قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد محبوبیت ترامپ به کمترین میزان از زمان بازگشت وی به قدرت رسیده است.
 محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج نظرسنجی جدید اکونومیست/یوگاو نشان می‌دهد محبوبیت ترامپ به کمترین میزان از زمان بازگشت وی به قدرت رسیده است.

بر این اساس، ۳۴ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی اظهار کردند آنها از عملکرد ترامپ «تاحدی» یا «بسیار زیاد» حمایت می‌کنند. در حالی که ۶۲ درصد از عملکرد رئیس جمهور حمایت نمی‌کنند.

بر این اساس، حمایت ۳۴ درصدی از عملکرد ترامپ به عنوان رئیس جمهور، با حمایت تاریخی اندک کم سابقه در هر دو دوره ریاست جمهوری او مرتبط است. 

این در حالی است که با نزدیک شدن به انتخابات میان دوره‌ای در نوامبر ۲۰۲۶ ترامپ و جمهوری‌خواهان با موانع سیاسی پیچیده‌ای رو‌به‌رو هستند و بسیاری از آمریکایی‌ها عملکرد ترامپ در جنگ با ایران را تایید نمی‌کنند.

این نظرسنجی همچنین نشان دهنده نگرانی‌های اقتصادی شهروندان آمریکایی است در حالی که تورم فزاینده ناشی از جنگ علیه ایران، باعث جهش بی سابقه قیمت‌ها شده و موجی از نگرانی را در جامعه آمریکا ایجاد کرده است.

همچنین براساس میانگین نظرسنجی دسیژن دسک اچ کیو، میزان محبوبیت ترامپ ۴۱ درصد است در حالی که میزان عدم محبوبیت او حدود ۵۷ درصد است.

چند روز پیش نیز نظرسنجی خبرگزاری رویترز از سقوط کم‌سابقه محبوبیت دونالد ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا و دیدگاه منفی شهروندان آمریکایی نسبت به پیامد‌های جنگ تروریستی علیه ایران پرده برداشت.

بر اساس این نظرسنجی، میزان محبوبیت دونالد ترامپ در ایالات متحده به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

۵۲ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که جنگ علیه ایران ارزش هزینه‌های انجام‌شده را نداشته است.

همچنین میزان حمایت از ترامپ در بین روستاییان آمریکا در ماه ژوئن به ۵۰ درصد کاهش یافته، در حالی که این رقم در فوریه ۲۰۲۵ و اندکی پس از راه‌یابی دوباره ترامپ به کاخ سفید، ۶۰ درصد بوده است.

علاوه بر این، میزان عدم حمایت از عملکرد ترامپ در مناطق روستایی از ۳۴ درصد در فوریه ۲۰۲۵ به ۴۸ درصد در این نظرسنجی افزایش یافته است.

نتایج نظرسنجی‌های مرکز تحقیقاتی پیو در آمریکا نیز نشان داد باور به فرود جعلی ماه، از حمایت از ترامپ بیشتر شده است.

به علاوه، نتایج نظرسنجی‌هایی که از سوی پولیتیکو منتشر شده، نشان داد ۵۳ درصد مردم آمریکا اظهار کردند هزینه‌های زندگی در دوره ریاست جمهوری ترامپ، بدتر و بیشتر شده و شرایط زندگی سخت‌تر از همیشه شده است.

۷۹ درصد آمریکایی‌ها گفتند بهای سوخت از زمان بازگشت ترامپ به کاخ سفید تا حدی یا بسیار زیاد افزایش یافته است. همچنین ۷۷ درصد معتقدند مواد غذایی بسیار گران شده و ۶۲ درصد همین نظر را در مورد هزینه‌های دارو دارند.

براساس نظرسنجی‌ها افزایش نارضایتی در میان طرفداران ترامپ و حزب جمهوری‌خواه بسیار قابل توجه است و ممکن است بر نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای در نوامبر سال جاری تأثیر منفی گذاشته و جمهوری‌خواهان اکثریت کنگره را از دست بدهند.

منبع: تسنیم





 کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است

سفیر تهران در مسکو گفت که آمریکا در تلاش است تا جنایت در مدرسه میناب را پشت بیانیه‌های سیاسی پنهان کند.

 واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

 علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم
۴۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم

امام جمعه مشهد با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت، گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران...

 از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۳ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

علی اکبر رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: اگر وقایع را در یک خط قرار دهیم از امنیتی شدن مرزهای ایران با ترکیه و...

 وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.

 هشدار سرلشکر عبداللهی ؛  پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار سرلشکر عبداللهی ؛ پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.