قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تبدیل ۲۰ هزار متر شبکه مسی به کابل خودنگهدار در دزفول

مدیر توزیع برق دزفول از پروژه گسترده تبدیل ۲۰ هزار متر شبکه سیمی به کابل‌ خودنگهدار در مناطق کلیدیِ شمال و جنوب شهر خبر داد و گفت: این اقدام گامی مهم در جهت پایداری شبکه برق است.
 تبدیل ۲۰ هزار متر شبکه مسی به کابل خودنگهدار در دزفول

محسن پیام فر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این پروژه شامل بهسازی و تعویض سیم به کابل در گستره بیش از ۲۰ هزار متر از شبکه توزیع است و با تمرکز بر مناطقی که حساسیت بالایی از نظر تداوم برق دارند اجرا خواهد شد که از جمله این مناطق می‌توان به کوی فرهنگ‌شهر و خیابان استقلال در شمال شهر و مسیر عبور هیئات عزاداری (مسیر تکیه آزمون)، کوچه باقلیون و کوی مقاومت در جنوب شهر دزفول اشاره کرد.

وی با اشاره به اثرات زیست‌محیطی و اقتصادی این طرح، تاکید کرد: جایگزینی کابل‌های خودنگهدار، تاثیر مستقیمی بر «صفر شدن میزان سرقت سیم» در مناطق اجرای پروژه خواهد داشت. همچنین، این اقدام منجر به کاهش چشم‌گیر تلفات فنی و غیرفنی (از جمله انشعابات غیرمجاز) شده و در نهایت سطح پایداری شبکه را به گونه‌ای افزایش می‌دهد که قطعی‌های مکرر و افت ولتاژ در این مناطق به حداقل ممکن برسد.

پیام فر از پیگیری و همراهی مدیرعامل شرکت، نماینده مردم شهرستان در مجلس، فرماندار و مجموعه مدیریت توزیع برق دزفول در تحقق این پروژه قدردانی کرد.

انتهای پیام



 نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر خود به عراق، نشستی با حضور فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار کرد. این نشست به منظور تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد. دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

 

این نشست با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی دو کشور، به تبادل نظر در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری پرداخته و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش تسنیم، قالیباف روز گذشته به عراق سفر کرد. دیدار با مقام‌های ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس مجلس در سفر به عراق است.

انتهای پیام/  



 جدول قیمت ماهی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد
۴ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

جدول قیمت ماهی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

صفحه اقتصاد -

قیمت ماهی و انواع ماهی بیست و نهم مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر است:

نوع ماهی

قیمت (تومان)

قزل آلا پاک شده ۱۰۰۰ گرم ۶۷۰.۰۰۰

ماهی قزل آلا ۴۵۸.۰۰۰

فیله قزل سالمون ایرانی بدون تیغ

۳۹۰.۰۰۰

فیله ماهی شوریده جنوب ۵۰۰ گرم

۴۹۰.۰۰۰

فیله ماهی شوریده جنوب ۹۹۰.۰۰۰

استیک ماهی شیر جنوب با پوست ۷۰۰گرم

۳۸۵.۰۰۰

فیله ماهی حلوای سیاه یک کیلو

۷۸۰.۰۰۰

ماهی سفید دریایی شکم خالی یک کیلو

۶۲۸.۰۰۰

ماهی حسون ۷۰۰ گرم

۳۵۰.۰۰۰

ماهی حسون ۷۰۰ گرم منجمد

۲۵۵.۰۰۰

ماهی گیدر ۵۰۰ گرم ۱۹۵.۰۰۰

فیله ماهی قزل سالمون ایرانی ۵۰۰ گرم

۳۵۰.۰۰۰

فیله ماهی سی باس بدون استخوان ۵۰۰ گرم

۵۱۰.۰۰۰

فیله ماهی سی باس بدون استخوان ۳۰۰ گرم

۳۸۰.۰۰۰

فیله ماهی سلطان ابراهیم جنوب با پوست ۶۰۰ گرم

۴۱۰.۰۰۰

فیله ماهی سنگسر شهری یک کلیو

۵۵۰.۰۰۰

فیله ماهی کوتر ۷۰۰ گرم

۶۱۰.۰۰۰

ماهی قزل آلای منجمد ۱۰۰۰ گرم

۴۶۰.۰۰۰

فیله استیک شیر یک یکو شیلات

۵۴۰.۰۰۰

میگو منجمد ۵۰۰ گرم

۵۱۰.۰۰۰

  …



 شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی
۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی

