قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

گلایه مراجعه کنندگان بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد | خرید «گان» و «دستکش» هزینه جدید به دوش بیماران

راهرو‌های بیمارستان امدادی شهید کامیاب همیشه شلوغ بوده، اما این روز‌ها شلوغی اش به گونه دیگری است. اضطراب مضاعفی که نه از شدت جراحت، که از یک برگه کاغذ کوچک در دل بیمار و همراهش موج می‌زند.
 گلایه مراجعه کنندگان بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد | خرید «گان» و «دستکش» هزینه جدید به دوش بیماران

به گزارش شهرآرانیوز؛ راهرو‌های بیمارستان امدادی شهید کامیاب همیشه شلوغ بوده، اما این روز‌ها شلوغی اش به گونه دیگری است. اضطراب مضاعفی که نه از شدت جراحت، که از یک برگه کاغذ کوچک در دل بیمار و همراهش موج می‌زند؛ برگه‌ای که همراهان بیمار را راهی یک غرفه کوچک می‌کند که اگر از آنجا خرید نکنند، بیمارشان باید پشت در‌های اتاق عمل منتظر بماند.

آن طور که شهروندان می‌گویند چند وقتی است روند تأمین اقلام مصرفی اتاق عمل در این بیمارستان، تغییر کرده است؛ اقلامی که تا پیش از این، جزو لوازم ضروری و همیشه آماده اتاق عمل بود، حالا دیگر در انبار بیمارستان پیدا نمی‌شود. از دستکش‌های استریل و گان‌های جراحی گرفته تا ملافه‌های یک بارمصرف و پانسمان‌های مخصوص، همه و همه را حالا باید همراهان بیمار از بیرون تهیه کنند؛ غرفه‌ای که درست در همان محوطه بیمارستان مستقر شده، اما این اقلام را با قیمت آزاد می‌فروشد و همراهان بیمار ناچارند با فهرستی که کادر درمان به دستشان می‌دهند، راهی آن غرفه شوند.

این صحنه هر روز تکرار می‌شود و دیگر عرف شده است؛ «درمان به شرط خرید اقلام» تیتر گزارشی بود که ۱۶ تیر در همین صفحه به دنبال طرح گلایه مردم از همین موضوع در بیمارستان سوانح طالقانی به چاپ رسید. خرید اقلام مصرفی اتاق عمل، آن هم برای بیمارستان‌های سوانح که درمان در آن‌ها باید رایگان باشد، اقدام جدیدی است که گلایه شهروندان را به همراه داشته است.

بعد از بیمارستان طالقانی، اکنون در بیمارستان سوانح شهید کامیاب مشهد دوباره همین سریال تکراری، گلایه شهروندان را به اعتراض تبدیل کرده است.

مادری که پسرش را با دست‌های خونین به اورژانس رسانده، حالا باید بین نگرانی از حال پسر و گشتن به دنبال دستکش و گان، سرگردان راهرو‌ها شود. پدری که با آمبولانس به همراه پسر تصادفی اش آمده، ناگهان با این درخواست روبه رو می‌شود و نمی‌داند باید نخست به فکر خرید باشد یا بالای سر جوانی که روی تخت اورژانس رها شده است، بایستد.

آنچه این وضعیت را به مراتب دردناک‌تر می‌کند، ماهیت خود بیمارستان شهید کامیاب است؛ بیمارستانی که نامش با تصادفات جاده‌ای و حوادث غیرمترقبه گره خورده است. مروری بر گلایه‌های مردم

واقعیت اینجاست که این روز‌ها تأمین اقلام مصرفی اتاق عمل حتی در بیمارستان‌های دولتی هم بر عهده همراهان بیمار …





 مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی
۱۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی

انتشار گفت‌وگوی تازه مینا نامداری، بلاگر پرحاشیه‌ای که سال‌ها با ویدیوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، حالا با پرسش‌های تازه‌ای همراه شده است: آیا با یک تحول شخصی روبه‌رو هستیم یا تلاشی برای استفاده از چهره‌های پرمخاطب در بازتعریف روایت رسمی؟

 نسل Z از تریبون مطالبه‌گری تا میز سیاست‌گذاری
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نسل Z از تریبون مطالبه‌گری تا میز سیاست‌گذاری

گروهی از نوجوانان و جوانان نسل Z با هدف شناسایی و پیگیری مسائل هم‌نسلان خود، در حال طراحی ساختاری تخصصی هستند؛ ساختاری که قرار است دغدغه‌های دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانان را از مرحله بیان مسئله به پژوهش، مطالبه‌گری و ارائه راهکارهای کارشناسی برساند.

 زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند
۹ ساعت قبل / سایت رکنا

زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند

اجتماعی رکنا، شهردار تهران با اعلام اینکه ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند، از ورود مدیریت شهری به طرح‌های ساخت مجتمع‌های مسکونی و آموزشی خبر داد و گفت بودجه شهرداری نسبت به دوره قبل ۱۲ برابر شده است.

 فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟!  + گفتگو
۱۰ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

حوادث رکنا: موتورسیکلت یک شهروند در حالی در روز روشن از مقابل ساختمانی در بلوار فردوس شرقی به سرقت رفت که یکی از سارقان پیش از سرقت برای بررسی شرایط محل وارد ساختمان پزشکان شده بود و همدست او نیز مقابل دوربین ایستاده بود.

 انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌

وزیر علوم با اعلام تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور گفت: من و رئیس‌جمهور از حامیان حفظ ‌دانشگاه پیام نور هستیم.

 بهروزآذر: حضور پررنگ زنان در عرصه وکالت نشانه شایستگی آنان است
۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

بهروزآذر: حضور پررنگ زنان در عرصه وکالت نشانه شایستگی آنان است

زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: حضور پررنگ زنان در میان کارآموزان و وکلای جوان، به‌ویژه در میان پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت، جلوه‌ای...