قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

بقایی: انهدام زیرساخت‌های غیرنظامی و مباهات به آن، یادآور رفتار گروه‌های تروریستی است

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ابراز خوشحالی مقامات آمریکایی در انهدام زیرساخت‌های غیرنظامی ایران گفت: انهدام زیرساخت‌های غیرنظامی و مباهات به آن، یادآور رفتار گروه‌های تروریستی است.
 بقایی: انهدام زیرساخت‌های غیرنظامی و مباهات به آن، یادآور رفتار گروه‌های تروریستی است



۱۶ ساعت قبل / سایت آوش

بیانیه وزارت خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

در متن این بیانیه آمده است: «هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد. این اقدام نه فقط نشانه دیگری از تداوم ۷۳ سال عناد و دشمنی سیاستگزاران آمریکایی با مردم ایران است بلکه اثبات‌کننده ماهیت ضد بشری، قانون‌شکن و استکباری هیات حاکمه آمریکا است.

بدون تردید تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران که حقوق بنیادین انسانی تک‌تک شهروندان ایرانی را هدف قرار داده است، مصداق "تروریسم اقتصادی" و "جنایت علیه بشریت" است و آمران و عاملان این تحریم‌ها به دلیل ارتکاب چنین جنایات شنیعی مستوجب محاکمه و مجازات هستند.

این تحریم‌ها که متعاقب جنگ‌های تحمیلی یک‌سال و نیم اخیر آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران و ناکامی در پیشبرد اهداف اهریمنی آنها برای وادار کردن ملت ایران به تسلیم در برابر مطامع غیرقانونی و ضد بشری صورت می‌گیرد، صرفا سیاهه جنایات ارتکابی آمریکا علیه ایران را طولانی‌تر می‌کند اما بدون تردید کوچکترین اثری در عزم ایرانیان برای صیانت از استقلال، عزت و حاکمیت ملی ایران نخواهد داشت.  

تحریم و فشار اقتصادی روی دیگر سکه جنگ و تجاوز نظامی است و اعتیاد بیمارگونه آمریکا به این دو نه فقط صلح و امنیت جهانی را در معرض تهدیدی عینی قرار داده بلکه تمدن انسانی را دچار انحطاط اخلاقی بی‌سابقه‌ای کرده است. بر این اساس، هر دولتی که به اصول و اهداف منشور ملل متحد از جمله اصل احترام به حاکمیت ملی کشورها باور دارد، نمی‌تواند نسبت به استمرار قانون‌شکنی و ستیزه‌جویی آشکار آمریکا در قبال هنجارهای بنیادین بین‌المللی بی‌تفاوت باشد.

اقدام آمریکا در اعلام پرطمطراق تحریم‌های جدید، در عین اینکه اعتراف صریح به ارتکاب جنایت علیه بشریت تلقی می‌شود، تداوم سیاستی است که پیشاپیش آزموده و شکست‌خورده است و آزمودن مجدد آن قطعا نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته و رسوایی طراحان و عاملان این سیاست نخواهد داشت و البته مسئولیت پیامدها و تبعات آن بر عهده دولت آمریکا و طراحان و مجریان این سیاست خواهد بود.

وزارت امور خارجه ضمن محکوم‌کردن شدید اقدام آمریکا در تشدید تحریم‌های غیرقانونی و ضد بشری علیه ملت ایران تاکید می‌کند که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از امنیت و منافع ملی خود و مقابله با هجمه‌ها و فشارهای نظامی، اقتصادی، سیاسی و روانی آمریکا ثابت قدم و مصمم است. جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی‌های بی‌بدیل ملی و با در نظرداشتن تجارب ۷ دهه مقاومت همه جانبه در برابر سیاست فشار، مداخله، تجاوز نظامی و تروریسم دولتی آمریکا علیه ایران، از همه ابزارها و ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی و صیانت از منافع ملی ایران بهره خواهد گرفت.»


۴ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

همشهری‌آنلاین: سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

چین به تازه‌ترین اقدام خصمانه آمریکا علیه ایران و اعلام تشدید جنگ اقتصادی واشنگتن علیه تهران از سوی ترامپ واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار به حل مسئله کمکی نخواهد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در تازه ترین اظهار نظر علیه ایران مدعی شد که ویرانگرترین عملیات اقتصادی علیه ایران را اعلام کرده و این اقدام تاکنون علیه هیچ کشوری اتخاذ نشده است.

وی که تاکنون هیچ یک از طرح هایش برای تسلیم ایران کارساز نبوده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوایی بی‌سابقه علیه ایران خواهد بود.

ترامپ برای توجیه ناکامی خود در عملیات نظامی و نیز محاصره دریایی ظالمانه علیه ایران مدعی شد که این اقدامات تاریخی، حرکت ایران را فلج خواهد کرد و توانایی این کشور برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را از بین خواهد برد.

 




 یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا
۲۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا

یک هدهد از فرط تشنگی به انسان‌ها پناه آورده؛ حالا برای زنده ماندن به آبی نیاز دارد که انسان‌ها باید به او بدهند. کل‌ها و بزها هم برای پیدا کردن آب به مناطقی...

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از افزایش موارد علائم عفونت‌های تنفسی و موارد مثبت آنفلوانزا در کشور خبر داد و گفت: در هفته بیست‌ویکم سال جاری، ۲.۷ درصد نمونه‌های تنفسی بیماران بستری از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و تایپ B همچنان نوع غالب این ویروس است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۵۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

اگر به دنبال راهکاری مطمئن برای افزایش ایمنی راه‌پله‌های مدارس یا سایر ساختمان‌های پرتردد هستید، بررسی محصولات تخصصی سازوکار و دریافت مشاوره از کارشناسان این مجموعه می‌تواند انتخابی آگاهانه و مطمئن برای اجرای یک پروژه ایمن و ماندگار باشد.