قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

دکتر منتظری: شکوفایی جهاد دانشگاهی در همه حوزه‌ها منوط به تقویت حوزه فرهنگی است

رئیس جهاد دانشگاهی با تأکید بر اینکه شکوفایی این نهاد در حوزه‌های پژوهش، فناوری، آموزش، تجاری‌سازی و اشتغال منوط به شکوفایی حوزه فرهنگی است، گفت: مرکز ثقل فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی باید جوانان و دانشجویان باشند و اگر در این زمینه غفلت کنیم، آثار و تبعات آن را در سایر بخش‌های جهاد نیز شاهد خواهیم بود.
 دکتر منتظری: شکوفایی جهاد دانشگاهی در همه حوزه‌ها منوط به تقویت حوزه فرهنگی است

دکتر علی منتظری امروز دوشنبه ۲۷ مرداد در نخستین نشست‌ منطقه‌ای فرهنگی شمال و شمال‌غرب کشور که به میزبانی جهاد دانشگاهی استان زنجان در حال برگزاری است، اظهار کرد: توجه به بعد فرهنگی و ساختار فرهنگی در جهاد دانشگاهی از جمله اساسی‌ترین و مبنایی‌ترین اصولی است که از روز نخست تشکیل جهاد مورد توجه بوده است و اگر در مقاطعی نسبت به امور فرهنگی و جایگاه فرهنگ در جهاد دانشگاهی غفلت شده، باید این موضوع جبران شود.

وی ادامه داد: این جبران باید با ایجاد یک انرژی جدید و کوشش مضاعف برای ایفای نقش اساسی جهاددانشگاهی در صحنه دانشگاه و جامعه صورت گیرد. اگر بخش فرهنگی و حوزه فرهنگی در جهاد تقویت نشود، بخش‌های دیگر جهاد نیز آسیب خواهند دید و شکوفایی جهاد در حوزه پژوهش، فناوری، آموزش، تجاری‌سازی و اشتغال، همه و همه منوط به شکوفایی حوزه فرهنگی در جهاد دانشگاهی است.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: تجربه زیستی ما را به این یقین رسانده که شکوفایی جهاد در حوزه پژوهش، فناوری، آموزش، تجاری‌سازی، اشتغال و سایر حوزه‌ها به شکوفایی بخش فرهنگی وابسته است.

وی با بیان اینکه شکوفایی حوزه فرهنگی نیز به حضور جوانان و دانشجویان در جهاد دانشگاهی وابسته است، گفت: اگر در این زمینه غفلتی حاصل شود، آثار و تبعات ناگواری برای ما ایجاد خواهد شد؛ کما اینکه امروز آثار منفی و تبعات مخربی را که غفلت از حوزه فرهنگ در این نهاد ایجاد کرده، شاهد هستیم.

منتظری افزود: اگر امروز احساس می‌کنیم قفل و زنجیری به پای جهاد دانشگاهی بسته شده، بخشی از آن به دلیل همین غفلت‌ها و بی‌توجهی‌ها است؛ بنابراین توصیه اکید و تقاضای برادرانه من این است که اگر می‌خواهیم جهاددانشگاهی یک نهاد تراز انقلاب اسلامی باقی بماند، باید به تقویت حوزه فرهنگ و بخش فرهنگی جهاد اهتمام جدی داشته باشیم.

رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه مرکز ثقل و اتکای حوزه فرهنگی باید جوانان و دانشجویان باشند، اظهار کرد: باید تلاش کنیم به تربیت صحیح فکری و عملی جوانان و دانشجویان جامه عمل بپوشانیم.

وی ادامه داد: علاوه بر کارهای اساسنامه‌ای جهاد دانشگاهی که عمدتاً فرهنگی و تحقیقاتی است، یک کار مهم‌تر نیز بر عهده این نهاد قرار دارد و آن رساندن خیل جوانان تحصیل‌کرده دانشگاه‌ها به رشد و پختگی لازم است.

منتظری با بیان اینکه …





 ترکیب احتمالی استقلال مقابل سپاهان | همه هستند جز یک بازیکن
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیب احتمالی استقلال مقابل سپاهان | همه هستند جز یک بازیکن

تیم فوتبال استقلال در حالی به مصاف سپاهان می رود که آبی ها نسبت به دو بازی گذشته یک تغییر خواهند داشت.

 فبلم خلاصه بازی رئال مادرید 2 اسپانیول 1
۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

فبلم خلاصه بازی رئال مادرید 2 اسپانیول 1

رکنا ورزشی: رئال مادرید در نخستین بازی فصل لالیگا با نتیجه ۲ بر یک اسپانیول را شکست داد و شروعی شیرین در دوره جدید حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت این تیم داشت.

 شانه‌های قوی‌تر با چند حرکت ساده؛ بطری آب را بردارید و شروع کنید
۳۸ دقیقه قبل / سایت عصرایران

شانه‌های قوی‌تر با چند حرکت ساده؛ بطری آب را بردارید و شروع کنید

برای تقویت عضلات شانه و پشت همیشه به تجهیزات حرفه‌ای نیاز ندارید. با یک بطری آب یا وسیله‌ای سبک که در خانه دارید، می‌توانید چند حرکت ساده انجام دهید و به تقو...

 دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟
۳۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟

تنش تازه اسرائیل و ترکیه بر سر سوریه، از یک‌سو پرده‌ای برای استمرار اشغالگری تل‌آویو و از سوی دیگر آزمونی برای اعتبار ائتلاف‌های منطقه‌ای و ضرورت شکل‌گیری امنیت بومی و مستقل است.

 چرا پست های ترامپ دیگر بر قیمت نفت اثر نمی گذارد؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

چرا پست های ترامپ دیگر بر قیمت نفت اثر نمی گذارد؟

اقتصادنیوز: بازارهای جهانی از چند ماه قبل دیگر اهمیتی به پست های ترامپ نمی دهد چرا که می داند بیانگر واقعیت نیست. بسیاری از سخنان ترامپ درباره تنگه هرمز و اهداف جنگ عملا با حجم نفتی که از این گذرگاه آبی عبور می کند ارتباطی ندارد.

 فرانسه موجب نگرانی ناتو شده است
۱۸ دقیقه قبل / سایت روزنو

فرانسه موجب نگرانی ناتو شده است

ژان‌لوک ملانشون، رهبر چپ رادیکال، حتی یک گام جلوتر رفته و از خروج کامل فرانسه از ناتو سخن گفته است. هنوز معلوم نیست هیچ‌کدام در نهایت به الیزه برسند یا در صو...



طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.
پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.