قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

استاندار: توسعه بازارچه‌های مرزی و توانمندسازی مرزنشینان آذربایجان غربی دنبال شود

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: توسعه بازارچه‌های مرزی و استفاده هدفمند از ظرفیت‌های قانونی، باید در مسیر توانمندسازی مرزنشینان و تبدیل مرزهای آذربایجان‌غربی به پیشران توسعه اقتصادی استان دنبال شود.
 استاندار: توسعه بازارچه‌های مرزی و توانمندسازی مرزنشینان آذربایجان غربی دنبال شود

رضا رحمانی جمعه ۳۰ مرداد در جلسه بررسی مشکلات مرز بازرگان که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، با تأکید بر اینکه مرزنشینان بر مناطق مرزی خود حق دارند، گفت: فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی تجارت مرزی، می‌تواند مرزهای استان را به موتور محرک اشتغال، درآمد پایدار و رونق اقتصادی مرزنشینان تبدیل کند.

استاندار افزود: برای بهره‌مندی مرزنشینان از ظرفیت‌های اقتصادی مرزها راهکارهای قانونی وجود دارد و باید از این ظرفیت‌ها برای بهبود معیشت و ایجاد درآمد پایدار در مناطق مرزی استفاده کرد.

وی همچنین با اشاره به تجربه موفق مرز تمرچین پیرانشهر، خاطرنشان کرد: در این مرز، مرزنشینان با استفاده از ظرفیت قانون کولبری و تجارت مرزی صاحب شغل و درآمد شده‌اند و در سایر مرزهای استان نیز به دنبال فراهم کردن شرایط مشابه برای تقویت معیشت و توان اقتصادی مرزنشینان هستیم.

استاندار آذربایجان‌غربی بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های مرزی استان نیز تأکید کرد و افزود: فعال‌سازی ظرفیت‌های تجاری مرزها تنها به افزایش مبادلات تجاری محدود نمی‌شود، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد اشتغال، افزایش درآمد مرزنشینان و رونق اقتصادی مناطق مرزی باشد.

انتهای پیام



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد؛بسیج همه امکانات برای شکستن طلسم توسعه سه‌راهی ایواوغلی تا بازرگان

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان غربی ؛ سیدحمید پورمحمدی امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مرز بازرگان، با اشاره به اهمیت راهبردی پروژه سه‌راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو، افزود: این طرح از اهمیت بالایی برای دولت برخوردار بوده و باید هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد و تا زمانی که سازمان منطقه آزاد ماکو به تعهدات خود و مصوبه دولت برای مشارکت در اجرای این پروژه عمل نکند، صورت‌وضعیت‌های این سازمان تأیید نخواهد شد.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت تکمیل زیرساخت‌های پس‌کرانه مرز بازرگان، خاطرنشان کرد: سازمان منطقه آزاد ماکو باید ضمن ایفای تعهدات خود، زیرساخت‌های پس‌کرانه را با رعایت تمامی ملاحظات فنی، اجرایی و توسعه‌ای ایجاد کند تا ظرفیت‌های این گذرگاه مهم اقتصادی و ترانزیتی بیش از پیش فعال شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به ضرورت انسجام مدیریتی در مرز بازرگان نیز اشاره کرده و افزود: از این پس هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی مستقر در این مرز بر عهده استاندار آذربایجان‌غربی خواهد بود و مسائل و موضوعات این گذرگاه از طریق استاندار محترم به هیأت وزیران منتقل و پیگیری خواهد شد.

پورمحمدی همچنین درباره مشکلات مطرح شده در حوزه دستگاه‌های ایکس‌ری گمرک بازرگان نیز اعلام آمادگی کرده و یادآور شد: دولت آماده است حتی در صورت تأمین و واردات دستگاه‌های ایکس‌ری خارجی توسط بخش خصوصی، در این زمینه مشارکت و همکاری لازم را انجام دهد تا موانع موجود در مسیر تسهیل و تسریع فرآیندهای گمرکی برطرف شود.

وی در پایان با اشاره به طرح جامع پایانه مرزی بازرگان، افزود: رایزنی‌های لازم برای رفع عارضه طبیعی در طرف ترکیه، با هدف فراهم کردن زمینه توسعه این گذرگاه مرزی، در حال انجام بوده و با رفع موانع موجود، ظرفیت‌های مرز بازرگان در مسیر توسعه تجارت، ترانزیت و مناسبات اقتصادی دو کشور بیش از پیش شکوفا خواهد شد.

