قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۶ ساعت قبل

خدمات سلامت ایران به اتباع؛ فراتر از حمایت‌های بین‌المللی

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به ارائه رایگان خدمات سلامت به اتباع و مهاجران در جمهوری اسلامی ایران، گفت: ایران به صورت جوانمردانه و سخاوتمندانه خدمات سلامت را به پناهندگان و مهاجران ارائه می‌کند و هزینه‌های قابل توجهی را در این حوزه متحمل می‌شود.
 خدمات سلامت ایران به اتباع؛ فراتر از حمایت‌های بین‌المللی

به گزارش ایسنا - به نقل از وبدا، دکتر قباد مرادی در نشست با معاون بهداشت مدیران و کارشناسان بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با بیان اینکه «ما دیده‌بان نظام سلامت هستیم»، اظهار کرد: خدمات سلامت به اتباع بیگانه در کشور به صورت رایگان ارائه می‌شود و با توجه به هزینه‌های سنگین این خدمات، پیگیر اجرای طرحی هستیم تا هر فرد هنگام ورود به کشور، تحت پوشش بیمه قرار گیرد و هزینه خدمات سلامت خود را از مسیر بیمه تأمین کند.

وی با اشاره به خدمات بسیار با ارزش ارائه شده به اتباع، تأکید کرد: بخش قابل توجهی از منابع نظام سلامت کشور برای ارائه خدمات به اتباع هزینه می‌شود و کمک های بین المللی بخش کوچکی از خدمات را پوشش می دهد و با وجود محدودیت‌ها، تلاش شده است هیچ فردی، به ویژه در حوزه واکسیناسیون، از دریافت خدمات محروم نشود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد واکسن‌های ارائه شده در برخی برنامه‌های ایمن‌سازی به اتباع اختصاص می‌یابد و سیاست نظام سلامت این است که حتی یک نفر نیز از دریافت واکسن محروم نماند. 

وی افزود: بخشی از موارد بیماری‌های واگیر از جمله سل، تب کریمه کنگو و مالاریا نیز در میان اتباع خارجی مشاهده می‌شود که ضرورت توجه جدی به سلامت این جمعیت را دوچندان می‌کند.

مرادی با تأکید بر اهمیت برنامه واکسیناسیون در نظام سلامت، خاطرنشان کرد: عادلانه‌ترین خدمتی که پس از انقلاب اسلامی در حوزه سلامت ارائه شده، واکسیناسیون است؛ حذف سرخک و سرخجه را می‌توان یکی از بهترین دستاوردهای نظام سلامت دانست. خوشبختانه در سیستان و بلوچستان با پدیده جدی واکسن‌ هراسی مواجه نیستیم و حساسیت و همکاری نیروهای بهداشتی استان در کنترل و پیشگیری از فلج اطفال بسیار مطلوب است.

وی همچنین بر ضرورت حرکت نظام سلامت به سمت حذف هپاتیت C تأکید کرد و درباره حیوان‌گزیدگی‌ها، گفت: حدود ۷۰ درصد موارد حیوان‌گزیدگی مربوط به حیوانات خانگی است و باید با آموزش و افزایش آگاهی خانواده‌ها، اقدامات پیشگیرانه در این زمینه تقویت شود.

۱۰۰ درصد مراکز خدمات جامع سلامت روستایی تحت پوشش دانشگاه دارای پزشک هستند

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست با …





 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...

 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتشار برای اولین بار؛ تصاویری از سخنرانی رهبر شهید در حرم امام رضا(ع)

انتشار برای اولین بار؛ تصاویری از سخنرانی رهبر شهید در حرم امام رضا(ع)

 تصاویری از سخنرانی رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) برای اولین بار منتشر شد.

 تصاویر تخریب ساختمان ده طبقه غیرمجاز در میگون

تصاویر تخریب ساختمان ده طبقه غیرمجاز در میگون

عملیات اجرای حکم قطعی دادگاه برای قلع‌وقمع و اعاده به وضع سابق یک ساختمان ده طبقه و سی واحدی غیرمجاز در زمینی به مساحت 3650 متر مربع در پلاک بیست منطقۀ میگون...

 نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست حتی اگر ترامپ حاضر باشد منتظر بماند تا جنگ اقتصادی‌اش ایران را به زانو درآورد، یک متغیر سوم نیز وجود دارد: تهران می‌تواند واکنش نشان دهد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داد هر کشوری که «هر نوع راه ن

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.