قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

چرایی عصبانیت تل‌آویو از نقشه فلسطین در کنار فیدان

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی حضور وزیر خارجه ترکیه در برابر نقشه‌ فلسطین تاریخی که در آن اسرائیل دیده نمی‌شود را تهدیدی علیه این رژیم دانست و نسبت به اظهارات هاکان فیدان درباره جنگ غزه واکنش نشان داد.
 چرایی عصبانیت تل‌آویو از نقشه فلسطین در کنار فیدان
به گزارش ایسنا، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار پستی در پلتفرم ایکس اعلام کرد که هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه پس از آنکه در برابر نقشه‌ای حضور یافت که اسرائیل را به‌طور کامل حذف کرده و فلسطین تاریخی را نشان می‌دهد، در واقع اسرائیل را تهدید می‌کند.

بر اساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، این وزارتخانه ضمن اشاره به میزبانی ترکیه از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد آنکارا نمی‌تواند در تعیین ترتیبات امنیتی آینده غزه نقش داشته باشد.

این وزارتخانه افزود: اسرائیل به حماس اجازه نخواهد داد توانمندی‌های خود برای تهدید دوباره شهروندانش را بازسازی کند و مواضع ترکیه تغییری در این سیاست ایجاد نخواهد کرد.

فیدان در جریان سفر به لیبی تأکید کرد که ترکیه، مصر، قطر و آمریکا به تلاش‌های میانجی‌گری برای اجرای طرح صلح در غزه ادامه می‌دهند و پرونده‌های متعددی که پیش‌تر غیرممکن یا بسیار پیچیده توصیف می‌شدند، گشوده شده‌اند. فیدان و دبیبه

وی افزود که آن‌ها شاهد بوده‌اند طرف فلسطینی فداکاری‌های بزرگی انجام داده و بسیاری از مسائل را پذیرفته است و آن‌ها بارها و در هر مرحله شاهد بوده‌اند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه‌اش هیچ ارتباطی با توافق صلح نداشته و قصد واقعی برای پیشبرد آن ندارند. اجرای طرح صلح در غزه وارد مرحله‌ای حساس شده و آن‌ها این موضوع را به آمریکا و دیگر اعضای «شورای صلح» اطلاع داده‌اند.

وی گفت: «هنگامی که به مرحله دوم منتقل شویم، اگر اسرائیل با وجود پایبندی طرف فلسطینی به تعهدات خود همچنان هیچ اقدامی انجام ندهد، ممکن است این امر میانجی‌های دیگر را به اتخاذ یک اقدام مشترک و ریشه‌ای سوق دهد. انتظار داریم آمریکا فشار لازم را بر اسرائیل وارد کند؛ در غیر این صورت، ترکیه، قطر و مصر اقدام‌های ریشه‌ای را که باید در این زمینه اتخاذ کنیم، انجام خواهند داد و این دینی است که بر عهده ما در قبال مردم خود و فلسطینی‌هاست.»

فیدان تأکید کرد که تغییر ندادن موضع اسرائیل به هر شکلی، با وجود آنکه طرف فلسطینی وظایف محوله را انجام داده است، قابل قبول نیست.

بنیامین نتانیاهو یکشنبه گذشته سند ۱۵ بندی مربوط به غزه را رد و اعلام کرده بود ارتش رژیم صهیونیستی تا پیش از خلع سلاح کامل حماس از مناطق تحت اشغال خود در نوار غزه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در مقابل، حماس بر پایبندی خود به توافق صورت گرفته با میانجی‌ها و «شورای صلح» درباره نقشه راه اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس تاکید کرده و آمادگی خود را برای اجرای مسئولانه ۱۵ بند مورد توافق بر اساس یک جدول زمانی روشن اعلام کرده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده از مذاکرات اخیر، نقشه راه جدید شامل ترتیباتی درباره اداره غزه، عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی و بازسازی این منطقه است، اما زمان و چگونگی رسیدگی به موضوع سلاح مقاومت همچنان اصلی‌ترین نقطه اختلاف میان طرف‌ها به شمار می‌رود.

انتهای پیام



 عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

کارول نینارتوویچ عکاس منظره اهل لهستان، با سفر به شیلی و آرژانتین، قدم به اعماق صحرای آتاکاما، یکی از خشک‌ترین صحرا‌های زمین گذاشت و صحنه‌هایی از دشت‌های نمک...

 حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

یکی از معروف‌ترین رئالی‌های فوتبال اسپانیا پس از پیوستن رودری به بارسلونا به این بازیکن حمله کرد.

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

موزه ثبت احوال تهران در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، بخشی از گنجینه اسناد هویتی و تاریخی خود را به نمایش گذاشت.

 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