قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

تأمین اعتبار اجرای پروژه روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروژه روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق باپیگیری‌های انجام‌شده تأمین شده است.
 تأمین اعتبار اجرای پروژه روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق
حجت‌الاسلام والمسلمین احد آزادی‌خواه چهارشنبه ۲۱ مرداد از روند اجرای پروژه روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق بازدید کرد و از تأمین اعتبار این پروژه در سطح ۲۷ هزار مترمربع خبر داد.

آزادی‌خواه در این بازدید با حضور در محل اجرای پروژه، روند عملیات روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق را بررسی کرد.

وی افزود: این پروژه در سطح ۲۷ هزار مترمربع در حال اجراست و عملیات اجرایی آن در محور مذکور دنبال می‌شود.

پیگیری مشکل آب شرب علی‌آباد دمق

آزادی‌خواه همچنین در جریان این بازدید بر پیگیری موضوع تأمین آب شرب شهر علی‌آباد دمق تأکید کرد.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در این زمینه اظهار کرد: موضوع تأمین آب شرب پایدار علی‌آباد دمق را با جدیت دنبال می‌کند و این پیگیری تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.

اجرای بتن پارچه‌ای در اراضی کشاورزی

همچنین پروژه اجرای بتن پارچه‌ای در مسیرهای انتقال آب اراضی کشاورزی علی‌آباد دمق با پیگیری احد آزادی‌خواه آغاز شده است.

تاکنون حدود یک‌هزار و ۷۰۰ متر از این پروژه اجرا شده و عملیات اجرایی بخش‌های دیگر مسیرهای انتقال آب نیز ادامه دارد.

اجرای این طرح برای بهسازی مسیرهای انتقال آب اراضی کشاورزی و کاهش هدررفت آب انجام می‌شود.

تأمین ۱۲۰۰ متر لوله مورد نیاز خط پمپاژ آب‌رسانی 

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در شهر علی‌آباد دمق، از روند اجرای عملیات روکش آسفالت محور ارتباطی این شهر بازدید کرد و همزمان از تأمین و انتقال ۱۲۰۰ متر لوله مورد نیاز خط پمپاژ آب‌رسانی به این شهر خبر داد.

احمد آریائی‌نژاد در جریان این بازدید، ضمن بررسی روند اجرای عملیات روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق، بر ضرورت رعایت کیفیت در اجرای پروژه، تسریع در روند عملیات و فراهم شدن زمینه بهره‌برداری هرچه سریع‌تر شهروندان از این مسیر تأکید کرد.

این بازدید با هدف نظارت میدانی بر روند اجرای پروژه‌های زیرساختی و بررسی مسائل و مشکلات موجود در شهر علی‌آباد دمق انجام شد. در جریان این حضور، آخرین وضعیت بهسازی محور ارتباطی این شهر مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت ارتقای کیفیت مسیرهای ارتباطی و افزایش ایمنی تردد شهروندان تأکید شد.

اعتبار مورد نیاز برای اجرای عملیات روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق از محل اعتبارات سال ۱۴۰۵ تأمین شده است؛ موضوعی که بنا بر اعلام نماینده مردم ملایر در مجلس، با پیگیری‌های انجام‌شده و همراهی فرماندار شهرستان، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان و رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ملایر به مرحله اجرا رسیده است.

آریائی‌نژاد در حاشیه این بازدید همچنین از تحقق یکی دیگر از مطالبات زیرساختی شهر علی‌آباد دمق خبر داد و گفت: در راستای پیگیری‌های مستمر برای رفع مشکلات حوزه آب‌رسانی، ۱۲۰۰ متر لوله مورد نیاز خط پمپاژ آب‌رسانی به محدوده شهر علی‌آباد دمق تأمین و به محل پروژه منتقل شده است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین آب پایدار برای شهروندان، اظهار کرد: تأمین این تجهیزات، گامی مؤثر در مسیر تکمیل شبکه انتقال آب و فراهم شدن امکان بهره‌برداری از خط پمپاژ آب‌رسانی به شهر علی‌آباد دمق است و تلاش می‌شود با ادامه پیگیری‌ها، روند اجرای این طرح در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه توسعه و بهسازی زیرساخت‌های ارتباطی و تأمین آب پایدار از مطالبات مهم مردم مناطق مختلف شهرستان است، افزود: پیگیری طرح‌های عمرانی و زیرساختی باید تا زمان تحقق کامل مطالبات مردم ادامه داشته باشد و صرفاً به تأمین اعتبار یا آغاز عملیات اجرایی محدود نشود.

وی تأکید کرد: نظارت میدانی بر روند اجرای پروژه‌ها، شناسایی موانع و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی می‌تواند روند تکمیل طرح‌های عمرانی را سرعت بخشیده و زمینه بهره‌مندی سریع‌تر مردم از خدمات و زیرساخت‌های مورد نیاز را فراهم کند.

به گزارش ایسنا، با تأمین لوله‌های مورد نیاز خط پمپاژ و ادامه عملیات اجرایی روکش آسفالت محور علی‌آباد دمق، دو مطالبه مهم این شهر در حوزه آب‌رسانی و راه‌های ارتباطی وارد مرحله اجرایی شده است؛ طرح‌هایی که تکمیل آن‌ها می‌تواند در ارتقای کیفیت خدمات زیرساختی و افزایش رضایتمندی شهروندان این منطقه نقش مؤثری داشته باشد.

انتهای پیام 



 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

پیشکسوت فوتبال گفت: به جای پولی که می‌خواهند بابت بازیکن خارجی هزینه کنند، یک کمپ برای استقلال درست کنند.

 آخرین اخبار جنگ؛ واشنگتن مذاکرات را متوقف کرد، امارات هدف حمله موشکی قرار گرفت

آخرین اخبار جنگ؛ واشنگتن مذاکرات را متوقف کرد، امارات هدف حمله موشکی قرار گرفت

تنش میان ایران و امریکا پس از چند روز سکون دوباره شدت گرفت و این موضوع با اعلام رسمی کاخ سفید مبنی بر توقف روند مذاکرات با ایران آغاز شد. این درحالی است که شب گذشته امارات متحده عربی مدعی حملات موشکی به این کشور از سوی ایران شد که با تکذیب از سوی تهران همراه بود.

 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 طرز تهیه بهترین دسر‌های تابستانی

طرز تهیه بهترین دسر‌های تابستانی

در این مطلب با چند مورد از بهترین دسر‌های تابستانی آشنا می‌شویم که علاوه بر طعم مطلوب، ظاهر زیبایی نیز برای پذیرایی دارند.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.