قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

مدیر جدید دفتر موسیقی چه کسی خواهد بود؟

دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممکن است به‌زودی شاهد تغییر مدیریتی باشد؛ موضوعی که در روزهای اخیر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.
 مدیر جدید دفتر موسیقی چه کسی خواهد بود؟
به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های اخیر، گمانه‌زنی‌ها درباره تغییر در مدیریت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزایش یافته و برخی منابع از پایان دوره مدیریت بابک رضایی، مدیرکل این دفتر، خبر می‌دهند.

بر اساس این گزارش‌ها، به بابک رضایی اعلام شده که دوران مسئولیتش در دفتر موسیقی به پایان رسیده است. با این حال، تاکنون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت رسمی این خبر را تأیید یا تکذیب نکرده است.

همزمان، از رضا مهدوی به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی جانشینی بابک رضایی نام برده می‌شود. برخی رسانه‌ها گفت‌وگوی اخیر مهدوی در صداوسیما و اظهارات او درباره مسائل حوزه موسیقی را در افزایش احتمال این انتصاب مؤثر دانسته‌اند.

دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال‌های اخیر با چالش‌هایی از جمله برگزاری جشنواره موسیقی فجر، صدور مجوز اجرا‌های صحنه‌ای و آثار موسیقایی و تعامل با فعالان این حوزه روبه‌رو بوده است. همچنین نام مدیران پیشین این دفتر، از جمله محمد الهیاری، امیرحسین سمیعی و پیروز ارجمند، در برخی محافل رسانه‌ای به عنوان گزینه‌های احتمالی برای مدیریت این مجموعه مطرح شده، اما تاکنون هیچ تصمیم رسمی در این خصوص اعلام نشده است.

منبع: بهمن بابازاده

در ادامه حتما بخوانید مجموعه کتاب‌های آموزشی موسیقی ایرانی در کتابفروشی ها



 ۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

بخشی از گفتگوی علیرضا رئیسیان، کارگردان سینما در تحلیلی از وضعیت پلتفرم‌های نمایش خانگی با اشاره به درآمد هنگفت چند پلتفرم‌ خاص در شبکه نمایش خانگی پربازدید شد.

 «تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

«تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

سریال «تاکسی‌» که برگرفته از کتاب «تاکسی‌سواری» سروش صحت است این روزها به کارگردانی حسن نوری در حال تولید است. همچنین مسعود اطیابی این روزها تازه‌ترین تجربه تلویزیونی خود را با «نسخه آزمایشی» رقم می‌زند؛ مجموعه‌ای که در ژانر کمدی مقابل دوربین رفته است.

 4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

قرار نیست ارزش‌های این سریال را زیر سؤال ببریم. «متهم گریخت» در زمان خودش سریالی موفق، سرگرم‌کننده و حتی از بسیاری جهات اجتماعی بود و اتفاقاً کیفیت آن نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند با قصه‌های ساده و شخصیت‌های باورپذیر، مخاطب گسترده‌ای پیدا کند. اما بازپخش چندباره یک اثر قدیمی، فرصتی است برای اینکه آن را از فاصله‌ای بیشتر و با نگاه امروزی تماشا کنیم.

 نیمه پنهان مصدق

نیمه پنهان مصدق

محمد مصدق، سال ۱۲۶۱ به دنیا آمد؛ یعنی حدود ۲۴ سال پیش از مشروطه. برای داشتن تصویری روشن‌تر، اگر در آن دوره دانشگاه می‌داشتیم، در کوران سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب مشروطه، مصدق به مانند جوانی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد بود.

 ماجرای مهاجرانی و آهنگ جدید داریوش

ماجرای مهاجرانی و آهنگ جدید داریوش

پس از انتشار قطعه «توهم توطئه» توسط داریوش اقبالی و واکنش‌های گسترده‌ای که این اثر به دنبال داشت، سیدعطاءالله مهاجرانی ـ وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در این راستا متنی را منتشر کرد.

 محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

به گزارش خبرنگار صبا، محسن خباز مدیر عامل گروه سینمایی هنرشهرآفتاب درباره لزوم حمایت دولت از سینما و سینماداران در شرایط بحرانی و جنگی گفت: واقعیت امر این است که وقتی کشورها در شرایط اضطرار قرار می گیرند، نظام های حاکمیتی آنها برنامه‌ریزی برای مدیریت بحران دارند. وی ادامه داد: برای مثال در دوران کرونا

 شیرجه ترامپ در میدان راه آهن تهران + عکس

شیرجه ترامپ در میدان راه آهن تهران + عکس

دیوارنگاره جدید میدان راه‌آهن تهران با عنوان «پیروزی بزرگ!» با طراحی صابر شیخ‌رضایی رونمایی شد.

 به مدد هوش مصنوعی!

به مدد هوش مصنوعی!

نگاهی به آشفته بازار ترجمۀ رمان جدید هاروکی موراکامی در ایران