عصر ایران ؛ نهال موسوی - خبر تعطیلی شبکه اینترنتی کتاب، هرچند در میان انبوه اخبار پرسروصدای این روزها شاید کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در واقع نشانه‌ای از یک بحران عمیق‌تر و ریشه‌دارتر دارد. بحرانی که سال‌هاست دامن‌گیر جایگاه کتاب در نظام رسانه‌ای و فرهنگی کشور بوده است. 

وبسایتی که قرار بود بستری تخصصی برای پوشش اخبار نشر، معرفی کتاب، گفت‌وگو با نویسندگان و مترجمان و پیگیری رویدادهای حوزه کتاب باشد، بیش از دو ماه است که سکوت کرده و آخرین ردپای فعالیتش به ایام نمایشگاه کتاب در خرداد بازمی‌گردد. 

این سکوت، بی‌آنکه توضیحی رسمی همراهش باشد، خود گویای بسیاری چیزهاست.

نخستین زاویه‌ای که باید به این ماجرا نگریست، بحث ضرورت وجود یک رسانه تخصصی برای حوزه کتاب است. در کشوری که آمار مطالعه در آن سال‌هاست نزولی گزارش می‌شود و ناشران و نویسندگان از رکود بازار نشر می‌نالند، وجود پلتفرمی که بتواند اخبار این حوزه را به‌صورت مستمر و حرفه‌ای پوشش دهد، نه یک تجمل، بلکه یک ضرورت زیرساختی است. 

رسانه‌های عمومی و پرمخاطب، به دلایل مختلف، فرصت و انگیزه کافی برای پرداختن عمیق به مسائل نشر و کتاب را ندارند و همین خلأ است که باید با رسانه‌های تخصصی پر شود. تعطیلی چنین پلتفرمی، به معنای از دست رفتن یکی از معدود کانال‌های اطلاع‌رسانی تخصصی در این حوزه است؛ کانالی که شاید مخاطب انبوه نداشت، اما برای جامعه کوچک اما تأثیرگذار اهل کتاب و نشر، منبعی ضروری به شمار می‌رفت.

زاویه دوم، به تناقضی برمی‌گردد که در متن پرسش نیز به آن اشاره شده است، تناقض میان شعارهای مکرر درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی از یک سو، و بی‌مهری عملی به نهادها و پلتفرم‌هایی که دقیقاً برای همین هدف شکل گرفته‌اند از سوی دیگر. 

سال‌هاست که در نشست‌ها و سخنرانی‌های رسمی از ضرورت تقویت فرهنگ کتابخوانی سخن گفته می‌شود و نقش رسانه ملی در این مسیر برجسته می‌شود. 

تجربه برنامه‌ای مانند کتاب‌باز نیز نشان داد که حتی در دل تلویزیون، آن رسانه‌ای که در رقابت با فضای مجازی بارها به حاشیه رانده شده، هنوز ظرفیت قابل توجهی برای ترویج کتابخوانی وجود دارد. 

اما وقتی از دل همین گفتمان کتاب‌محور، پلتفرمی مثل شبکه کتاب که به‌طور مشخص برای این منظور طراحی …



 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد
۶ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.

باراک راوید در وبگاه آکسیوس در گزارش افشای این خبر نوشت: این عملیات در شرایطی انجام می‌شود که جنگ همچنان در وضعیت بن‌بست قرار دارد و یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن، اختلال در عرضه جهانی نفت و جهش قیمت نفت خام بوده است. مقام‌های آمریکایی می‌گویند باز شدن این مسیر و ادامه انتقال نفت، اگرچه هنوز نتوانسته حجم صادرات را به سطح پیش از جنگ بازگرداند، اما تأثیر قابل‌توجهی بر عرضه جهانی انرژی داشته است.

