قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

موج‌سواری برخی نماینده‌ها در فضای مجازی برای باز شده مجلس را نمی‌پسندم

عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت: دلتنگ مجلس، صحن، همکارانمان، احکام نظارتی و قانون‌گذاری هستیم اما ما نمایندگان شهرستان‌ها به اندازه کافی کار برای پیگیری امور در شهرستان‌های خود داریم. شاید برخی از همکاران امور سیاسی کلان مملکت را واجب‌تر از پیگیری‌ امور شهرستان‌ها می‌دانند؛ من این روش مطالبه‌گری را نمی‌پسندم.
 موج‌سواری برخی نماینده‌ها در فضای مجازی برای باز شده مجلس را نمی‌پسندم



 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

دکتر حبیب قاسمی عضو کمیسیون اصل نود در گفت‌وگو با افکارنیوز، با اشاره به چالش هلی اجاره بها،گفت: در رابطه با موضوع اجاره بها، مؤلفه‌های متعددی در بحث عرضه و تقاضا وجود دارد که منجر به مشکلاتی در این زمینه می شود.

به گفته نماینده مردم شهرضا و دهاقان، تا زمانی که آمار دقیقی از تعداد خانه‌های خالی و شناسایی متقاضیان واقعی مسکن در کشور وجود نداشته باشد، امکان برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری صحیح فراهم نخواهد شد،چرا که باید میان افرادی که فاقد مسکن هستند با کسانی که ملک را به‌عنوان کالایی سرمایه‌ای برای انباشت، احتکار و سوداگری در نظر می‌گیرند، تفکیک قائل شد، این گروه با ذخیره‌سازی ملک و عرضه آن در زمان افزایش تقاضا، تعادل بازار را برهم می‌زنند.

عضو کمیسیون عمران با تأکید بر پیوستگی بازارها، گفت: تا زمانی که نوسانات و کنترل‌های اعمال‌شده بر بازارهای دلار و طلا پابرجاست، بازار مسکن نیز به عنوان سومین حوزه تحت تأثیر سوداگری، دچار چالش خواهد بود؛ موضوعی که منجر جهش‌ قیمتی ناگهانی در این بخش می‌شود.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به بحران در بخش اجاره مسکن افزود: عدم تناسب میان عرضه و تقاضای فزاینده،افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در هر دو حوزه خرید، فروش و اجاره بها را رقم می زند، هرگونه قانون‌گذاری، دستورالعمل یا بخشنامه‌ای در این حوزه، باید بر پایه واقعیت‌های موجود در بازار تدوین شود تا کارآمد باشد.

وی با انتقاد از ناکارآمدی تعیین دستوری سقف افزایش اجاره‌بها گفت: وقتی شاهد رشد ۷۰ درصدی قیمت مسکن در بازه زمانی اسفند تاکنون هستیم، نه تنها تعیین سقف رشد ۲۵ درصدی، با واقعیت‌های بازار همخوانی ندارد، بلکه با استقبال مواجه نخواهد شد.

قاسمی با تردید در کارایی بخشنامه‌های بدون پشتوانه اجرایی، ادامه داد: دستورالعمل‌های وزارت راه و شهرسازی مبنی بر تعیین سالانه اجاره‌بها بر اساس اطلاعات استانی، در عمل ضمانت اجرایی نداشته و مشخص نیست چند درصد از مردم از آن تبعیت کرده‌اند.

این عضو کمیسیون اصل نود با اشاره به ضعف ضمانت اجرایی دستورالعمل‌های کنترل اجاره‌بها گفت: برآوردها نشان می‌دهد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.
 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت ایران آنلاین

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.
 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.
 پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران

سیدعلاس عراقچی امروز (پنجشنبه) ۲۹ مردادماه در واکنش به تهدیدات عملیات اقتصادی علیه ایران که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شد، گفت؛ اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست ‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 صالحی: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع/ اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود
سایت ایران آنلاین

صالحی: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع/ اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود

دادستان تهران در جلسه نظارت بر ضابطان قضایی بر رعایت حقوق شهروندی در بازرسی منازل و اماکن و تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه تأکید کرد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.