قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

حذف ارز ترجیحی دارو ؛ بازی خطرناک با سلامتی مردم

وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته از بررسی حذف کامل ارز ترجیحی (۲۸۵۰۰ تومانی) دارو خبرداد که در صورت تحقق آن، این موضوع یک‌بازی خطرناک با سلامت وجان شهروندانی خواهد بود که همین حالا هم توان خرید خیلی از دارو ها راندارند.
 حذف ارز ترجیحی دارو ؛ بازی خطرناک با سلامتی مردم

اطلاعات

روزنامه اطلاعات در گزارشی نوشت:

وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته از بررسی حذف کامل ارز ترجیحی (۲۸۵۰۰ تومانی) دارو خبرداد که در صورت تحقق آن، این موضوع یک‌بازی خطرناک با سلامت وجان شهروندانی خواهد بود که همین حالا هم توان خرید خیلی از دارو ها راندارند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی اطلاعات، درحالی که جنگ، تحریم‌های اقتصادی دشمن و مشکلات اقتصادی موجود شرایط زندگی مردم را دشوار کرده و آنها از افزایش پی‌درپی قیمت کالاها رنج می‌برند، به‌نظر می‌رسد در حوزه سلامت و درمان نیز علاوه بر کمبود برخی داروها باید بزودی افزایش رسمی قیمت‌ها را نیز شاهد باشند.

دارو کالایی حیاتی است که با جان و سلامت مردم سروکار دارد و همین حالا هم قیمت آن به شدت افزایش یافته و در برخی موارد کمبودهای دارویی هم رخ‌نمایی کرده است؛ بخصوص در زمینه داروهای خاص مانند داروهای بیماران سرطانی.

با این وجود، دولت  درحال بررسی حذف کامل ارز ترجیحی(۲۸۵۰۰ تومانی) از دارو و محول کردن آن به ارز مرکز مبادله یا همان ارز با قیمت شبه‌آزاد است.

روشن است بااین اقدام، بهای ارز دارو حدود ۵ برابر افزایش خواهد یافت  که این موضوع به همان نسبت باعث جهش قیمت دارو می‌شود؛ موضوعی که مانع دسترسی بخش بزرگتری از مردم و اقشار آسیب‌پذیر به دارو شده و حتی ممکن است خیلی‌ها عطای درمان را به لقایش ببخشند.

دراین‌باره، سیدعلی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد  دیروز در یکصد و سی‌وهفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران، برضرورت اصلاح سازوکار قیمت‌گذاری دارو و بررسی حذف کامل ارز ترجیحی این حوزه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وی گفت: لازم است با مشارکت فعالان صنعت دارو، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، سازوکاری طراحی شود که منابع مورد نیاز در قالب بسته حمایتی دارویار تأمین شود و در مقابل، ارز ترجیحی به طور کامل حذف شود تا فرآیند تأمین دارو با سهولت بیشتری انجام گیرد.

وی افزود: وزارت اقتصاد آمادگی دارد این موضوع را هم همانند تعیین تکلیف بدهی‌های دولت پیگیری کند. در صورت همراهی بخش دارو، می‌توان با پیش‌بینی منابع لازم و طراحی یک سازوکار مطمئن برای تأمین آن، پرونده ارز ترجیحی دارو را به صورت اساسی تعیین تکلیف کرد.

وی خواستار هماهنگی بیشتر میان سازمان …



 معرفی اولین نماد بورسی گروه دارویی سیناژن به بازار سرمایه
۸ ساعت قبل / سایت آوش

معرفی اولین نماد بورسی گروه دارویی سیناژن به بازار سرمایه

تحریریه آوش/ جلسه معارفه این نماد بورسی که اولین نماد بورسی زیرمجموعه گروه دارویی سیناژن است که در بورس عرضه می‌شود با حضور مدیران این شرکت و مدیران بورسی برگزار و در آن مدیران شرکت در آن، عملکرد مالی، برنامه‌های تولید و چشم‌انداز کسب‌وکار را برای کارگزاران و تحلیل‌گران بازار تشریح کردند

 پشت پرده نسخه‌های ناقص در داروخانه‌ها
۹ ساعت قبل / سایت روزنو

پشت پرده نسخه‌های ناقص در داروخانه‌ها

کمبود دارو دیگر فقط به داروهای خاص، خارجی یا گران‌قیمت محدود نیست؛ حالا گاهی برای پیدا کردن یک مسکن، داروی معده یا بعضی داروهای اعصاب و آرام‌بخش هم باید چند...

 دستور جمع‌آوری فوری کپسول گیاهی قاچاق و غیرمجاز «چیستون» صادر شد
۱۱ ساعت قبل / سایت آوش

دستور جمع‌آوری فوری کپسول گیاهی قاچاق و غیرمجاز «چیستون» صادر شد

سازمان غذا و دارو اعلام کرد: کپسول گیاهی «چیستون» (CHESTON) به دلیل قاچاق بودن، نداشتن مجوز معتبر و حاوی ماده دارویی دگزامتازون، غیرمجاز شناخته شده و دستور جمع‌آوری فوری آن از سراسر کشور صادر شده است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]