قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

نگهداری صحیح داروها در گرمای عراق؛ توصیه‌های دارویی برای زائران اربعین

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به گرمای شدید عراق در ایام اربعین، بر ضرورت نگهداری صحیح داروها در طول سفر تأکید کرد و گفت: قرار گرفتن بسیاری از داروها در معرض دمای بالا می‌تواند اثربخشی آن‌ها را کاهش داده و در برخی موارد، سلامت بیماران را با خطر مواجه کند.
 نگهداری صحیح داروها در گرمای عراق؛ توصیه‌های دارویی برای زائران اربعین

به گزارش ایسنا، دکتر محمدجواد راعی اظهار کرد: دمای هوا در عراق در روزهای اربعین گاهی به بیش از ۴۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد و این شرایط، به‌ویژه برای داروهای حساس به گرما، چالش‌برانگیز است. به همین دلیل، آگاهی از شیوه صحیح نگهداری داروها، بخش مهمی از مراقبت‌های سلامت زائران محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه داروهای نیازمند زنجیره سرد، بیشترین حساسیت را نسبت به گرما دارند، افزود: انسولین از مهم‌ترین این داروهاست. ویال یا قلم بازنشده باید در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود و اگرچه پس از باز شدن تا ۲۸ روز در دمای کمتر از ۳۰ درجه قابل استفاده است، اما در گرمای شدید عراق به‌سرعت دچار کاهش پایداری و اثربخشی می‌شود. همچنین قطره‌های چشمی و گوشی پس از باز شدن و شیاف‌ها نیز در برابر گرما حساس هستند و ذوب شدن یا تغییر ظاهر آن‌ها می‌تواند نشانه فساد دارو باشد.

این عضو هیأت علمی دانشکده داروسازی با اشاره به گروه دیگری از داروها که باید در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند، گفت: داروهایی مانند وارفارین، دیگوکسین، بتابلاکرها، لووتیروکسین و داروهای ضدصرع در این گروه قرار دارند. نیتروگلیسیرین زیرزبانی نیز از جمله داروهای بسیار حساس به گرماست و قرار گرفتن آن در دمای بالا می‌تواند اثربخشی آن را در شرایط اورژانسی کاهش دهد.

دکتر راعی در ادامه خاطرنشان کرد: برخی داروها مانند استامینوفن، ایبوپروفن و قرص‌های آنتی‌هیستامین از پایداری بیشتری برخوردارند، اما حتی این داروها نیز باید دور از نور مستقیم خورشید …



 دارو های ارزان و شفابخش ارمنی نیکوکار (+صدا)
۲۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

دارو های ارزان و شفابخش ارمنی نیکوکار (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 پشت‌پرده کاهش توزیع تریاک برای کارخانه‌های داروسازی / رئیس سازمان غذا و دارو: مراکز ترک اعتیاد به جای درمانگری به مرکز عرضه مواد تبدیل شده‌اند
۴۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پشت‌پرده کاهش توزیع تریاک برای کارخانه‌های داروسازی / رئیس سازمان غذا و دارو: مراکز ترک اعتیاد به جای درمانگری به مرکز عرضه مواد تبدیل شده‌اند

یگیری‌های خبرنگار « اعتماد» از منابع آگاه در ستاد و پلیس مبارزه با موادمخدر نشان داد که برخلاف اعلام علنی درباره کاهش ذخایر تریاک، انبارها خالی از تریاک نیست و دلیل کاهش توزیع تریاک برای کارخانجات داروسازی، ریشه در نارضایتی چند‌ساله از عملکرد سازمان غذا و دارو دارد.

 مهدی پیر صالحی: مراکز ترک اعتیاد به جای درمانگری به مرکز عرضه مواد تبدیل شده‌اند
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مهدی پیر صالحی: مراکز ترک اعتیاد به جای درمانگری به مرکز عرضه مواد تبدیل شده‌اند

سازمان غذا و دارو، مسوول تامین داروی 90میلیون ایرانی است. از آب مقطر و داروی بیهوشی تا آنتی‌بیوتیک و داروهای کنترل سرطان و ترک اعتیاد، باید توسط سازمان غذا و دارو تامین شود ولی از مرداد پارسال، درمان بیش از یک میلیون بیمار مراکز ترک اعتیاد، به دلیل کمبود شدید دارو، مختل شده چون توزیع تریاک برای کارخانه‌های تولید داروهای مخدر و ترک اعتیاد کاهش یافته است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]