قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

سرپیچی آشکار ارتش رژیم صهیونیستی از دستور وزیر جنگ

در پی تنش‌های اخیر میان ارتش رژیم صهیونیستی و وزارت جنگ این رژیم، این ارتش به‌صراحت از دستور وزیر جنگ، برای برکناری فرمانده نیروهای خود در کرانه باختری سرپیچی کرد.
 سرپیچی آشکار ارتش رژیم صهیونیستی از دستور وزیر جنگ

به گزارش ایسنا، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، شامگاه یکشنبه در یک برنامه زنده تلویزیونی مدعی شد که آوی بلوط، فرمانده عملیات ارتش رژیم در کرانه باختری، از سمت خود برکنار و دادو بارخلیفه جایگزین وی خواهد شد. این ادعا در حالی مطرح شد که به اذعان منابع عبری، کاتس پیش از اعلام عمومی این تصمیم، هیچ‌گونه هماهنگی با فرماندهی ارتش انجام نداده بود.

در بیانیه‌ای که ارتش رژیم صهیونیستی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد آمده است: «رئیس ستاد کل ارتش در این مقطع حساس، قصد جابجایی فرماندهان کلیدی را ندارد.» این بیانیه تأکید می‌کند هرگونه تصمیم‌گیری درباره تغییر فرماندهان، صرفاً در حیطه اختیارات رئیس ستاد و بر اساس رویه‌های قانونی مصوب خواهد بود، نه اظهارات رسانه‌ای یک مقام سیاسی.

رسانه‌های عبری، از جمله روزنامه عبری هاآرتص، اقدام کاتس را دارای انگیزه‌های کاملاً سیاسی ارزیابی کرده‌اند. بر اساس این گزارش‌ها، این تنش پس از آن بالا گرفت که بلوط، نحوه مدیریت کاتس در قبال یک شهرک‌نشین افراطی و قانون‌شکن در کرانه باختری را زیر سؤال برد. کاتس در واکنش، این انتقاد را «یک لغزش» خواند و گفت که خواهان ارتشی است که «به دشمنانش حمله کند و از شهرک‌نشینانش محافظت کند.»

خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینیان در کرانه باختری طی ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته است. در حالی که شماری از افسران ارتش رژیم صهیونیستی خواستار برخورد با عاملان این ناآرامی‌ها هستند، کاتس و متحدان سیاسی راست‌افراطی او، عملاً به دنبال مهار منتقدان درون ارتش هستند.

این بحران سیاسی-نظامی که هم‌زمان با ناآرامی‌های داخلی و در آستانه رقابت‌های انتخاباتی در حزب لیکود رخ داده، از سوی مخالفان کابینه نتانیاهو به‌شدت محکوم شده است. گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد کل ارتش، این اقدام وزیر جنگ را نقطه‌ای «بی‌سابقه و خطرناک در روابط میان نهاد سیاسی و نظامی» توصیف کرد و هشدار داد که ارتش در حال تبدیل‌شدن به ابزاری برای اهداف جناحی و انتخاباتی است.

انتهای پیام





 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد