قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲۷ ساعت قبل

رئیس شورای شهر کرج: انتقاد خبرنگاران می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح امور باشد

رئیس شورای اسلامی شهر کرج گفت: انتقاد خبرنگاران، اگر مسئولانه و مبتنی بر واقعیت باشد، می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح امور و پیشرفت جامعه باشد.
 رئیس شورای شهر کرج: انتقاد خبرنگاران می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح امور باشد

به گزارش ایسنا، مسعود محمدی شامگاه چهارشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران کرج، اظهار کرد: دوره‌ای که پشت سر گذاشتیم، از جمله مقاطع کم‌نظیر در تاریخ معاصر کشور بود. از شهادت رئیس‌جمهور تا وقوع حوادث و بلایای طبیعی و در ادامه حمله دشمن به کشور، مجموعه‌ای از اتفاقات دشوار در فاصله‌ای کوتاه رخ داد که هر یک به تنهایی می‌توانست جامعه‌ای را با چالش جدی مواجه کند.

وی افزود: در این شرایط، آنچه بیش از هر چیز اهمیت داشت، حفظ روحیه، انسجام و ایستادگی مردم بود. ملت ایران در سخت‌ترین شرایط نشان داده است که اجازه نمی‌دهد حوادث، اراده و امید او را تحت تأثیر قرار دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به حمله دشمن و شهادت شماری از شهروندان، ادامه داد: در روزهای اخیر شاهد اتفاقی بسیار دردناک بودیم؛ دشمن به کشور عزیزمان حمله کرد و تعدادی از همشهریان عزیزمان را از دست دادیم. شرایط به‌گونه‌ای بود که مجبور شدیم با وجود همه مشقات و دشواری‌ها، روی پای خود بایستیم.

محمدی تصریح کرد: تلخی این حادثه زمانی بیشتر ‌شد که دشمن از وارد شدن خسارت به زیرساخت‌های کشور از جمله پل شهید رئیسی، که یکی از شاهکارهای مهندسی ایران بود، ابراز خوشحالی می‌کرد. ما در آن شرایط باید صبر می‌کردیم، بغض خود را فرو می‌بردیم و در عین حال امیدوار می‌ماندیم که بتوانیم با سرعت، خسارت‌های واردشده را جبران کنیم.

این مسئول با تأکید بر روحیه مقاومت مردم ایران گفت: ما پیرو مکتب امیرالمؤمنین(ع) و ملت امام حسین(ع) هستیم و این فرهنگ به ما آموخته است که در برابر سختی‌ها بایستیم و از میدان خارج نشویم.

رئیس شورای شهر کرج با اشاره به پیشینه مردم این شهر در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: مردم کرج در دوران جنگ نیز با جسارت در برابر دشمن ‌ایستادند، صبوری و مقاومت ‌کردند. مردم این شهر در عرصه‌های دشوار همواره سربلند بوده‌اند و امروز نیز همان روحیه در میان شهروندان کرجی وجود دارد.

محمدی در ادامه با قدردانی از جایگاه خبرنگاران در جامعه، گفت: وجود خبرنگاران، وجودی مبارک و اثرگذار است. خبرنگار با حضور در متن جامعه، دیدن مسائل، پرسیدن و مطالبه‌گری می‌تواند نقاط ضعف را به مسئولان گوشزد کند و زمینه اصلاح امور را فراهم آورد. بنابراین اگر خبرنگار نسبت به عملکرد یک …





 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تخلیه خانه‌های سازمانی برای تأمین مالی پروژه‌های مسکن استیجاری آغاز شد.

 یک فعال سیاسی: هشدار قالیباف دیرهنگام بود؛ خیابان از همان روزهای اول جنگ مصادره شد | آخرین خبر

یک فعال سیاسی: هشدار قالیباف دیرهنگام بود؛ خیابان از همان روزهای اول جنگ مصادره شد | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هشدار محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، درباره سوءاستفاده سیاسی از «خیابان» و ضرورت جلوگیری از تبدیل آن به عرصه رقابت‌های سیاسی و جناحی، در شرایطی مطرح شده که به گفته غلامعلی رجایی، سوء‌استفاده یا مصادره خیابان از مدت‌ها قبل آغاز

 سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد: آمریکا به یک نفر ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود/ دبیر دخالتی ندارد

سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد: آمریکا به یک نفر ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود/ دبیر دخالتی ندارد

سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: اگر آمریکا برای مسابقات امیدهای جهان حتی به یک نفر ویزا ندهد تیم را اعزام نخواهیم کرد.

 عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس با هشدار نسبت به تشدید بحران منابع آبی این شهرستان گفت: عمق حفر چاه‌های آب در شهرقدس در شرایط کنونی به حدود ۳۵۰ متر رسیده است؛ که حدود ۱۵ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

 رگبار و رعدوبرق در شمال کشور؛ تداوم باد شدید و گردوخاک در شرق/ تهران در آستانه بارش پراکنده

رگبار و رعدوبرق در شمال کشور؛ تداوم باد شدید و گردوخاک در شرق/ تهران در آستانه بارش پراکنده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعدوبرق در بخش‌هایی از شمال و جنوب کشور، وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک در مناطق شرقی و کاهش نسبی دما در برخی مناطق خبر داد و گفت دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی دو روز آینده مواج خواهند بود.