قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

تشدید تنش عربستان علیه صنعا اشتباه محاسباتی ریاض است

مجله فارن پالسی نوشت که تشدید تنش اخیر بین عربستان سعودی و ارتش یمن و دولت صنعا غیرضروری و نتیجه اشتباه محاسباتی ریاض بوده است.
 تشدید تنش عربستان علیه صنعا اشتباه محاسباتی ریاض است



به گزارش ایسنا، به نوشته این مجله، هدف قرار دادن فرودگاه صنعا که باعث آغاز درگیری شد، با هدف جلوگیری از فرود هواپیمای حامل هیئتی که از ایران بازمی‌گشت، اقدامی بود که خطرات آن بیش از دستاوردهایش بود.
این مجله توضیح داد که حتی اگر این پرواز نقض قطعنامه‌های بین‌المللی تلقی شود، بمباران فرودگاه گزینه منطقی نبود و عربستان سعودی می‌توانست از این موضوع چشم‌پوشی کند.
این مجله افزود که «سعودی‌ها خود را بین ایرانی‌ها و انصارالله گرفتار یافته‌اند، وضعیتی که تا حدودی به دلیل بی‌کفایتی رئیس‌جمهور آمریکاست».
این مجله استدلال کرد که «تشدید اخیر تنش بین عربستان سعودی و انصارالله غیرضروری و نتیجه محاسبات اشتباه بوده است» و خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد سعودی‌ها «به نمایندگی از دولت یمن در عدن اقدام کرده‌اند».
این مجله افزود که ریاض بدون حمایت مؤثر اعراب، در زمانی که کشورهای همسایه کمکی ارائه نکرده‌اند، با انصارالله درگیر است.
فارن پالسی اشاره کرد اکثر آنها ظرفیت تحمل پیامدهای این درگیری را ندارند.
این مجله در ادامه به بررسی سیاست ترامپ در قبال ریاض پرداخت و استدلال کرد که دولت ترامپ با پیوند دادن همکاری هسته‌ای با پادشاهی عربستان به عادی‌سازی روابط با اسرائیل، موقعیت عربستان را پیچیده‌تر کرده و این نشان می‌دهد که واشنگتن ممکن است از رویارویی با ایران عقب‌نشینی کند و ریاض را تنها بگذارد تا با عواقب آن روبه‌رو شود.
فارین پالیسی گزارش خود را با بیان اینکه سال ۲۰۲۶ سال سختی برای عربستان سعودی بود، به پایان رساند و از ریاض خواست تا سیاست‌های منطقه‌ای خود را مجدداً ارزیابی و درک عمیق‌تری از محیط استراتژیک خود ایجاد کند.
این مجله افزود که اتکای ریاض به خرید وفاداری یا شرط‌بندی روی حمایت آمریکا دیگر برای تضمین منافع آن کافی نیست.
انتهای پیام




 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر ارتقای مداوم دقت، برد و قدرت تخریب تسلیحات کشور، از آمادگی کامل و به‌کارگیری نسل جدیدی از جنگ‌افزارها و کلاهک‌های پیشرفته در صورت وقوع هرگونه نبرد احتمالی خبر داد.

 باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

ذینفعان قدرتمندی از دشمنی ایران و آمریکا سود می برند.

 کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

ایسلند با ثبت نزدیک به ۷۴۵ گیگاژول مصرف انرژی به ازای هر نفر، در سال ۲۰۲۵ بالاترین میزان مصرف را ثبت کرد؛ حتی بیشتر از قطر و سنگاپور؛ آمریکا دهم شد و چین، با وجود جمعیت زیاد در رتبه ۳۶ ام ایستاد اما رتبه ایران در مصرف انرژی چند است؟

 آژیر خطر برای اعتراضات جدید در نیمه دوم سال؛ آیا مسئولان باز هم هشدارها را نادیده می‌گیرند؟

آژیر خطر برای اعتراضات جدید در نیمه دوم سال؛ آیا مسئولان باز هم هشدارها را نادیده می‌گیرند؟

بحران معیشت، شکاف اجتماعی و بی‌اعتمادی عمومی در حال انباشته شدن است؛ هشدارهایی که اگر نادیده گرفته شوند، می‌توانند در نیمه دوم سال به موج تازه‌ای از نارضایتی و اعتراض تبدیل شوند.

 ۲۸ مرداد هم گذشت؛‌ آقای پهلوی بیست و پنجم هنوز نشده؟

۲۸ مرداد هم گذشت؛‌ آقای پهلوی بیست و پنجم هنوز نشده؟

۲۵ و ۲۶ مردادماه امسال قرار بود روزهای فراخوان جدید رضا پهلوی باشد. اتفاقی که البته خب طبق پیش بینی ها نیفتاد.

 قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در معامله بود.

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.