قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

جهاد دانشگاهی مازندران پژوهش را به سمت حل مسائل واقعی سوق می‌دهد/ خدمت در درمان ناباروری

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی مازندران با تأکید بر پژوهش‌های مسئله‌محور، از اجرای پروژه‌هایی در حوزه هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق پنجره لانه‌گزینی جنین و تحلیل داده‌های رسانه‌ای استان خبر داد و برنامه راه‌اندازی مرکز تخصصی سطح سه درمان ناباروری در آمل را در دستور کار قرار داد.
 جهاد دانشگاهی مازندران پژوهش را به سمت حل مسائل واقعی سوق می‌دهد/ خدمت در درمان ناباروری
علیرضا جعفری به‌مناسبت چهل و ششمین سالگرد تاسیس نهاد جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: جهاددانشگاهی رویکرد خود را از پژوهش‌های صرفاً دانشگاهی به سمت حل مسائل عینی استان و تجاری‌سازی دانش تغییر داده است و در این مسیر، پروژه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه سلامت و رسانه را در دست اجرا دارد.

وی افزود: اولویت اصلی، به‌کارگیری ظرفیت‌های علمی در بخش‌هایی نظیر زیست‌فناوری کشاورزی، هوش مصنوعی و فناوری‌های پزشکی است.

جعفری خاطرنشان کرد: پژوهشگران این معاونت در حوزه بهبود تولیدات گیاهی، بر افزایش بهره‌وری و پایداری در بخش کشاورزی مازندران متمرکز هستند.

وی از اجرای پروژه‌ای برای تحلیل هوشمند اخبار خبرگزاری‌های استان با هدف شناسایی روندهای رسانه‌ای خبر داد و همچنین به پروژه‌ای در حوزه درمان ناباروری اشاره کرد که در آن از مدل‌های پیش‌بینی کننده هوش مصنوعی برای تعیین دقیق‌تر زمان لانه‌گزینی جنین استفاده می‌شود.

به گفته جعفری، برنامه بلندمدت این معاونت، هوشمندسازی کامل فرآیند درمان ناباروری از تشخیص تا انتقال جنین و تبدیل آن به یک سامانه یکپارچه طی سال‌های آینده است.

جعفری افزود: راه‌اندازی مرکز کمک‌باروری و آزمایشگاه تشخیص طبی در شهرستان آمل در مرحله نهایی پیگیری قرار دارد و برنامه ایجاد مرکز تخصصی سطح سه درمان ناباروری با رویکرد تشخیص زودهنگام، غربالگری و توسعه فناوری‌های نوین نیز دنبال می‌شود.

 معاون پژوهشی جهاددانشگاهی مازندران تأکید کرد: تشکیل گروه پژوهشی «کمک‌باروری هوشمند» در کنار این مرکز، بستری برای همکاری میان حوزه‌های هوش مصنوعی، علوم پزشکی و فناوری فراهم خواهد کرد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی مازندران تصریح کرد: هدف نهایی، خلق محصولات و خدمات کاربردی و اثرگذاری مستقیم پژوهش بر زندگی روزمره مردم است و توسعه همکاری با دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و بخش اقتصادی استان در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام



 تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام برای دامنهٔ اختصاصی کاربرانش درخواست داده است.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 ۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت صنعت گاز کشور که در حملات دشمن آمریکایی - صهیونیستی آسیب دیده بود هم اکنون به مدار تولید بازگشته است.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.