قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

خراسان شمالی ظرفیت جهش در اقتصاد دیجیتال را دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ظرفیت‌های قابل توجه خراسان شمالی در حوزه زیرساخت و فناوری، گفت: اقتصاد دیجیتال در شأن ظرفیت‌های این استان نیست و باید با تسهیل مسیر فعالیت جوانان، از ظرفیت‌های موجود برای شتاب‌بخشی به توسعه اقتصاد دیجیتال استفاده کرد.
  خراسان شمالی ظرفیت جهش در اقتصاد دیجیتال را دارد
 سید ستار هاشمی در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی در ۲۴ مرداد اظهار کرد: این استان ظرفیت‌های خوبی دارد که بخشی از آنها بالفعل شده و در بخش دیگر باید از ظرفیت‌های موجود حداکثر استفاده را کرد.

وی افزود: مجموعه پروژه‌هایی که در این سفر به بهره‌برداری رسید، حاصل پیگیری‌های استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی است و نشان‌دهنده هم‌افزایی و همکاری میان مجموعه‌های مختلف استان است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه توسعه کشور متکی به شرایط جنگی نیست، گفت: در شرایط دشوار نیز شاهد همدلی، هم‌افزایی و انسجام هستیم و خدمات دولت چهاردهم متوقف نشده است.

هاشمی توسعه فیبر نوری را از جمله پروژه‌های مهم افتتاح‌شده در استان بیان کرد و افزود: اجرای این پروژه نیازمند حفاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی مختلف است و باید این همکاری برای تکمیل شبکه ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به اجرای پروژه «جی‌نف» در خراسان شمالی اظهارکرد: این پروژه به شفافیت کمک می‌کند و کد پستی نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد؛ خراسان شمالی در اجرای جی‌نف رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

هاشمی با بیان اینکه خراسان شمالی ظرفیت‌های مناسبی در حوزه زیرساخت دارد، تصریح کرد: ارتباطات و توسعه مخابرات صرفاً به ارسال پیامک یا برقراری مکالمه محدود نمی‌شود، بلکه شبکه‌ای گسترده و حیاتی است که بخش‌های مختلف زندگی مردم و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی را پشتیبانی می‌کند.

وی ادامه داد: با وجود آسیب‌های جدی که دشمن به زیرساخت‌های مخابراتی وارد کرد، خدمات ارتباطی متوقف نشد و تنها محدودیت‌هایی در این زمینه ایجاد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امنیت سایبری را از موضوعات جدی دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه توانستند امنیت لازم را برقرار کنند و باید از ظرفیت این مجموعه‌ها بیش از گذشته استفاده شود.

هاشمی با اشاره به وضعیت مناسب خراسان شمالی در شاخص‌های زیرساختی افزود: با وجود این ظرفیت‌ها، وضعیت اقتصاد دیجیتال در استان در شأن ظرفیت‌های موجود نیست و باید با تسهیل امور، زمینه حضور و فعالیت جوانان در اقتصاد دیجیتال را فراهم کنیم.

وی همچنین بر ضرورت توجه جدی‌تر به دیپلماسی فناوری تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های فناورانه کشور و استان‌ها باید در عرصه بین‌المللی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نقش فضای مجازی در زندگی امروز مردم اظهار کرد: فضای مجازی، فضای حقیقی است و عین واقعیت زندگی ماست؛ بنابراین افرادی که به این فضا دسترسی دارند باید به مسئولیت محوری خود توجه کنند. در چنین شرایطی، ناخودآگاه نگاه‌ها به سمت وزارت ارتباطات معطوف می‌شود.

هاشمی افزود: نمونه‌ای از ظرفیت عظیم فضای مجازی را در انعکاس مراسم تشییع رهبر شهید شاهد بودیم که نشان داد این فضا چه ظرفیت گسترده‌ای برای انتقال محتوا و روایت‌های اثرگذار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی می‌تواند موجب افزایش بهره‌وری در همه حوزه‌ها شود، اما در بهره‌گیری از این فناوری باید مراقبت‌های لازم را داشته باشیم و اجازه ندهیم فضای سیاست‌زده بر روند توسعه و استفاده از فناوری‌های نوین غلبه کند.

در حاشیه جلسه شورای اداری استان با حضور وزیر ارتباطات۲۰۶ طرح زیرساختی ارتباطات و فناوری اطلاعات با ۱۷ هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال اعتبار  افتتاح شد.

 بهره برداری از سایت روستایی ۴G شهرستان مانه روستای شاتوت  و همراه اول uso روستای کلاته رضا شهرستان اسفراین؛ بهره برداری از اینترنت فیبر نوری در مدرسه عشایری شهید رجایی لوجلی با ۱۱ پروژه این حوزه ؛ افتتاح سایت ۵G شهر بجنورد با ۶۴ پروژه، راه اندازی ۱۷ سایت رایتل در شهر بجنورد از جمله این طرح هاست.

انتهای پیام



 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.

 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]

 معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

آرمان امروز :    ۲۳ سال پیش، در مردادماه سال ۱۳۸۲، خبرنگار موسیقی ایسنا به منزل ایرج رفت و به گپ‌وگفت با او پرداخت. آن زمان، ایرج به نکاتی پرداخت که شاید امروز پس از دو دهه همچنان موضوعیت داشته باشند. ایرج از خطر فراموشی موسیقی اصیل ایرانی گفته بود که امروز حتی زنگ خطر [ ]

 نسخه‌های سرگردان؛ گزارشی از معضل کمبود دارو | آخرین خبر

نسخه‌های سرگردان؛ گزارشی از معضل کمبود دارو | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست نسترن فرخه| با وجود وعده‌های مسئولان برای بهبود شرایط، کمبود دارو‌ همچنان ادامه دارد؛ بحرانی که بیماران را برای یافتن دارو، میان داروخانه‌ها و بیمه‌ها سرگردان کرده است. «دارو نیست»؛ جمله‌ای تکراری که اغلب آنها که از داروخان

 ناتالی هارپ؛ نزدیک‌ترین و فداکارترین دستیار ترامپ کیست؟

ناتالی هارپ؛ نزدیک‌ترین و فداکارترین دستیار ترامپ کیست؟

این روزها نام ناتالی هارپ بیش از هر زمان دیگر در محافل سیاسی و رسانه‌ای آمریکا شنیده می‌شود و گمانه‌زنی‌ها در مورد دستیار اجرایی رئیس جمهوری آمریکا، واکنش‌های خشمگینانه کاخ سفید را برانگیخته است.