قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

پیام هشدار مقاومت یمن به ریاض

نیروهای مسلح یمن با هشدار به عربستان اعلام کردند که در عملیاتی گسترده، تجمعات و اردوگاه‌های نیروهای مورد حمایت عربستان در استان‌های مأرب و حضرموت را با موشک‌های بالستیک و پهپاد هدف قرار داده‌اند.
 پیام هشدار مقاومت یمن به ریاض

به گزارش ایسنا، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که در پاسخ به «رصد آماده‌سازی گسترده عربستان برای تشدید حملات علیه یمن» نیروهای مسلح این کشور عملیاتی گسترده را علیه مواضع نیروهای مورد حمایت ریاض اجرا کرده‌اند.

در بیانیه‌ای که یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، قرائت کرد، آمده است این عملیات با استفاده از شمار زیادی موشک بالستیک و پهپاد، تجمعات نظامی در مناطق الرویک، العبر، الثنیه و اردوگاه‌های وابسته به آنچه «لشکرهای اول و سوم آماده‌باش» خوانده شده، هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که در نتیجه این حملات، صدها نفر از نیروهای وابسته به عربستان کشته یا زخمی شده‌اند، تعدادی از اردوگاه‌ها، انبارهای تسلیحاتی و مراکز تجمع نیروها در منطقه الودیعه در شرق یمن منهدم شده و شماری از خودروها و تجهیزات نظامی نیز از بین رفته‌اند.

نیروهای مسلح یمن همچنین نسبت به هرگونه اقدام نظامی جدید عربستان هشدار دادند و تأکید کردند در صورت هرگونه تشدید تنش، پاسخ متقابل خواهند داد. در این بیانیه از نیروهای یمنی همسو با عربستان نیز خواسته شده است مواضع خود را ترک کرده و به مناطق محل سکونتشان بازگردند.

در همین راستا، محمد شوکه، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله نیز اعلام کرد عملیات اخیر پس از رصد تحرکات و تجمع نیروهای سعودی و هم‌پیمانانشان برای آغاز حمله به صنعا انجام شده و هدف آن، خنثی کردن این عملیات بوده است.

پیش از انتشار این بیانیه نیز خبرگزاری رویترز به نقل از منابع خود گزارش داده بود که در حملات موشکی نیروهای انصارالله به اردوگاه‌هایی در استان‌های مأرب و حضرموت، دست‌کم ۳۰ نفر از نیروهای دولت مستعفی یمن کشته شده‌اند.

انتهای پیام



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حملات یمن با پهپادهای «رجوم» دست‌کم ۲۵ نیروی مزدور سعودی را به هلاکت رساند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش‌های رسانه‌ای، حملات پهپادهای شش‌ملخه «رجوم» که با استفاده از بمب‌های خمپاره‌ای انجام شده، به کشته‌شدن دست‌کم ۲۵ نیروی وابسته به عربستان سعودی منجر شده است.

با این حال، شمار واقعی تلفات احتمالاً بیشتر است.


۱۰ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حمله دقیق پهپادهای یمن به تجمع‌ها و تجهیزات مزدوران سعودی

نورنیوز- گروه بین الملل: مرکز اطلاع‌رسانی جنگی نیروهای مسلح یمن تصاویری از حملات پهپادی به تجمعات و تجهیزات نیروهای همسو با عربستان سعودی در استان مأرب و منطقه ساحل غربی این کشور منتشر کرد.

به نقل از شبکه المسیره، در این تصاویر، هدف قرار گرفتن تجمعات و خودروهای زرهی نیروهای مورد حمایت سعودی به وسیله پهپاد «رجوم» به نمایش گذاشته شده است.

بر اساس گزارش منتشرشده، این حملات در استان مأرب و منطقه ساحل غربی یمن انجام شده و مرکز اطلاع‌رسانی جنگی نیروهای مسلح یمن تصاویر مربوط به این عملیات را منتشر کرده است.


۱۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شروط صنعا برای ریاض

محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن، در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» تصریح کرد که مسیر توافق واقعی نیازمند اراده‌ای جدی است و برای رسیدن به آن، ریاض باید به تعهدات انسانی خود پایبند باشد.

به گزارش وبگاه خبری «الخبر الیمنی»، الحوثی این استحقاقات را شامل پرداخت حقوق تمامی کارکنان دولت، رفع کامل محاصره و محدودیت‌های اعمال‌شده علیه یمن، و همچنین نهایی کردن پرونده تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان عنوان کرد.

وی در ادامه با هشدار نسبت به تکرار تلاش‌های بی‌ثمر برای تحمیل خواسته‌هایی که ائتلاف سعودی طی سال‌های گذشته در دستیابی به آنها شکست خورده است، تأکید کرد که «آزموده را آزمودن خطاست» و اصرار بر مسیر‌های شکست‌خورده گذشته، تنها به ضرر خود آنها تمام خواهد شد.

 




 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: از ۲۸ فوریه گذشته تاکنون، ۱۸ عبور به خارج از خلیج فارس و ۲۱ عبور به داخل خلیج فارس ثبت شده است؛ یعنی حدود ۴ درصد از سطح تردد پیش از آغاز درگیری. این سازمان افزود: میزان عبور و مرور از تنگه هرمز حدود ۹۰ [ ]

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.