قیمت طلا امروز




 سایت توسعه برند / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

بازار چای زیر و رو شد

تازه‌ترین برآوردهای سازمان چای کشور نشان می‌دهد تولید چای امسال با افزایش قابل توجهی همراه خواهد بود و از مرز رشد ۳۰ درصدی عبور می‌کند.
 بازار چای زیر و رو شد

تازه‌ترین برآوردهای سازمان چای کشور نشان می‌دهد تولید چای امسال با افزایش قابل توجهی همراه خواهد بود و از مرز رشد ۳۰ درصدی عبور می‌کند.

حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور در بازدید از انبار‌ها و مراکز خرید تضمینی برگ سبز چای، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده از سوی دولت و حمایت‌های استانداری گیلان از چایکاران در افزایش قیمت خرید تضمینی، تولید باکیفیت چای داخلی در کشور افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: با افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای، پرداخت تسهیلات سرمایه‌ای و سرمایه در گردش از طریق صندوق حمایت از توسعه چای و شرایط مساعد جوی، پیش‌بینی می‌شود تولید چای بیش از ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

به گفته جهانساز، قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای درجه یک و دو به ترتیب ۷۲ و ۶۷ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

وی افزود: هم‌اکنون ثبات نسبی در بازار چای وجود دارد و ذخایر کافی نیز از چای ایرانی با توجه به در پیش بودن برداشت‌های بعدی برگ سبز چای، موجود است.

رئیس سازمان چای کشور اولویت اصلی سازمان چای را در شرایط کنونی، تامین بازار داخلی و افزایش سهم چای ایرانی در سبد مصرفی خانوار‌ها دانست.

منبع: مهر

کپی لینک کوتاه لینک کپی شد





 بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد

اقتصادنیوز: بازار ارز در هفته پایانی مرداد، با وجود نوسانات رفت‌وبرگشتی و عقب‌نشینی دلار از سقف ۱۹۱ هزار تومان، در نهایت هفته‌ای سبز را پشت سر گذاشت؛ هفته‌ای که یورو با بیشترین بازدهی، صدرنشین بازار شد.

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۵ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405

دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت صمت گفت: مطابق آیین‌نامه نحوه واردات خودرو‌های کارکرده، کارگروه ویژه میزان واردات خودرو‌های کارکرده را برای سال جاری، ۲۵هزار دستگاه تعیین کرده است.

 مصداق شکست بازار
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصداق شکست بازار

کالای عمومی کالایی است که منافع آن معطوف به غیر است؛ این کالا غیرشفاف است و نمی‌توان کسی را از مصرف آن مستثنا کرد. این کالا همچنین رقابت‌پذیر نیست؛ ازاین‌رو منحنی‌های معمول عرضه و تقاضا برای آن قابل استفاده نیستند و هزینه تمام‌شده آن نیز بر اساس چارچوب‌های معمول هزینه تمام‌شده در اقتصاد خرد محاسبه نمی‌شود. تولید و تهیه کالای عمومی یک هزینه کلی دارد و پس از تولید، همگان می‌توانند از آن استفاده کنند و هزینه تولید نهایی آن به صفر نزدیک می‌شود. همین که کالای عمومی، مانند نظم عمومی، تولید و عرضه شد، همه مردم، خواه‌ناخواه، از آن استفاده می‌کنند.

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!
۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!

جنگ با ایران را ترامپ با «هرمز و نفت» شروع کرد؛ حالا به «گوشت چرخ‌کرده» رسیده! قرار بود جنگ، معادلات انرژی را به نفع آمریکا تغییر دهد؛ اما حالا کاخ سفید برای ارزان‌کردن همبرگر، 300 هزار تن گوشت وارد می‌کند. در آستانه انتخابات، تنگه هرمز جای خود را به #همبرگر داده است!