قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

واکنش البرادعی به درخواست واشنگتن برای برچیدن دیوان کیفری بین‌المللی

محمد البرادعی، سیاستمدار مصری و مدیر پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به استقبال واشنگتن از اعلام خروج ونزوئلا از دیوان کیفری بین‌المللی و نیز درخواست وزارت خارجه آمریکا برای برچیدن این دادگاه واکنش نشان داد.
 واکنش البرادعی به درخواست واشنگتن برای برچیدن دیوان کیفری بین‌المللی

در واکنش به بیانیه وزارت‌خانه آمریکا، محمد البرادعی در پیامی در حساب خود در شبکه «ایکس» نوشت: «خطاب به دفتر دیوان کیفری بین‌المللی و کشورهای عضو: آیا برابر این حمله آشکار که آمریکا و اسرائیل علیه اصل موجودیت این دادگاه به راه انداخته‌اند، خواهید ایستاد؟»

البرادعی افزود: «اکثریت قاطع مردم جهان به ضرورت پاسخ‌گو کردن عاملان هولناک‌ترین جنایت‌های ارتکابی علیه بشریت باور دارند و از شما انتظار دارند شجاعت لازم را برای پاسخ دادن به این مضحکه داشته باشید!»

پیش‌تر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، فرمان اجرایی‌ را امضا کرده بود که بر اساس آن، تحریم‌هایی علیه دیوان کیفری بین‌المللی اعمال می‌شود؛ او این نهاد را متهم کرده بود که در «اقداماتی غیرقانونی و بی‌اساس» علیه آمریکا و اسرائیل دست دارد.

همچنین مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، متعهد شده بود که دیوان کیفری بین‌المللی را «برچیند» و از دیگر کشورها خواسته بود به این تلاش بپیوندند؛ آن هم در شرایطی که دولت ترامپ کارزار خود علیه این نهاد بین‌المللی را تشدید کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که از طریق صفحه رسمی خود در شبکه «ایکس» منتشر کرد، اعلام داشت: «ایالات متحده از تصمیم دلسی رودریگز، رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی استقبال می‌کند و از مشارکت دولت جدید ونزوئلا در تلاش‌هایی که آمریکا برای برچیدن دیوان کیفری بین‌المللی فاسد و بی‌ارزش رهبری می‌کند، حمایت می‌کند.»

وزارت خارجه آمریکا در ادامه این بیانیه افزود: «این دادگاه ادعایی از سال ۲۰۱۸ تاکنون درباره نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور پیشین ونزوئلا، تحقیق کرده، بی‌آنکه به هیچ نتیجه‌ای برسد. در مقابل، دیوان کیفری بین‌المللی منابع خود را صرف تحقیق درباره افرادی از کشورهایی کرده که دارای نظام‌های قضایی مستقل و صالح هستند و اساساً هیچ‌گاه تحت صلاحیت این دادگاه نبوده‌اند.»

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که این اقدام، «تجاوزی آشکار به حدود اختیارات، جانبداری سیاسی و اجرای گزینشی قانون» به شمار می‌رود و دیوان کیفری بین‌المللی «از اعتبار، استقلال و مشروعیت بی‌بهره است.»

وزارت خارجه آمریکا همچنین اشاره کرد که «به لطف رهبری رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و تلاش‌های شجاعانه نیروهای …





 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

در روز 28 مرداد، هنگامی که کودتا آغاز شد، خیابان‌ها از هواداران دولت و نیروهای اجتماعی حامی نهضت خالی بود.

 آمریکا در فکر حمله با سلاح هسته‌ای به شهرک های موشکی ایران است+ ویدئو

آمریکا در فکر حمله با سلاح هسته‌ای به شهرک های موشکی ایران است+ ویدئو

فواد ایزدی معتقد است که آمریکا در فکر حمله با سلاح های هسته‌ای به شهرک های موشکی ایران است.

 عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

وزیر خارجه ایران در واکنش به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران تاکید کرد: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و...

 اجتماع مسجدی ها در میدان فلسطین

اجتماع مسجدی ها در میدان فلسطین

اجتماع بزرگ ائمه جماعات، کارگزاران و فعالان مسجدی صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد، با شعار «مسجد، پایگاه مقاومت و خونخواهی» در میدان فلسطین تهران برگزار شد.