
صفحه سیاست-
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد رصد هوشمند فعالیت مجرمان و مفسدان اقتصادی در فضای واقعی و سایبری بهصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و در همین چارچوب، ابعاد فعالیت یک شبکه سازمانیافته با عنوان «باجنیوز» شناسایی شده است.
سردار حسین رحیمی گفت بررسیهای انجامشده نشان میدهد اعضای این شبکه با جمعآوری اطلاعات شخصی و خانوادگی برخی افراد شناختهشده، از جمله مدیران ارشد در صنایع مهمی مانند پتروشیمی و فولاد، در پی اخاذی و بهرهبرداری غیرقانونی از این اطلاعات بودهاند.
به گفته او، اعضای این باند با استفاده از مستنداتی که بخشی از آنها فاقد اعتبار، ساختگی یا نادرست بوده، تلاش میکردند ضمن تخریب هدفمند چهره برخی مدیران و فعالان اقتصادی، از آنان باجگیری کنند و همزمان در روند سرمایهگذاری کشور اخلال به وجود آورند.
رحیمی با اشاره به مستندات موجود افزود طبق بررسیهای پلیس، این شبکه با …












