قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

آسمان صاف تا قسمتی ابری تهران در هفته پیش رو/ کاهش دما مورد انتظار است

اداره‌ کل هواشناسی استان تهران از آسمان صاف تا قسمتی ابری و همراه با افزایش وزش باد طی پنج روز آینده خبر داد.
 آسمان صاف تا قسمتی ابری تهران در هفته پیش رو/ کاهش دما مورد انتظار است

به گزارش ایسنا، برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز  آینده، آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها  همراه با افزایش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

بنابر اعلام اداره‌ کل هواشناسی استان تهران، در مناطق جنوبی و غربی و تاحدی در مناطق مرکزی استان، افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید (در مناطق جنوبی همراه با گردوخاک) مورد انتظار است.

همچنین شنبه (۱۷ مرداد)  در برخی ساعت‌ها در نیمه شمالی استان به ویژه ارتفاعات شرقی، بارش پراکنده، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود و کاهش دما مورد انتظار است.

شنبه (۱۷ مرداد) آسمان تهران، کمی تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق با بیشینه و کمینه دمای ۳۴ و ۲۶ درجه وهمچنین یک‌شنبه (۱۸ مرداد) کمی تا قسمتی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با بیش‌ترین و کم‌ترین دمای ۳۶ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام



۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

۸ سانحه مرگبار با ۱۰ جان باخته در هفته آخر مرداد

جوان آنلاین:  سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به ثبت ۸ فقره تصادف فوتی در هفته آخر مردادماه در پایتخت گفت: بخش عمده این حوادث ناشی از بی‌توجهی به جلو، ترددهای غیرمجاز عابران، تخلفات موتورسواران، سرعت‌های غیرمجاز و حرکت در خلاف جهت مسیر بوده که متأسفانه در این رخدادها ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست داده‌اند.

حادثه اول - شنبه ۲۴ مرداد/ بزرگراه نواب صفوی

در این حادثه که حوالی ساعت ۰۱:۳۸ بامداد رخ داد، راننده یک دستگاه موتورسیکلت به علت حرکت در خلاف جهت مسیر با یک دستگاه وانت نیسان برخورد و واژگون می‌شود. راکب ۳۶ ساله آن به علت عدم استفاده از کلاه ایمنی استاندارد و وارد آمدن ضربه مستقیم به سر، در دم فوت شد.

حادثه ‌دوم - شنبه ۲۴ مرداد/ مرتضی‌گرد

حوالی ساعت ۱۱:۵۸ ظهر، راننده یک دستگاه سواری به علت عدم توجه به جلو و اطراف با یک دستگاه دوچرخه برخورد می‌کند که متاسفانه راکب دوچرخه مردی ۴۸ ساله در اثر صدمات وارده در دم فوت شد.

حادثه سوم - یکشنبه ۲۴ مرداد/ جاده خاوران

در ساعت ۲۱ یکشنبه شب، راننده یک دستگاه سواری پژو با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز و غیرایمن از عرض بزرگراه بود برخورد کرد. در پی این حادثه، عابر پیاده مردی ۸۰ ساله، بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

حادثه چهارم - دوشنبه ۲۶ مرداد/ خیابان دماوند

راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز از عرض بزرگراه بود برخورد کرد، که عابر پیاده خانم ۵۵ ساله در اثر صدمات وارده جان باخت.

طبق گزارش اولیه، به شهرداری منطقه نیز به‌علت عدم ایمن‌سازی و مرمت مسیر در این نقطه سهم تقصیر داده شد.

حادثه پنجم - سه‌شنبه ۲۷ مرداد/ بزرگراه آزادگان

این تصادف که در ساعت ۰۸:۴۹ صبح بوقوع پیوست، راننده یک دستگاه وانت به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که در پی این حادثه عابر پیاده مردی ۵۵ ساله در دم جان خود را از دست داد.

حادثه ششم - چهارشنبه ۲۸ مرداد/ شهرری

حوالی ساعت ۱۲:۱۸ ظهر، راننده یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه، دچار واژگونی و حریق می‌شود. متاسفانه راننده ۴۵ ساله و سرنشین ۲۲ساله آن جان خود را از دست دادند.

حادثه هفتم - پنج‌شنبه ۲۹ مرداد/ بزرگراه شهید همت غرب

راننده یک دستگاه سواری پژو به علت عدم توجه به جلو و اطراف با عابرپیاده‌ای که به‌ صورت غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد، برخورد می‌کند ،که در پی شدت ضربه و جراحات وارده عابرپیاده مردی ۳۰ ساله در دم جان باخت.

حادثه‌هشتم - پنج‌شنبه ۲۹ مرداد/ بزرگراه امام علی(ع)

در ساعت ۰۱:۳۲ بامداد راننده یک دستگاه سواری کوئیک به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عقب یک دستگاه کامیون برخورد و سپس واژگون می‌شود. متاسفانه دو سرنشین عقب در اثر ضربات وارده از خودرو به بیرون پرتاب شده و در دم جان باختند و دیگر سرنشین خودرو مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل گردید.

سردار موسوی‌پور در پایان تاکید کرد: بزرگراه‌های شهری، محل مسابقه سرعت یا مسیر پیاده‌روی نیستند؛ رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی مرز باریک میان زندگی و مرگ است. رانندگان عزیز با تمرکز کامل و رعایت سرعت مطمئنه برانند، عابران پیاده برای حفظ جان خود حتماً از پل‌های هوایی و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند، و سرنشینان خودروها—حتی در صندلی‌های عقب—بستن کمربند ایمنی را جدی بگیرند. بیایید با کمی صبوری و احترام به قانون، مانع از تبدیل شدن سفرهای شهری به تراژدی‌های خانوادگی شویم.


