قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

شعر کودک درباره دریا | دنیای آبی

بچه‌ها قبول دارید که دریا یکی از شگفتی‌های خلقت است؟ می‌دانید چند نوع موجود زنده زیر آن همه آب زندگی می‌کنند؟
 شعر کودک درباره دریا | دنیای آبی



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

به گزارش مشرق، امید صدیقی مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اجرای مطالعات جامع آلودگی در سواحل مکران گفت: با انجام این مطالعات، وضعیت آلودگی و کانون‌های آلاینده در محدوده خلیج گواتر تا جاسک شناسایی شده و نتایج بررسی آلودگی آبزیان نیز به دست آمده است که اطلاعات آن در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

پایش آلودگی پلاستیکی در سواحل

صدیقی درباره پایش پسماندها و آلودگی پلاستیکی در مناطق ساحلی اظهار کرد: پایش آلودگی پلاستیک در مناطق ساحلی با همکاری کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال انجام است، اما در معاونت دریایی تاکنون مطالعه مستقلی درباره پسماندهای ساحلی کشور انجام نشده است.

وی درباره تأثیر آلودگی‌های دریایی بر زیستگاه آبزیان گفت: آلودگی‌های دریایی قطعاً بر آبزیان و زیستگاه آنها اثرگذار است و به همین دلیل انجام مطالعات جامع آلودگی در سواحل اهمیت زیادی دارد.

ایجاد خط پایه پیش از اجرای پروژه‌های توسعه‌ای

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: دلیل انجام مطالعه جامع آلودگی در سواحل مکران این است که هنوز بسیاری از برنامه‌های توسعه‌ای و پروژه‌های بزرگ در این منطقه آغاز نشده‌اند و لازم بود پیش از اجرای آنها، اطلاعات پایه دقیقی از وضعیت محیط زیست دریایی منطقه داشته باشیم.

صدیقی ادامه داد: با در اختیار داشتن این اطلاعات پایه، پس از اجرای پروژه‌های بزرگ می‌توان وضعیت محیط زیست را پایش و ارزیابی کرد و مشخص کرد که اجرای این پروژه‌ها چه تغییری در میزان آلودگی ایجاد کرده است.

نفت، فلزات سنگین و پساب‌ها؛ تهدیدهای اصلی

وی با اشاره به انواع آلاینده‌های بررسی‌شده در این طرح گفت: آلودگی‌های نفتی، فلزات سنگین، پساب‌های صنعتی و همچنین پساب آب‌شیرین‌کن‌ها که در منطقه مکران در حال توسعه هستند، می‌توانند تأثیر زیادی بر کیفیت آب و زیستگاه آبزیان داشته باشند.

صدیقی افزود: در این پروژه تمامی منابع آلاینده‌ای که به آب‌های ساحلی مکران تخلیه می‌شوند نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند و اگرچه محدوده مورد مطالعه گسترده است، اما منابع و کانون‌های آلودگی تا حد زیادی مشخص شده‌اند.

چابهار؛ یکی از کانون‌های آلودگی

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نتایج مطالعات انجام‌شده گفت: این بررسی از خلیج گواتر در مرز پاکستان تا منطقه جاسک انجام شده و بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده و نقشه‌های تهیه‌شده، وضعیت آلودگی و کانون‌های آلودگی در این محدوده تقریباً مشخص شده است.

وی ادامه داد: یکی از نقاط داغ یا «هات‌اسپات» آلودگی در این منطقه، خلیج چابهار است؛ چراکه در این محدوده تراکم جمعیت، برخی فعالیت‌های صنعتی و تردد شناورها وجود دارد و برای کاهش آلودگی در این منطقه باید برنامه‌ریزی جدی انجام شود.

وضعیت آلودگی آبزیان نیز بررسی شد

صدیقی با تأکید بر جامع بودن این مطالعه گفت: در این پروژه علاوه بر بررسی وضعیت آب‌های ساحلی مکران، میزان آلودگی در آبزیان نیز اندازه‌گیری شده و نتایج این بررسی‌ها مشخص شده است.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه اطلاعات بسیار جامعی در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست قرار داده است و نتایج و اطلاعات به‌دست‌آمده از این مطالعات نیز در سایت سازمان منتشر خواهد شد.


