قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

پاشینیان: به توسعه روابط با روسیه متعهد هستیم

نخست‌وزیر ارمنستان در دیدار با همتای روسی خود گفت، ایروان متعهد به توسعه روابط با مسکو و مشارکت در اتحادیه اقتصادی اوراسیا است.
 پاشینیان: به توسعه روابط با روسیه متعهد هستیم



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رئیس مجلس به کربلا رسید

جهان صنعت نیوز ، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس
(ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هارئیس مجلس شورای اسلامی رئیس مجلس عراق محمدباقر قالیباف
شناسه : 606715
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۲ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

به گزارش عصر خبر، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان ضمن اشاره به اهمیت تنگه هرمز خاطرنشان کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز پیوند مستقیمی با آرامش خلیج فارس دارد و هرگونه اختلال در آن، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد:ما با هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ یا درگیری در منطقه مخالفیم. باید ریشه‌ها و عوامل اساسیِ بی‌ثباتی در منطقه مورد بازنگری و بررسی قرار گیرند. نوشته های مشابه یومیوری: ژاپن به ائتلاف آمریکا در خلیج فارس ملحق نمی‌شود 1398/06/12 حادثه امنیتی در تنگه هرمز 1404/11/14

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه عمان در ادامه افزود: موضع ما در پایبندیمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت است برچسب هاتنگه هرمز عبور عمان کپی لینک لینک کپی شد



 تأکید مصر و قطر بر لزوم اجرای کامل تعهدات مربوط به آتش‌بس در غزه
۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تأکید مصر و قطر بر لزوم اجرای کامل تعهدات مربوط به آتش‌بس در غزه

جهان صنعت نیوز ، عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر و محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر در جریان دیدار با یکدیگر در مصر مجدداً بر لزوم پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود در چارچوب طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای خاتمه بخشیدن به جنگ در نوار غزه با هدف برقراری ثبات تأکید کردند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در این دیدار، مصطفی مدبولی، نخست‌وزیر مصر، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه و حسن رشاد رئیس سازمان اطلاعات مصر نیز حضور داشتند.

دو طرف همچنین در جریان این نشست ضرورت افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و تسریع در آغاز روند بازسازی این منطقه را مورد تأکید قرار دادند.

طرف مصری و قطری همچنین در خصوص تداوم هماهنگی میان دو کشور جهت اجرای توافق آتش‌بس و پایان دادن جنگ در غزه و تقویت همکاری‌های مشترک برای حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای به اتفاق‌نظر رسیدند.

در همین رابطه، بدر عبدالعاطی خاطرنشان کرد، میان میانجیگران آتش‌بس در غزه شامل مصر، قطر و ترکیه، هماهنگی کاملی درباره اجرای توافق وجود دارد.

وی در ادامه تأکید کرد توپ اکنون در زمین اسرائیل است و باید بر اجرای نقشه راه شورای صلح درباره آتش‌بس غزه متمرکز بود.

این اظهارات در حالی بیان شده است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به نقض آتش‌بس و انجام حملات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و شمار زیادی را به شهادت رسانده است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاآتش بس در غزه قطر مصر
شناسه : 606714
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق دیدار کرد
۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق دیدار کرد

رویداد۲۴| محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (پنجشنبه ۲۹ مرداد) در جریان سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌و‌گو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکار‌های مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

قالیباف در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار با فعالان اقتصادی کشور عراق و شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.



 آمریکا در فکر حمله اتمی به سایت‌های موشکی ایران است
۱۱ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

آمریکا در فکر حمله اتمی به سایت‌های موشکی ایران است

فواد ایزدی: آمریکا در فکر حمله اتمی به سایت‌های موشکی ایران است.

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.
 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.
 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت ا...
 بازخوانی تازه‌ترین اسناد منتشر شده از کودتای ۲۸ مرداد/ رسانه بریتانیایی از نقش انگلیس در کودتا چه می‌گوید؟
سایت رجانیوز

بازخوانی تازه‌ترین اسناد منتشر شده از کودتای ۲۸ مرداد/ رسانه بریتانیایی از نقش انگلیس در کودتا چه می‌گوید؟

در حالی که غرب امروزه ادعای دموکراسی دارد، اسناد تازه منتشر شده از کودتای ۲۸مرداد، حاکی از آن است که انگلیس خواهان یک دیکتاتوری بود که اصلاحاتی به نفع آن‌ها رقم بزند.
 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
سایت افکارنیوز

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.
 هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات
سایت اکوایران

هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر ارتقای مداوم دقت، برد و قدرت تخریب تسلیحات کشور، از آمادگی کامل و به‌کارگیری نسل جدیدی از جنگ‌افزارها و کلاهک‌های پیشرفته در صورت وقوع هرگونه نبرد احتمالی خبر داد.
 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه
سایت ایران آنلاین

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.