قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

خاکزاد: انتخابات هیات فوتبال آذربایجان شرقی کاملاً قانونی است

دبیر هیات فوتبال آذربایجان شرقی با تاکید بر رعایت دقیق موازین قانونی در فرآیند انتخابات ریاست این هیات، هرگونه شائبه در روند اطلاع‌رسانی و برگزاری مجمع را رد کرد.
 خاکزاد: انتخابات هیات فوتبال آذربایجان شرقی کاملاً قانونی است

علی خاکزاد، امروز دوشنبه ۱۲ مرداد در حاشیه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست هیات فوتبال آذربایجان شرقی به ایسنا گفت: فرآیند انتخابات هیات فوتبال آذربایجان شرقی دقیقاً مطابق با اساسنامه ابلاغی فدراسیون فوتبال در حال اجراست و دبیرخانه مجمع نسبت به اجرای قانون حساسیت ویژه‌ای دارد.

او ادامه داد: تمامی مراحل شامل ثبت‌نام، بررسی صلاحیت کاندیداها و اطلاع‌رسانی‌های عمومی، با نظارت مستقیم دستگاه‌های ذی‌ربط و مطابق تقویم زمانی صورت گرفته است. آگهی مربوط به انتخابات نیز جهت شفافیت حداکثری به رسانه‌ها و روزنامه‌های کثیرالانتشار ارسال شده تا جامعه ورزش و فوتبال‌دوستان استان در جریان جزئیات قرار بگیرند.

خاکزاد به حواشی ایجاد شده در فضای مجازی پاسخ داد و گفت: متأسفانه برخی افراد غیرورزشی با طرح مسائل غیرکارشناسی، سعی در تحت‌الشعاع قرار دادن عملکرد هیئت دارند. این در حالی است که هیئت فوتبال آذربایجان شرقی در سال‌های اخیر در تمامی رده‌های سنی، لیگ‌های استانی، کشوری و فوتبال بانوان، کارنامه‌ای قابل دفاع و استاندارد داشته است.

او درباره تمدید زمان ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست هیات فوتبال نیز گفت: ما مشکلی با این موضوع نداریم حتی اگر پنج روز دیگر هم تمدید کنند ما استقبال می‌کنیم.

دبیر هیات فوتبال استان تصریح کرد: موفقیت‌های باشگاه‌های استان در لیگ برتر و حضور در رقابت‌های معتبر، نشان‌دهنده پویایی و عملکرد مطلوب هیئت در شرایط سخت اقتصادی است. از این‌رو، زیر سوال بردن این دستاوردها بدون استناد به ادله قانونی، غیرقابل‌قبول است.

او همچنین در واکنش به اینکه برخی از داوطلبان از ناسالم بودن فضای رقابت انتخابات ابراز گلایه کرده‌اند گفت: این افراد به شما (اصحاب رسانه) از گلایه‌هایشان می‌گویند اما بیشتر آنها برای معروف شدن و شناخته شدن ثبت‌نام کرده‌اند.

خاکزاد خاطرنشان کرد: استعلامات امنیتی و حراستی تمامی کاندیداها طبق روال قانونی در حال انجام است و هیات فوتبال بدون توجه به تخریب‌ها، تمرکز خود را بر برگزاری انتخاباتی سالم، قانونی و به دور از حاشیه معطوف کرده است تا مسیر توسعه فوتبال استان با قدرت ادامه یابد.

او در پاسخ به این سوال که آیا انتخابات با تعویق یا تعلیق مواجه خواهد شد یا …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم
سایت هم میهن

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.
 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.
 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است
سایت هم میهن

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت
خبرگزاری ایسکانیوز

عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت

رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست
سایت اعتماد آنلاین

زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست

قادری تاکید می‌کند: در شرایط فعلی اقتصاد کشور، پرداخت کالابرگ الکترونیک به صورت یکسان به همه گروه‌های درآمدی نه از نظر اقتصادی قابل دفاع است و نه با محدودیت‌های منابع دولت سازگاری دارد.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.