بر اساس اطلاعاتی که این مقام‌ها در اختیار آکسیوس قرار داده‌اند، مدعی شده‌اند که طی چند هفته گذشته هر شب حدود ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از مسیر جنوبی تنگه هرمز عبور کرده‌اند. این نفتکش‌ها از مسیری در امتداد سواحل عمان حرکت می‌کنند؛ مسیری که به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، اکنون تحت کنترل نیروهای آمریکایی قرار دارد.

این مقام آمریکایی که مستقیماً در جریان عملیات قرار دارد،مدعی شده است که «ما اکنون دو ماه است که مسیر جنوبی تنگه هرمز را تحت کنترل داریم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌تواند مزاحمت ایجاد کند، اما کنترل تنگه در دست آنها نیست؛ در دست ماست.» عملیات عبور نفتکش‌ها چگونه انجام می‌شود؟

عملیات آمریکا تنها به اسکورت نفتکش‌هایی که محموله نفتی خود را حمل می‌کنند محدود نمی‌شود. ارتش آمریکا به نفتکش‌های خالی نیز کمک می‌کند تا از دریای عرب وارد تنگه هرمز شوند، خود را به بنادر کشورهای حاشیه خلیج فارس برسانند، نفت بارگیری کنند و سپس از همان مسیر به سمت دریای عرب بازگردند.

برای مدیریت این رفت‌وآمد، نیروی عملیاتی مسئول عملیات هرمز که در مقر ارتش آمریکا در فورت براگ، کارولینای شمالی مستقر است، با کشورهای منطقه و شرکای آمریکا در خلیج فارس هماهنگی می‌کند.

این نیروی عملیاتی هر روز فهرستی از کشتی‌هایی که قرار است از خلیج فارس از مسیر تنگه هرمز وارد دریای عرب …



 مصر و قطر خواستار اجرای کامل تعهدات مربوط به آتش‌بس در غزه شدند
۱۰ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

مصر و قطر خواستار اجرای کامل تعهدات مربوط به آتش‌بس در غزه شدند

صفحه سیاست-

به گزارش روز پنجشنبه  خبرگزاری آناتولی، مصر و قطر بار دیگر بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به تعهدات خود در چارچوب طرح پیشنهادی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا برای پایان جنگ در نوار غزه تاکید کردند. این موضوع در دیدار عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهوری مصر و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر در مصر مطرح شد. در این دیدار، مصطفی مدبولی نخست‌وزیر مصر، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه و حسن رشاد رئیس سازمان اطلاعات مصر نیز حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، قاهره و آنکارا بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به اجرای تعهدات برای پایان دادن به جنگ، با هدف ایجاد ثبات تاکید کردند. همچنین در این نشست، بر ضرورت افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و تسریع در آغاز روند بازسازی این منطقه تاکید شد.

دو طرف توافق کردند هماهنگی میان مصر و قطر درباره اجرای توافق آتش‌بس و پایان جنگ در غزه ادامه یابد و همکاری‌های مشترک برای حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای تقویت شود.

توپ اکنون در زمین رژیم اسرائیل است

بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر تصریح کرد، میان میانجیگران آتش‌بس در غزه شامل مصر، قطر و ترکیه، هماهنگی کاملی درباره اجرای توافق وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه «توپ اکنون در زمین اسرائیل است»، افزود، تمرکز باید بر اجرای نقشه راه شورای صلح درباره آتش‌بس غزه باشد.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان با نقض آتش‌بس به حملات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و شمار زیادی را به شهادت رسانده است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو با ورود نیروهای بین المللی ثبات‌بخش به غزه موافقت نکرده است. این دفتر افزود: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد.

در همین حال، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق غزه، در بیانیه‌ای اعلام کرد، مقامات صهیونیستی با این اقدامات، تمامی توافق‌ها، ابتکارها و تلاش‌های میانجی‌گرانه را نادیده گرفته و همچنان سیاست کشتار و …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.