انتهای پیام


۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

ضرب‌الاجل برای تکمیل زیرساخت‌های مرز بازرگان

صفحه سیاست-

سیدحمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مرز بازرگان با تأکید بر اهمیت این گذرگاه گفت تمامی امکانات برای به سرانجام رساندن پروژه سه‌راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو بسیج خواهد شد و این طرح باید هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به تعهدات سازمان منطقه آزاد ماکو در اجرای این پروژه افزود این سازمان باید به تعهدات خود و مصوبه دولت برای مشارکت در اجرای طرح عمل کند و تا زمان اجرای این تعهدات، صورت‌وضعیت‌های آن تأیید نخواهد شد. توسعه زیرساخت‌های پس‌کرانه مرز

پورمحمدی تکمیل زیرساخت‌های پس‌کرانه مرز بازرگان را نیز ضروری دانست و گفت سازمان منطقه آزاد ماکو باید با رعایت ملاحظات فنی و اجرایی، زیرساخت‌های مورد نیاز را ایجاد کند تا ظرفیت‌های تجاری و ترانزیتی این گذرگاه افزایش یابد.

وی همچنین از تعیین تکلیف موضوع منطقه آزاد ماکو خبر داد و بر ایجاد انسجام در مدیریت امور مرز تأکید کرد. بر این اساس، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی مستقر در مرز بازرگان بر عهده استاندار آذربایجان غربی خواهد بود و مسائل این گذرگاه از طریق استاندار به هیئت وزیران منتقل و پیگیری می‌شود. ایکس‌ری‌های گمرک در مسیر رفع مشکل

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره مشکلات مربوط به دستگاه‌های ایکس‌ری گمرک بازرگان نیز گفت دولت برای رفع این مشکل آماده همکاری است و حتی در صورت تأمین و واردات تجهیزات خارجی از سوی بخش خصوصی، مشارکت لازم را خواهد داشت.

به گفته وی، تقویت تجهیزات کنترلی و گمرکی می‌تواند زمان انجام تشریفات را کاهش داده و روند عبور کالا از مرز را تسهیل کند.

پورمحمدی درباره طرح جامع پایانه مرزی بازرگان نیز گفت رایزنی‌ها برای رفع یک عارضه طبیعی در طرف ترکیه در حال انجام است تا زمینه توسعه این گذرگاه فراهم شود.

وی در پایان تأکید کرد با رفع موانع و تکمیل زیرساخت‌ها، ظرفیت مرز بازرگان برای توسعه تجارت، ترانزیت و مناسبات اقتصادی ایران و ترکیه می‌تواند بیش از گذشته فعال شود.




 اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل

همزمان با افزایش گزارش کاربران از بروز مشکل در استفاده از گوگل، شماری از کاربران از اختلال در جست‌وجو، بارگذاری محتوا و دسترسی به وب‌سایت این شرکت خبر داده‌اند؛

 بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد

اقتصادنیوز: بازار ارز در هفته پایانی مرداد، با وجود نوسانات رفت‌وبرگشتی و عقب‌نشینی دلار از سقف ۱۹۱ هزار تومان، در نهایت هفته‌ای سبز را پشت سر گذاشت؛ هفته‌ای که یورو با بیشترین بازدهی، صدرنشین بازار شد.

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 معرفی رشته فیزیک ؛ از دانشگاه تا بازار کار و آینده شغلی | جاب ویژن
۴۱ دقیقه قبل / سایت جابویژن

معرفی رشته فیزیک ؛ از دانشگاه تا بازار کار و آینده شغلی | جاب ویژن

رشته فیزیک چیست؟ آشنایی با گرایش ها، دروس، دانشگاه ها، مهارت ها و فرصت های شغلی رشته فیزیک بر اساس جدیدترین آمار.

 تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد

تویوتا برای نسل جدید RAV۴ یک نسخه متفاوت ساخته است؛ شاسی‌بلندی خانوادگی که با پیشرانه پلاگین‌هیبرید ۳۲۴ اسب بخاری و تنظیمات اسپرت، شتابی در حد خودروهای جدی‌تر ارائه می‌دهد. نسخه GR SPORT این خودرو در آزمایش مستقل Car and Driver توانست در ۵.۱ ثانیه به‌سرعت ۶۰ مایل بر ساعت برسد.

 تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانش پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.