قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

ابعاد تازه‌ای از جنایت آمریکا با سلاحی مرگبار در حمله به لامرد فارس

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد حمله ارتش آمریکا به سالن ورزشی لامِرد استان فارس در روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ با استفاده از موشک‌های مرگبار «پی‌آراس‌ام» انجام شده بود.
 ابعاد تازه‌ای از جنایت آمریکا با سلاحی مرگبار در حمله به لامرد فارس

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، آسوشیتدپرس شامگاه دوشنبه در گزارشی تحقیقی نوشت: نهاد مستقل «ایروارز» به این نتیجه رسیده که سه موشک شلیک شده از سوی آمریکا در تاریخ ۲۸ فوریه (۹ اسفند) به شهر لامرد واقع در استان فارس ایران غیرنظامیان را تا فاصله ۵۰ متری از محل انفجارشان کشته و خساراتی بیش از سه برابر دورتر از محدوده انفجار ایجاد کرده است.

به گفته این نهاد مستقر در لندن، این موشک‌ها بر فراز یک مجتمع ورزشی و دو محله مسکونی منفجر شدند و به گفته مقامات ایرانی، این انفجارها دست‌کم موجب شهادت ۲۱ غیرنظامی از جمله هفت کودک شده است.

آسوشیتدپرس در ادامه این گزارش نوشت: PrSM (پی‌آراس‌ام) به گونه‌ای طراحی شده که در هوا منفجر شود و ده‌ها هزار گلوله فلزی متراکم را با سرعت بالا در همه جهات پرتاب کند. عکس‌ها، ویدیوها و تصاویر ماهواره‌ای از پیامدهای حملات به لامرد که توسط ایروارز تجزیه و تحلیل و توسط آسوشیتدپرس تایید شده، نشان می‌دهد که خسارات و آسیب به ساختمان‌ها، خیابان‌ها و وسایل نقلیه با قابلیت‌های پی‌آراس‌ام سازگار است.

این رسانه آمریکایی تاکید کرد که ایروارز اولین نهادی است که شعاع آسیب حملات در لامرد را نقشه‌برداری کرده و بُرد کشنده سلاح مورد استفاده را تخمین زده است.

ارتش ایالات متحده شلیک پی‌آراس‌ام به ایران را تایید کرده، اما حمله به لامرد را همانند سایر ادعاهای بی‌اساس و پوچ خود انکار کرده است.

شش متخصص تسلیحات از جمله دو نفر که از مقامات سابق نظامی آمریکا هستند به آسوشیتدپرس گفتند که معتقدند موشک‌های پی‌آراس‌ام به لامرد اصابت کرده‌اند.

مایکل مایر، مشاور سابق ارتش ایالات متحده در زمینه قوانین جنگ گفت: به سختی می‌توان دلیلی برای استفاده از پی‌آراس‌ام در یک منطقه پرجمعیت پیدا کرد.

ایروارز، یک سازمان مستقل مستقر در لندن، بیش از یک دهه پیش برای پیگیری گزارش‌های مرگ غیرنظامیان در حملات هوایی ایالات متحده در سوریه و عراق تاسیس شد و همچنین جنگ در غزه، اوکراین و جاهای دیگر را رصد کرده است. این سازمان به مطالب عمومی مانند عکس‌ها، فیلم‌ها، تصاویر ماهواره‌ای، رسانه‌های اجتماعی و گزارش‌های خبری متکی است و از نرم‌افزار موقعیت‌یابی جغرافیایی و سایر ابزارها برای کمک به تجزیه و تحلیل این شواهد استفاده می‌کند. …






 اخبار جدید

 منبع ایرانی: اظهارات ترامپ درباره حمله ایران تبلیغات اغراق‌آمیز است
۴۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

منبع ایرانی: اظهارات ترامپ درباره حمله ایران تبلیغات اغراق‌آمیز است

یک منبع ارشد امنیتی ـ سیاسی ایرانی اعلام کرد آمریکایی‌ها بیش از هر طرف دیگری در منطقه و جهان از شدت و میزان خساراتی که در پی پاسخ ایران به آن‌ها وارد شده، اطلاع دارند.

 بقایی: اروپا نمی‌تواند از «خودمختاری راهبردی» دم بزند
۲۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بقایی: اروپا نمی‌تواند از «خودمختاری راهبردی» دم بزند

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، با انتقاد از رویکرد این اتحادیه گفت: اروپا باید میان ایفای نقش به‌عنوان بازیگری مستقل و تبدیل‌شدن به پژواک سیاست‌های قدرتی دیگر انتخاب کند.

 قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ رسما اعلام شد/ قیمت تخم‌مرغ در پاییز چه تغییری می‌کند؟
۴۰ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ رسما اعلام شد/ قیمت تخم‌مرغ در پاییز چه تغییری می‌کند؟

دبیر فدراسیون طیور از تولید روزانه ۳ هزار و ۲۰۰ تن تخم مرغ در کشور خبر داد.

 جهش ۶۵ درصدی درآمد ۸ ماهه کگهر
۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۶۵ درصدی درآمد ۸ ماهه کگهر

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد معاملاتی «کگهر»، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 تفتیان رکورد ۱۰۰ متر ایران را تکرار کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تفتیان رکورد ۱۰۰ متر ایران را تکرار کرد

در جریان نخستین روز از رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی بزرگسالان کشور در شیراز، حسن تفتیان با ثبت زمان ۱۰.۰۳ ثانیه ضمن تکرار رکورد ملی ایران، موفق به کسب مدال طلای ماده ۱۰۰ متر شد.

 چرا ترامپ فیلم ساختگی بمباران خارک را منتشر کرد؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت عصرایران

چرا ترامپ فیلم ساختگی بمباران خارک را منتشر کرد؟

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا: ترامپ دوست دارد کمی در رسانه‌های اجتماعی جنجال به پا کند. او دارد پیامی به ایرانی‌ها می‌فرستد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026