۲۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

تداوم یورش اشغالگران به کرانه باختری

به گزارش امروز جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، حملات نظامیان اشغالگر به مناطق مختلف کرانه باختری ادامه دارد.

منابع فلسطینی از شهادت «فتحی خازم» معروف به «ابورعد» پدر دو شهید فلسطینی، به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر در جریان یورش نظامیان اسرائیلی به منزلش در شهر «جنین» در کرانه باختری خبر دادند.

خازم به مقابله با اشغالگران برخاست و نظامیان اسرائیلی به ضرب گلوله وی را به شهادت رساندند.

وی پدر شهیدان «رعد و عبدالرحمن» است. «رعد» عملیات استشهادی در تل آویو انجام داد و «عبدالرحمن» نیز در دفاع از اردوگاه جنین در جریان درگیری با اشغالگران به شهادت رسید.

از سوی دیگر نظامیان اشغالگر به محله شرقی شهر جنین یورش بردند و سه جوان فلسطینی را بازداشت کردند. در «مسافر یطا» در جنوب کرانه باختری نیز شهرک نشینان صهیونیست دست به اقدامات ویرانگر زدند.

منابع فلسطینی همچنین اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی منزلی را در روستای تل در جنوب غرب نابلس در کرانه باختری به پادگان نظامی تبدیل کردند. در جنوب الخلیل گروهی از شهرک نشینان صهیونیست، خودروهای متعلق به فلسطینیان را آتش زدند.

از سوی دیگر منابع فلسطین اعلام کردند که شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان رژیم صهیونیستی برای سیزدهمین روز متوالی به محاصره شماری از منازل فلسطینیان در شهرک «قصره» در جنوب نابلس ادامه می‌دهند؛ اقدامی که با هدف تصرف این منازل و تحمیل واقعیت جدید در منطقه صورت می‌گیرد.

«عبدالعظیم وادی»، رئیس شورای شهر قصره اعلام کرد نظامیان اشغالگر و شهرک‌نشینان همچنان سه منزل را در منطقه «رأس العین» محاصره کرده و از ورود و خروج خانواده‌ها جلوگیری می‌کنند.

نظامیان رژیم صهیونیستی یکی از این منازل را نیز تصرف و به پادگان نظامی تبدیل کرده و منطقه را «منطقه بسته نظامی» اعلام کرده‌اند. خانواده‌های محاصره‌ شده به دلیل جلوگیری نظامیان اشغالگر از ورود اقلام مورد نیاز، با کمبود مواد غذایی و برخی داروها مواجه هستند.

نظامیان رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه همچنین به وسایل و اثاثیه منزل «یوسف عبدالسلام» را که به پادگان نظامی تبدیل شده، آسیب زدند. یوسف عبدالسلام اکنون در یکی دیگر از خانه‌های محاصره‌ شده حضور دارد؛ پس از آنکه نظامیان اشغالگر او و خانواده‌اش را به بهانه قرار گرفتن منطقه در محدوده نظامی، با زور از منزلشان بیرون کردند.


۳۸ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا شنبه ۳۱ مرداد

صفحه اقتصاد -

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر، ایجاد رواناب و سیلابی شدن مسیل‌ها در پی بارش‌های رگباری در استان هشدار داد و گفت: جوی ناپایدار در استان از امروز حاکم می شود و این ناپایداری جوی در استان تا فردا بعد از ظهر تداوم دارد.

نوربخش داداشی اظهار کرد: هشدار هواشناسی سطح نارنجی دراستان صادر شده است و از امشب تا فردا بعدازظهر در پاره ای از نقاط استان بویژه شمال و شمال غرب بصورت محدود و محلی شامل شهرستان های راز و جرگلان، مانه، سملقان، شمال بجنورد و شمال شیروان رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید لحظه ای پیش بینی می شود.

وی افزود: اختلال در تردد های جاده ای، آسیب به سازه های موقت و گلخانه ها، آبگرفتگیمعابر ، روانآب و سیلابی شدن مسیل ها، آسیب ناش یاز صاعقه و تگرگ، کاهش دید پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی خراسان‌شمالی گفت: بررسی نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره ای بیانگر جو ناپایدار طی امروز تا شنبه بعد از ظهر در استان است و پدیده غالب برای امروز افزایش باد در بعضی از ساعت ها و بتدریج افزایش ابر و از اواسط شب در پاره ای از نقاط بویژه نیمه غربی رگبار باران همراه با رعدوبرق و با احتمال تگرگ و در ارتفاعات مه رقیق پیش بینی می شود.

وی افزود: سامانه بارشی مذکور تا شنبه بعد از ظهر در استان فعال است و با توجه به رگباری بودن بارش ها آبگرفتگی معابر، رواناب و سیلابی شدن مسیل ها دور از انتظار نخواهد بود.

داداشی تصریح کرد: از همشهریان می خواهیم که طی این مدت از رفتن و اتراق کردن در حاشیه رودخانه ها جدا خودداری کنند.

وی گفت: از شنبه اوایل شب بتدریج کاهش ابر و روز یکشنبه و دوشنبه جو پایدار و آسمان در اکثر ساعت ها صاف و آفتابی خواهد بود و از لحاظ دمایی روز جمعه و شنبه کاهش ۶ الی هشت درجه ای دمای بیشینه قابل انتظار خواهد بود. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا دوشنبه ۱۹ مرداد منبع: ایرنا اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا جمعه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۵ + هواشناسی خراسان شمالی فردا جمعه circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا شنبه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۵ + آب و هوای فردا بجنورد + هواشناسی خراسان شمالی ۲۴ ساعت آینده circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا شنبه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۵ + هواشناسی خراسان شمالی فردا + وضعیت هوای فردا بجنورد پیشنهاد سردبیر circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود circle رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد




 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۵۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۲۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۴۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.