قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۵ ساعت قبل

استاندار آذربایجان‌شرقی: انتقال آب ارس در اولویت نخست پروژه‌های پیشران استان قرار گیرد

استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های پیشران استان، انتقال آب ارس را اولویت نخست این پروژه‌ها دانست و گفت: انتقال آب ارس و کریدورهای مواصلاتی علاوه بر اهمیت اقتصادی و عمرانی، از مؤلفه‌های امنیت ملی محسوب می‌شوند.
 استاندار آذربایجان‌شرقی: انتقال آب ارس در اولویت نخست پروژه‌های پیشران استان قرار گیرد

بهرام سرمست در جلسه بررسی پروژه‌های آذربایجان‌شرقی که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و مجمع نمایندگان استان برگزار شد، اظهار کرد: انتقال آب ارس به عنوان یکی از پروژه‌های پیشران استان و مورد تأکید رئیس‌جمهور، باید با جدیت بیشتری پیگیری شده و در اولویت نخست قرار گیرد.

وی همچنین پروژه اتصال ایستگاه خاوران به ایستگاه مرکزی و چشمه ثریا را فراتر از نیازهای استانی دانست و افزود: این طرح صرفاً متعلق به آذربایجان‌شرقی نیست، بلکه پروژه‌ای ملی است و باید با نگاه ملی دنبال شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان، ادامه داد: آزادراه‌های تبریز-بازرگان، تبریز-ارومیه و هشترود-مراغه تا تمرچین از جمله پروژه‌های مهم کریدوری و اولویت‌دار استان هستند که تکمیل آنها نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ارتباطی منطقه دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی در روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد، سرمست تأکید کرد: انتقال آب ارس، پروژه‌های آزادراهی و کریدورهای مواصلاتی، علاوه بر اهمیت اقتصادی و عمرانی، از مؤلفه‌های امنیت ملی محسوب می‌شوند و باید با همین نگاه مورد حمایت و پیگیری قرار گیرند.

انتهای پیام





 چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران
۱ ساعت قبل / سایت اکونگار

چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران

یک کارشناس حقوقی گفت: از منظر قانون کار و مقررات تأمین اجتماعی، تعهد کارفرما به پرداخت به‌موقع حق بیمه، اعم از پایه یا تکمیلی، تکلیفی قطعی و غیرقابل چشم‌پوشی است. کارگران نباید در بیمارستان‌ها نگران و سرگردان باشند.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۴۴ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 کنگره بین‌المللی شهید سید حسن نصرالله در هرمزگان برگزار می شود
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

کنگره بین‌المللی شهید سید حسن نصرالله در هرمزگان برگزار می شود

برنا-گروه استانها: نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: کنگره بین‌المللی شهید سید حسن نصرالله اواخر پاییز در هرمزگان برگزار می‌شود.

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷ معرفی شد / کره ای ها جا پای بنز و رولزرویس گذاشتند + تصاویر
۴۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷ معرفی شد / کره ای ها جا پای بنز و رولزرویس گذاشتند + تصاویر

رکنا اقتصادی: بزرگ‌ترین و لوکس‌ترین محصول جنسیس با باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ساعتی، برد ۵۰۰ کیلومتری و کابین چهار نفره معرفی شد

 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