قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

همزمان‌سازی زایش ۷۵۰۰ رأس دام عشایری در همدان/ تولید ۶۰۰۰ تن گوشت قرمز در سال

مدیر امور عشایری استان همدان از همزمان‌سازی زایش ۷۵۰۰ رأس دام سبک عشایری این استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این اقدام با هدف افزایش راندمان تولیدمثل، بهبود مدیریت زایش، کاهش تلفات و افزایش بهره‌وری دام انجام شده و در نهایت به تقویت تولید گوشت قرمز منجر خواهد شد.
 همزمان‌سازی زایش ۷۵۰۰ رأس دام عشایری در همدان/ تولید ۶۰۰۰ تن گوشت قرمز در سال

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

جعفر کاویانی‌دلشاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان‌سازی زایش دام‌های عشایری یکی از اقدامات تخصصی در راستای افزایش بهره‌وری دامداری عشایر است که می‌تواند با مدیریت بهتر فرآیند زایش، میزان تلفات دام را کاهش داده و بازدهی تولید را افزایش دهد.

وی بیان کرد: عشایر استان همدان سالانه ۶۰۰۰ تن گوشت قرمز تولید می‌کنند که با این میزان تولید، حدود ۲۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز جمعیت استان تأمین می‌شود.

کاویانی‌دلشاد با اشاره به اجرای برنامه‌های گسترده حمایتی و تولیدی اداره امور عشایری استان همدان در راستای ارتقای دانش دامداری عشایر، افزایش بهره‌وری و حمایت از تولید گوشت قرمز، افزود: اداره امور عشایر استان همدان با اجرای برنامه‌های تخصصی و ارائه خدمات مستمر، تلاش دارد ضمن بهبود وضعیت معیشتی عشایر، نقش این قشر مولد را در امنیت غذایی کشور بیش از پیش تقویت کند.

وی در ادامه از پرداخت ۳۵۹ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به عشایر استان همدان خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان تسهیلات از ابتدای سال جاری تاکنون برای تولید در بخش‌های مختلف به عشایر استان پرداخت شده است.

مدیر امور عشایری استان همدان همچنین با اشاره به خرید و توزیع ۳۰۰ دستگاه پنل خورشیدی بین عشایر استان طی مدت فوق، تصریح کرد: عشایر استان همدان چهار هزار خانوار با ۱۴ هزار نفر جمعیت را شامل می‌شوند که در قالب چهار ایل و ۲۴ طایفه زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: حدود ۱۷۰۰ خانوار از عشایر استان همدان نیمه‌کوچ‌رو و کوچ‌رو هستند که در فصل زمستان به استان‌های خوزستان، لرستان، ایلام و کرمانشاه کوچ می‌کنند.

کاویانی‌دلشاد با بیان اینکه هر ساله ۹۰ هزار هکتار معادل ۹.۵ درصد از مراتع و عرصه‌های منابع طبیعی استان در اختیار عشایر قرار دارد، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به منظور تسهیل تردد عشایر، ۱۷۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ترمیم شده است.

وی در ادامه از خرید چهار دستگاه کامیون تانکردار آبرسان برای تأمین آب مورد نیاز عشایر استان خبر داد و اظهار کرد: طی مدت فوق ۵۲ هزار مترمکعب آبرسانی سیار به عشایر استان در ییلاق و قشلاق انجام شده است. …




 اخبار جدید

 ترین‌های بورس امروز دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵ | سرخطی‌های فردا کدامند؟
۲۵ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

ترین‌های بورس امروز دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵ | سرخطی‌های فردا کدامند؟

در این مطلب قصد داریم تا به بررسی ترین‌های بورس امروز دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵ بپردازیم. سرخطی های فردا کدامند؟

 بهترین بازیکن جهان قراردادش را تمدید کرد
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بهترین بازیکن جهان قراردادش را تمدید کرد

عثمان دمبله طبق ادعای کانال پلاس فرانسه، ماجراجویی خود را در پاریس تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهد داد.

 گرفتاری مردم برای تامین خودرو رفع شود
۲ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

گرفتاری مردم برای تامین خودرو رفع شود

ما نیز باید با حضور مسئولان دستگاه قضایی سازوکاری عادلانه برای رسیدگی به‌وضعیت مصرف‌کنندگان در حوزه خودرو ایجاد کنیم تا مصرف‌کننده نهایی بیش از این در پیچ و خم ضوابط متعدد و متضادی که پیوسته درحال تغییر و تحول است گرفتار نشود.

 جدول قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵
۵۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

جدول قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵

قیمت گوشی امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ نشان می‌دهد بازار موبایل همچنان با فاصله چشمگیر میان مدل‌های اقتصادی و پرچمدار روبه‌رو است؛ آیفون ۱۷ پرومکس با قیمت ۴۰۶ میلیون تومان و گلکسی S26 اولترا با قیمت ۳۴۰ میلیون تومان در میان گران‌ترین گوشی‌های بازار قرار گرفته‌اند.

 روزهای طلایی ورزش ایران + اینفوگرافیک
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روزهای طلایی ورزش ایران + اینفوگرافیک

در چند روز گذشته، ورزش ایران شاهد موفقیت چشمگیر ورزشکارانش در عرصه های مختلف بود. از قهرمانی‌های جهان در والیبال و تکواندو گرفته تا افتخارآفرینی در کشتی، واترپلو، هندبال و اسکواش؛ ورزشکاران ایرانی در چند جبهه پرچم کشورمان را بالا بردند.

 حضور بدون حجاب تعدادی از دانشجویان دختر در یک نشست رسمی | بسیج اساتید بیانیه رسمی داد | این «رسمیت دادن به بی‌حجابی» است
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حضور بدون حجاب تعدادی از دانشجویان دختر در یک نشست رسمی | بسیج اساتید بیانیه رسمی داد | این «رسمیت دادن به بی‌حجابی» است

برگزاری یک جلسه با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان و مشاور وزیر علوم با برخی اعضای شوراهای صنفی دانشجویی و انتشار تصاویر آن، به دلیل حضور تعدادی از دانشجویان دختر بدون رعایت حجاب شرعی، با اعتراض جمعی از اساتید و بسیج اساتید دانشگاه مواجه شد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026