قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳۹ ساعت قبل

تحقق کامل فاز نخست سند سازگاری با کم‌آبی در بافق/ تراز آبی یزد همچنان منفی است

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از تحقق کامل اهداف فاز نخست سند سازگاری با کم‌آبی در شهرستان بافق خبر داد.
 تحقق کامل فاز نخست سند سازگاری با کم‌آبی در بافق/ تراز آبی یزد همچنان منفی است

جواد محجوبی در دیدار با حجت‌الاسلام سید عباس حسینی امام جمعه شهرستان بافق که در راستای رویداد آبی این شهرستان برگزار شدُ گفت: فاز نخست سند سازگاری با کم آبی در شهرستان بافق به‌طور کامل محقق شده و با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، شیب افت منابع آب زیرزمینی در این شهرستان نسبت به گذشته کاهش یافته است.

 وی با اشاره به اجرای سند سازگاری با کم‌آبی افزود: این سند با هدف کاهش تدریجی برداشت‌ها و نزدیک شدن به شرایط پایدار منابع آب تدوین شده است تا بهره‌برداران نیز فرصت لازم برای اصلاح روش‌های تولید و سازگار شدن با شرایط کم‌آبی را داشته باشند.

محجوبی بیان کرد: بر اساس محاسبات فنی، میزان برداشت از منابع آب زیرزمینی استان بیش از میزان آب قابل برنامه‌ریزی است. به همین دلیل کاهش برداشت و نزدیک شدن به ظرفیت واقعی آبخوان‌ها باید به عنوان یک هدف جدی در مدیریت منابع آب دنبال شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای با اشاره به وضعیت استان از نظر افت و کسری منابع آب زیرزمینی گفت: در یک بازه بلندمدت، یزد از نظر وخامت وضعیت منابع آب زیرزمینی در میان استان‌های دارای شرایط نامطلوب کشور قرار دارد و این موضوع نتیجه انباشت برداشت‌ها و فشار مستمر بر آبخوان‌ها در سال‌های گذشته است.

محجوبی ادامه داد: در شرایطی که منابع آب زیرزمینی با افت مواجه هستند، نمی‌توان انتظار داشت توسعه مصرف بدون توجه به ظرفیت منابع آبی ادامه پیدا کند. بنابراین هر نوع توسعه باید متناسب با ظرفیت منابع آب و بر مبنای مدیریت مصرف و افزایش بهره‌وری انجام شود.

وی با اشاره به وضعیت بارش‌های سال آبی جاری اظهار کرد: اگرچه میزان بارندگی در برخی نقاط استان نسبت به سال گذشته افزایش داشته، اما ملاک اصلی برای ارزیابی وضعیت منابع آبی، مقایسه با میانگین بلندمدت است که در این شاخص همچنان با کاهش بارش مواجه هستیم.

محجوبی با بیان اینکه بارندگی‌های یک سال نمی‌تواند به تنهایی وضعیت آبخوان‌ها را تغییر دهد، تصریح کرد: برای بازگشت پایداری به منابع آب زیرزمینی، باید مجموعه‌ای از اقدامات در یک دوره مستمر دنبال شود و صرفاً افزایش بارش یک سال نمی‌تواند جبران‌کننده کسری انباشته آبخوان‌ها باشد.

وی مهم‌ترین راهکار برای حفاظت از منابع آب زیرزمینی را مدیریت برداشت …





 جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

معاون وزیر نیرو گفت: اکنون حدود ۳ میلیارد و ۲۱۰ میلیون متر مکعب گازوئیل ذخیره شده و نزدیک ۸۵ درصد مخازن پر شده، اما امسال سال سختی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها است.

 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

خبرگزاری رویترز امروز با استناد به تصاویر ماهواره ای نوشت که چین فاز نخست ساخت و ساز در صخره مرجانی آنتلوپ در مجمع‌الجزایر پاراسل را تکمیل کرده است.

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.