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

تصویر تلخی که از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

برترین‌ها: تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.

روی این اطلاعیه نوشته شده است: «اگر کودک دلبندتان هوس آبمیوه و بستنی کرده و فکر می‌کنید نمی‌توانید برایش تهیه کنید، مهمان ما باشید.»

انتشار چنین تصاویر و نوشته‌هایی از سطح شهر، گاهی فراتر از یک تبلیغ یا اطلاعیه ساده، تصویری از شرایط اجتماعی و اقتصادی جامعه ارائه می‌دهد؛ جایی که خرید یک بستنی برای کودک می‌تواند برای برخی خانواده‌ها به هزینه‌ای قابل توجه تبدیل شود.

این تصویر در میدان انقلاب تهران ثبت شده و در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

خبرهای تکمیلی از خسارت سیل به مناطق روستایی کلات و درگز خراسان رضوی و گرفتار شدن ۸ گردشگر

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرماندار درگز گفت: شبکه آبرسانی روستا‌های «پلگرد» و «تیرگان» در بخش لطف آباد این شهرستان و جاده روستایی «قزقان دره» در اثر سیلاب خسارت دیده است.

مجتبی بزم آرا افزود: خسارت احتمالی به شالیزار‌های منطقه نیز باید ارزیابی شود و از طرفی تاکستان‌های منطقه درونگر در بخش نوخندان نیز از سیلاب آسیب دیده‌اند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فرماندار کلات نیز بیان کرد: بارش باران همراه با وزش باد موجب خمیدگی شالی‌های برنج در مناطق «لائین» و «ایدیلیک» شده و برآورد می‌شود اگر تابش آفتاب را در روز‌های بعد شاهد نباشیم با افت ۵۰ درصدی محصول برنج در این مناطق رو‌به‌رو شویم که خسارت ۸۰ میلیارد ریالی به بار خواهد آورد.

ابوالفتح لشکری افزود: شبکه آب شرب روستا‌های «حمام قلعه» و ایدلیک نیز آسیب دیده و از طرفی مجتمع‌های پرورش ماهی در ایدیلیک و «بابا رمضان» نیز دچار خسارت شده‌اند.

وی با بیان اینکه جاده روستای ایدیلیک بر اثر سیلاب مسدود شده است، گفت: در اثر سیلاب ۵۰ «سربند» (مسیر انحرافی آب رودخانه به شالیزار) نیز تخریب شده که تامین لودر و بازسازی آنها ۱۵ میلیارد ریال اعتبار می‌طلبد، در صورتی سربند‌ها به موقع بازسازی نشوند شالیزار‌های منطقه خشک می‌شوند. گرفتاری هشت گردشگر در کلات

فرماندار کلات از عدم توجه گردشگران به هشدار‌های سیلاب انتقاد و اظهار کرد: هشت گردشگر محلی با وجود اعلام هشدار سیلاب در ارتفاعات هزار مسجد در منطقه «اولنگ حیدر» گرفتار شده‌اند که امدادگران هلال احمر برای نجات آنان اعزام شده‌اند.

لشکری ادامه داد: متاسفانه با وجود هشدار‌های اعلام شده بواسطه وقوع سیلاب باز هم شاهد حضور گردشگران محلی و مشهدی در شهرستان کلات بودیم، اما این افراد هشدار سیلاب را جدی نگرفتند.

در ادامه حتما بخوانید خسارت ۹.۵ میلیاردی سیلاب تابستانه در شهرستان کلات (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

وی تاکید کرد: در مهر و آبان امسال با توجه به وقوع پدیده آب و هوایی «ال نینو» شاهد بارش‌های شدید در منطقه خواهیم بود و از هم اکنون باید نسبت به وقوع سیلاب‌های فصلی اطلاع رسانی شود.

منبع: ایرنا




 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۵۱ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.