قیمت طلا امروز




 شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

خرید قسطی خودرو برای بانوی ملی‌پوش فوتسال دردسرساز شد

اعظم آخوندی که سابقه حضور در تیم ملی فوتسال زنان ایران را دارد، این روز‌ها کارش به شکایت و مراجع قضایی کشیده شده است.
 خرید قسطی خودرو برای بانوی ملی‌پوش فوتسال دردسرساز شد



 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

دکتر مسعود کوثری استاد ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران گفت: یک مفهوم جدیدی به نام «ناجنبش» مطرح شده است. جنبش‌ها که تکلیفشان مشخص است و مثال‌هایش را دیده‌اید، اما ناجنبش‌ها چه هستند؟  آنها لایه‌هایی از جامعه هستند که در اقتصاد رسمی جایی ندارند ولی همیشه می‌توانند به نارضایتی و  خشم شهری که در کشور وجود دارد، دامن بزنند. 

به گزارش عصر ایران ، استاد ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران در نشست  ترویج گفتمان فردای ایران در مؤسسه اطلاعات با بیان مثال هایی برای "ناجنبش" افزود:

-ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت یک جنبش علنی نمی‌روند، ولی در زندگی روزمره یک عمل جنبشی انجام می‌دهند و نارضایتی خود را بیان می‌کنند.

- مثلاً فرض کنید اقتصاد خراب است و در نتیجه دست‌فروش در جامعه زیاد می‌شود از آن طرف شهرداری با آنها برخورد می‌کند،جمع‌شان می‌کند و بساط آنها را به‌هم می‌ریزد، این چه چیز را به وجود می‌آورد؟

- اینها یک نوع خشم شهری به‌وجود می‌آورد که ممکن است به یک جنبش علنی منجر نشود، ولی به صورت یک ناجنبش زیر پوست جامعه وجود دارد. الان تعداد موتوری‌های تهران را کسی نمی‌تواند تعیین کند و برآورد کند که چه اتفاقی در تهران در حال وقوع است که الان این تعداد موتوری در سطح شهر تهران هستند و معلوم نیست این افراد چه کاری  انجام می‌دهند.

 -البته یک تعدادی از آنها در اسنپ کار می‌کنند، ولی این حجم زیادی که قانون و قاعده ندارد و یک مدتی هم نیروی انتظامی می‌آید تعدادی را جمع می‌کند، ولی بعد این افراد یا موتورشان را از توقیف در می‌آورند و یا موتور تازه‌ای می‌خرند.

 -این افراد معلوم نیست که چه شغلی دارند و به نظر من آنها لایه‌هایی از جامعه هستند که در اقتصاد رسمی جایی ندارند ولی همیشه می‌توانند به نارضایتی و یا ناجنبشی که در کشور وجود دارد، دامن بزنند. 

متن کامل سخنرانی دکتر مسعود کوثری در باره "توسعه، اقتصاد، جمعیت، جوانان، زنان، نسل جدید و ناجنبش" را به نقل از روزنامه اطلاعات در ادامه بخوانید.

دکتر مسعود کوثری در نشست ترویج گفتمان فردای ایران: «ناجنبش ها»و بیکاران …



 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است

پایگاه خبری جماران: دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

چند روز پیش سردار عبدالوهاب حسنوند، فرمانده انتظامی استان اصفهان گفته بود:  در چهار ماه نخست امسال ۱۸ زن موتورسیکلت‌سوار در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. او علت این حوادث را نداشتن گواهینامه و مسلط نبودن بر مهارت‌های رانندگی اعلام کرده است. به گفته او، حدود ۵۱ درصد تصادفات منجر به جرح و مرگ در استان اصفهان نیز مربوط به موتورسیکلت‌سواران بوده است. انتشار این خبرتلخ موجی از نگرانی و نارضایتی در میان مردم در پی داشت.

مسلم صالحی، دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس درباره تبعات تأخیر در صدور گواهینامه موتور برای زنان به جماران گفت: واقعیت این است که موضوع از مرحله «آیا زنان باید موتورسیکلت برانند یا نه» عبور کرده است. زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند و امروز هم افزایش هزینه حمل‌ونقل و ترافیک شهری این استفاده را بیشتر کرده است. تأخیر در صدور گواهینامه، نه‌تنها این واقعیت اجتماعی را تغییر نمی‌دهد، بلکه استفاده موجود را از مسیر آموزش، آزمون، بیمه و نظارت قانونی خارج می‌کند. نتیجه چنین وضعیتی می‌تواند افزایش ریسک حوادث، پیچیده شدن وضعیت بیمه و کاهش حمایت حقوقی از زنان و سایر شهروندان باشد.

نماینده اقلید در مجلس تأکید کرد: از نظر حکمرانی نیز یک پیام نادرست منتقل می‌شود: اینکه میان تصمیم رسمی دولت و اجرای آن فاصله‌ای وجود دارد. دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.
صالحی در پاسخ به اینکه برخی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌
سایت ایران آنلاین

پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.
 سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است/ چین: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، مشکل را حل نخواهد کرد/ ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده
سایت انتخاب

سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.
 حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس
سایت رکنا

حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس

حسن بگلری، متولد ۱۵ اسفند ۱۳۵۶ و اهل اهر، که ساکن شهرک گلپارک تبریز است، از روز چهارشنبه ۲۱ مرداد از منزل خارج شده و تاکنون خبری از او در دست نیست.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد