قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

تئاتر «ملکه زیبای لی نین» از چهارم مرداد مهمان کارگاه نمایش می‌شود

تئاتر «ملکه زیبای لی نین» به نویسندگی مارتین مک دونا عنوان یکی از تازه ترین نمایش های تئاتر شهر است که از چهارم مرداد به کارگردانی هیربد اولیایی در کارگاه نمایش این مجموعه پیش روی مخاطبان قرار می گیرد.
 تئاتر «ملکه زیبای لی نین» از چهارم مرداد مهمان کارگاه نمایش می‌شود



 بررسی «تاثیر هوش مصنوعی بر ترجمه» در دهمین رویداد «جمعه‌های تئاترشهر»
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بررسی «تاثیر هوش مصنوعی بر ترجمه» در دهمین رویداد «جمعه‌های تئاترشهر»

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر؛ دهمین رویداد «جمعه‌های تئاتر شهر» روز جمعه ۳۰ مرداد ماه به برگزاری یک نشست تخصصی با موضوع «تاثیر هوش مصنوعی برترجمه» توسط کانون نمایشنامه نویسان ومترجمان خانه تئاتر اختصاص پیدا کرده است.

آبتین گلکار مترجم، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، نرگس یزدی مترجم، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، حمید دشتی مترجم و مدرس ترجمه، محمدرضا ترک تتاری مترجم، نویسنده و مدرس ترجمه از جمله کارشناسانی هستند که دردهمین رویداد «جمعه‌های تئاترشهر» با موضوع «تاثیرهوش مصنوعی برتر جمعه» به ارائه نقطه نظرات خود می‌پردازند.

دهمین ویژه برنامه «جمعه‌های تئاترشهر» توسط کانون نمایشنامه نویسان و مترجمان خانه تئاتر ساعت ۱۹:۳۰ روز جمعه ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۵ در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار و ورود برای علاقه‌مندان و مخاطبان آزاد است.

اکران مستند «چریکه بهرام» با یادی از زنده یاد بهرام بیضایی به کارگردانی فرشید قلی پور، ویژه برنامه «حالا نوبت شماست (بخش اول) با محوریت نقد وبررسی عملکرد تماشاخانه‌های دولتی و خصوصی عرصه نمایش در مواجهه با مخاطبان»، برگزاری مراسم یادبود زنده یاد بهناز نازی و زنده یعقوب صباحی از بازیگران فقید تئاتر با نمایش فیلم تئاتر «درخشش در ساعت مقرر» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، پخش فیلم تئاتر «رمولوس کبیر» به کارگردانی نادربرهانی مرند، پخش فیلم مستند «تمرین آخر» به کارگردانی زنده یاد ناصر تقوایی و سخنرانی محمدحسین ناصربخت، رونمایی از نمایشنامه و کتاب «دشمن زن» به نویسندگی توفیق الحکیم و کارگردانی رحمت امینی، «نشست تخصصی آسیب شناسی نقد تئاتر ایران» با حضور سعید اسدی، رضا آشفته و رامتین شهبازی و پخش فیلم تئاتر «مکبت» به کارگردانی فرهاد مهندس پور، رونمایی از آلبوم «موسیقی تئاتر» سعید ذهنی از جمله رویداد‌هایی بوده که طی هفته‌های گذشته در قالب پروژه «جمعه‌های تئاترشهر»  برگزار شد.

ویژه برنامه «جمعه‌های تئاترشهر» از جمله رویداد‌های جنبی مجموعه تئاترشهر است  که طی آن برنامه هایی، چون «اکران فیلم تئاتر‌های موفق به صحنه رفته در تئاترشهر»، «اکران آثار سینمایی مستند مرتبط با حوزه تئاتر»، «رونمایی از کتاب‌های تخصصی حوزه تئاتر»، «نشست‌های پژوهشی و تخصصی حوزه هنر‌های نمایشی»، «مراسم نکوداشت چهره‌های …



 جمعه‌های تئاترشهر ؛ این بار درباره هوش مصنوعی و ترجمه - تسنیم
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

جمعه‌های تئاترشهر ؛ این بار درباره هوش مصنوعی و ترجمه - تسنیم

فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست تخصصی «تأثیر هوش مصنوعی بر ترجمه» به همت کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان خانه تئاتر و در قالب دهمین رویداد «جمعه‌های تئاترشهر»، با حضور جمعی از مترجمان، مدرسان و پژوهشگران در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار می‌شود.

دهمین رویداد «جمعه‌های تئاترشهر» روز جمعه 30 مردادماه به برگزاری نشستی تخصصی با موضوع «تأثیر هوش مصنوعی بر ترجمه» اختصاص دارد. مدیر مستعفی تئاتر شهر: منفعت‌طلبی پدر تئاتر را در آورده است

 

آبتین گلکار مترجم، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، نرگس یزدی، مترجم، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، حمید دشتی، مترجم و مدرس ترجمه و محمدرضا ترک‌تتاری، مترجم، نویسنده و مدرس ترجمه، از جمله کارشناسان حاضر در این نشست هستند که به ارائه دیدگاه‌های خود درباره تأثیر هوش مصنوعی بر ترجمه می‌پردازند.

دهمین ویژه‌برنامه «جمعه‌های تئاترشهر» ساعت 19:30 روز جمعه 30 مردادماه 1405 در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان و مخاطبان آزاد است.

در هفته‌های گذشته نیز برنامه‌های متنوعی در قالب پروژه «جمعه‌های تئاترشهر» برگزار شده است که از جمله آنها می‌توان به اکران مستند «چریکه بهرام» با یادی از زنده‌یاد بهرام بیضایی به کارگردانی فرشید قلی‌پور، ویژه‌برنامه «حالا نوبت شماست (بخش اول)» با محوریت نقد و بررسی عملکرد تماشاخانه‌های دولتی و خصوصی عرصه نمایش در مواجهه با مخاطبان، مراسم یادبود زنده‌یاد بهناز نازی و زنده‌یاد یعقوب صباحی با نمایش فیلم‌تئاتر «درخشش در ساعت مقرر» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، پخش فیلم‌تئاتر «رومولوس کبیر» به کارگردانی نادر برهانی‌مرند، پخش فیلم مستند «تمرین آخر» به کارگردانی زنده‌یاد ناصر تقوایی و سخنرانی محمدحسین ناصربخت، رونمایی از نمایشنامه و کتاب «دشمن زن» به نویسندگی توفیق الحکیم و کارگردانی رحمت امینی، نشست تخصصی «آسیب‌شناسی نقد تئاتر ایران» با حضور سعید اسدی، رضا آشفته و رامتین شهبازی، پخش فیلم‌تئاتر «مکبث» به کارگردانی فرهاد مهندس‌پور و رونمایی از آلبوم «موسیقی تئاتر» سعید ذهنی اشاره کرد.

ویژه‌برنامه «جمعه‌های تئاترشهر» از جمله رویدادهای جنبی مجموعه تئاتر شهر است که طی آن برنامه‌هایی از جمله اکران …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ملاحظات اطلاع‌رسانی
روزنامه آرمان امروز

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]
 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان
روزنامه دنیای اقتصاد

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند …
 عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، پس از ۱۴ سال دوری از قاب تلویزیون، سیدمحمد سادات اخوی امسال با برنامه «چهارگاه» به آنتن شبکه چهار سیما بازگشت و این بازگشت، با میزبانی برنامه «دچار» در شبکه نسیم ادامه یافت؛ برنامه‌ای که کوشیده از زاویه‌های ادبی، هنری و تاریخی به واقعه عاشورا نگاه کند. سیدمحمد سادات اخوی در این
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.
 چنگیز شیخلی درگذشت
سایت ایران آنلاین

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست
روزنامه آرمان امروز

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]