قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴ ساعت قبل

تهدید خلیفه اصل به استعفا: پنجره استقلال باز نشود تصمیم می‌گیرم

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: اگر پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان طبق وعده هیات مدیره باز نشود تصمیم‌ دیگری خواهم کرد.
 تهدید خلیفه اصل به استعفا: پنجره استقلال باز نشود تصمیم می‌گیرم

به گزارش ایسنا، امیرخلیفه اصل، سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان در نشست خبری پس از شکست ۴ بر یک استقلال خوزستان مقابل پرسپولیس گفت: جا دارد به همکار خوبم آقای تارتار تبریک می‌گویم که تیم خوبی را آماده کرده است. ما متاسفانه نتوانستیم بازی خوبی انجام دهیم و خیلی زود گل دریافت کردیم. گلایه من از با تجربه های تیم است. نتوانستیم آن طور که باید خوب بازی کنیم. از مشکلات تیم ما همه با خبر هستند و کمبود بازیکن داریم. امیدوارم خیلی زود پنجره نقل و انتقالات تیم باز شود و روزی بتوانیم در ورزشگاه غدیر از تیم های دیگر میزبانی کنیم.

سرمربی استقلال خوزستان افزود: فوتبال برای جوانان است اما با تجربه ها هم باید در کنارشان باشند. جوانان ما امروز ثابت کردند کارهای بزرگی می‌توانند انجام دهند. قطعا من از حضور جوانان و میدان دادن به آنها حمایت می کنم.

وی درباره اهدافش در این تیم گفت: استقلال خوزشتان نسبت به نیم فصل دوم فصل قبل ضعیف‌تر شده و بازیکنان زیادی را از دست دادیم و نتوانستیم بازیکن جدب کنیم. هیچ راهی برای استفاده از جوانان نداریم و مدیریت قول داده پنجره باز شود تا بازیکنان مورد نیاز را جذب کنیم. من دو پیشنهاد خوب از تیم های لیگ برتر داشتم اما به خاطر تعصبی که به تیم داشتم ماندم و مطمئن باشید شرایط تیم خوب خواهد شد.

خلیفه اصل ادامه داد: ما به هواداران نیاز داریم اما مدیریت باشگاه باید جواب بدهد که کی در اهواز باید میزبانی کنیم؟ این موضوع کار ما را خیلی سخت خواهد کرد. با هیات مدیره و ابوالقاسم پور صحبت کردم و خواستم زودتر ورزشگاه غدیر آماده شود. اگر ورزشگاه آماده نشود و پنجره انتقلالاتی هم باز نشود به مشکل برمی‌خوریم. هیات مدیره قول داده بود پنجره باز شود و من به خاطر همین اجازه دادم دو بازیکن از جمع ما جدا شوند. اگر تا پایان مهلت نقل و انتقالات، پنجره استقلال خوزستان باز نشود تصمیم دیگری می‌گیرم.

وی درباره اینکه اگر پنجره تیم باز نشود کناره گیری می کند؟ گفت: قول داده بودند تا قبل از بازی ها پنجره تیم باز شود و امیدوارم این اتفاق بیفتد.

انتهای پیام




 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

اجتماعی رکنا، افزایش مستمر قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید خانوارها، اثربخشی حمایت‌های معیشتی دولت را با چالش جدی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که اعتبار کالابرگ دیگر متناسب با سرعت تورم افزایش نیافته و بخش قابل‌توجهی از قدرت خرید خود را از دست داده است. حمید حاج‌اسماعیلی، فعال کارگری، با انتقاد از روند فعلی تأمین منابع کالابرگ می‌گوید: اگر دولت در افزایش قیمت‌ها و تعرفه‌ها نقش دارد، باید متناسب با آن از معیشت مردم حمایت کند؛ چرا که در شرایط فعلی، کالابرگ می‌تواند سریع‌ترین و عملی‌ترین ابزار برای جبران بخشی از افت قدرت خرید خانوارها باشد.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.

 آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.