قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

دستگیری ۲۵ سارق و کشف ۸۵ فقره سرقت در یزد/کشف بیش از۸۰۰۰ نخ سیگار قاچاق

جانشین فرمانده انتظامی استان یزد از دستگیری ۲۵ سارق و کشف ۸۵ فقره سرقت در شهر یزد خبر داد و همزمان از اجرای طرح جمع‌آوری ۳۷ معتاد متجاهر و کشف ۸۸۰۰ نخ سیگار قاچاق در شهرستان بافق نیز طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
 دستگیری ۲۵ سارق و کشف ۸۵ فقره سرقت در یزد/کشف بیش از۸۰۰۰ نخ سیگار قاچاق

سرهنگ سیدمحمدطاهر موسوی در تشریح جزئیات این خبر گفت: مأموران کلانتری‌های شهر یزد با هماهنگی مقام قضایی، در قالب اجرای طرح مقابله با سرقت، اقدام به شناسایی و دستگیری سارقان در محلات مختلف شهر کردند.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح طی هفته گذشته، ۲۵ سارق دستگیر شدند که متهمان در بازجویی‌های انجام‌شده به ۸۵ فقره سرقت از منازل، اماکن نیمه‌ساز، داخل خودرو و همچنین سرقت موتورسیکلت اعتراف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان یزد با تأکید بر ضرورت رعایت نکات پیشگیرانه از سوی شهروندان، گفت: شهروندان هشدارهای پلیس را جدی بگیرند و برای ساختمان‌های در حال ساخت از تجهیزات حفاظتی مانند دوربین مداربسته یا نگهبان استفاده کنند.

دستگیری ۳۷ معتاد متجاهر در یزد

موسوی همچنین از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در راستای ارتقای امنیت اجتماعی خبر داد و گفت: این طرح با هدف پاسخگویی به مطالبات مردمی و شناسایی معتادان متجاهر توسط مأموران انتظامی شهرستان یزد اجرا شد.

وی افزود: در جریان این طرح، ۳۷ معتاد متجاهر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای طی مراحل بازپروری به کمپ ترک اعتیاد معرفی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان یزد تأکید کرد: اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

کشف ۸۸۰۰ نخ سیگار قاچاق در بافق

وی همچنین از کشف ۸ هزار و ۸۰۰ نخ سیگار قاچاق در شهرستان بافق خبر داد و اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی این شهرستان پس از دریافت گزارشی مبنی بر فروش سیگار قاچاق، با هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام شدند.

موسوی ادامه داد: در بازرسی از انبار شناسایی‌شده، ۸ هزار و ۸۰۰ نخ سیگار قاچاق کشف و در این رابطه دو متهم دستگیر شدند.

به گفته وی، متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

انتهای پیام 





 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست

روزنامه کیهان در واکنش به نامه آیت‌الله احمد عابدینی خطاب به علی مطهری درباره مسئله حجاب، با انتقاد شدید از طرح مسائل اقتصادی و اجتماعی در کنار موضوع حجاب، وی را «روحانی‌نما» خواند و تشبیه او درباره «دزدیدن کشمش» را به باد انتقاد گرفت.

 قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول
۴۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟
۵۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟

آخرین آمارهای صنعت نشان می‌دهد وضعیت تورم نهاده‌ها در این بخش اقتصاد اوج گرفته و به رقم تاریخی ۱۰۹ درصد رسیده است. این تورم که در بهار ۱۴۰۵ به وقوع پیوسته نسبت به بهار ۲۵ سال گذشته خود بی‌سابقه بوده است. باید دقت داشت که تورم به وقوع پیوسته در نهاده‌های بخش صنعت در نهایت خود را در قیمت کالاهای نهایی بخش صنعتی نشان خواهد داد و تورم کالاهای صنعتی نیز در ماه‌های آتی به این نرخ نزدیک خواهد شد.