قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

دیدار و گفت‌وگوی اردوغان و محمود عباس در آنکارا

رئیس جمهور ترکیه، در کاخ ریاست جمهوری خود، میزبان محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بود.
 دیدار و گفت‌وگوی اردوغان و محمود عباس در آنکارا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه تی‌آرتی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، عصر امروز محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را که برای دیداری رسمی به ترکیه سفر کرده است، در کاخ ریاست جمهوری آنکارا به حضور پذیرفت.

اردوغان در این دیدار به محمود عباس گفت: مردم نوار غزه به جهانیان ثابت کردند که خواهان صلح هستند تا از حقوق مشروع خود محافظت کنند.

رئیس جمهور ترکیه، دولت اسرائیل را «دولت نسل‌کش نتانیاهو» خواند و تأکید کرد «این دولت با وجود موضع سازنده و مسئولانه طرف فلسطینی، همچنان به موضع سرسختانه و تهاجمی خود از طریق اقدامات غیرقانونی در کرانه باختری و قدس اشغالی در برابر دیدگان تمام جهانیان ادامه می‌دهد.»

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 نشست بی‌حاصل شورای امنیت درباره ایران؛ از مخالفت روسیه و چین تا ادعاهای آمریکا و حامیانش
۱۱ ساعت قبل / سایت رجانیوز

نشست بی‌حاصل شورای امنیت درباره ایران؛ از مخالفت روسیه و چین تا ادعاهای آمریکا و حامیانش

شورای امنیت با وجود مخالفت روسیه و چین، با برگزاری نشستی درباره ایران موافقت کرد که با استفاده از یک رای‌گیری رویه‌ای تشکیل شد و در نهایت جز تکرار ادعاها و مواضع آمریکا و کشورهای غربی درباره برنامه هسته‌ای ایران، دستاوردی به همراه نداشت.

 صنعا: حماسه یمنی‌ها در ساحل غربی در دانشکده‌های نظامی تدریس خواهد شد - تسنیم
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

صنعا: حماسه یمنی‌ها در ساحل غربی در دانشکده‌های نظامی تدریس خواهد شد - تسنیم

یک مسئول یمنی با اشاره به پیام‌های پیروزی در ساحل غربی تاکید کرد این نبرد در دانشکده‌های نظامی تدریس خواهد شد.

 کوه کلنگ؛ پرونده جدید تنش ایران و غرب
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

کوه کلنگ؛ پرونده جدید تنش ایران و غرب

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس درباره عملکرد مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال موضوع هسته‌ای ایران نوشت: «مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گزارش‌دهی فنی مرجعی که اعتبارش بر تخصص فنی، بی‌طرفی و استقلال عمل آن استوار است، را به توجیه سیاسی برای جنگ‌افروزی تبدیل [ ]

 نتایج آخرین نظرسنجی در فلسطین اشغالی؛ سقوط حزب لیکود به زیر ۲۰ کرسی
۱۰ ساعت قبل / سایت رجانیوز

نتایج آخرین نظرسنجی در فلسطین اشغالی؛ سقوط حزب لیکود به زیر ۲۰ کرسی

نتایج آخرین نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کمتر از ۲۰ کرسی را به دست آورده است.

 تقلای ترامپ برای بازگشت به مذاکره با ایران
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تقلای ترامپ برای بازگشت به مذاکره با ایران

یک مقام ارشد امنیتی و سیاسی ایرانی تأکید کرد که ترامپ برخلاف ادعاها و اظهارات تهدیدآمیز و زورگویانه، در تلاش است به مذاکرات با ایران بازگردد.

 بی‌بی‌سی‌فارسی و یمنی‌ها
۹ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

بی‌بی‌سی‌فارسی و یمنی‌ها

یک دهه پیش زمانی که انصارالله کل یمن را آزاد کرد، در یکی دو روز اول دائم به بی‌بی‌سی فارسی نگاه می‌کردم.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026