قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

رئیس هیئت ژیمناستیک استان اصفهان مشخص شد

مجمع انتخاباتی هیئت ژیمناستیک استان اصفهان با حضور مسئولان اداره‌کل ورزش‌وجوانان و فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد و در پایان، سجاد نکویی با کسب اکثریت آرای اعضای مجمع به‌عنوان رئیس جدید این هیئت انتخاب شد.
 رئیس هیئت ژیمناستیک استان اصفهان مشخص شد

مجمع انتخاباتی هیئت ژیمناستیک استان اصفهان، شنبه ۱۰ مرداد در تالار افتخارات سرای ورزشکاران با حضور سیدمهدی صدری، مدیرکل ورزش‌وجوانان استان اصفهان، وجیهه نقوی، نایب‌رئیس فدراسیون ژیمناستیک، محمد ایزدفر، دبیر فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی ایران و اعضای مجمع انتخاباتی برگزار شد تا تکلیف سکانداری این هیئت برای دوره جدید مشخص شود.

در ابتدای فرآیند انتخابات، چهار نفر برای حضور در رقابت ریاست هیئت ژیمناستیک استان اصفهان اعلام آمادگی کرده بودند. احسان خردمندنژاد، سجاد نکویی، برزو بدری فولادی و مصطفی صدیقی چهار نامزد این انتخابات بودند که در ادامه، احسان خردمندنژاد و مصطفی صدیقی از ادامه رقابت انصراف داده و به‌نفع برزو بدری فولادی کنار رفتند.

رقابت دو نامزد برای ریاست هیئت

پس از انصراف دو نامزد، انتخابات با حضور سجاد نکویی و برزو بدری فولادی برگزار شد و اعضای مجمع آرای خود را برای انتخاب رئیس جدید به صندوق انداختند. در مجموع ۱۹ رأی در این مجمع به صندوق ریخته شد که سجاد نکویی با کسب ۱۲ رأی توانست اکثریت آرای اعضای مجمع را به‌دست آورد و به‌عنوان رئیس جدید هیئت ژیمناستیک استان اصفهان انتخاب شود.

برزو بدری فولادی نیز در این فرآیند انتخاباتی هفت رأی به‌دست آورد و از رسیدن به صندلی ریاست هیئت بازماند. بدین ترتیب، نکویی با کسب ۱۲ رأی از مجموع ۱۹ رأی، مسئولیت هدایت هیئت ژیمناستیک استان اصفهان را در دوره جدید بر عهده گرفت و به‌عنوان رئیس این هیئت معرفی شد.

انتخاب بازرس هیئت

در ادامه مجمع، اعضای حاضر نسبت به انتخاب بازرس هیئت ژیمناستیک استان اصفهان نیز اقدام کردند که در نهایت مهدی صیام‌پور با رأی اعضای مجمع به‌عنوان بازرس هیئت انتخاب شد.

با برگزاری این مجمع، ترکیب مدیریتی هیئت ژیمناستیک استان اصفهان وارد دوره جدید شد و سجاد نکویی حالا مسئولیت سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و پیگیری امور این رشته در استان را بر عهده خواهد داشت؛ مسئولیتی که توسعه ژیمناستیک در رده‌های پایه، توجه به استعدادیابی، حمایت از ورزشکاران و مربیان و همچنین ارتقای جایگاه این رشته در سطح ملی را دربرمی‌گیرد.

انتخابات هیئت ژیمناستیک استان اصفهان در شرایطی برگزار شد که چهار نامزد برای تصدی این مسئولیت ثبت‌نام …




 شماره ۲۳۰۷ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

شماره ۲۳۰۷ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹


 افشای شبکه فساد در دولت زلنسکی

افشای شبکه فساد در دولت زلنسکی

زمزمه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری قوت گرفت

 راز فسخ آسانی

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر نتایج دو مسابقه و ثبت شکست 3 بر صفر برای استقلال منجر شود.

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 همتی: بسیاری از همسایگان ما حتی جرات عکس و فیلم گرفتن با ایران را ندارند/ ویدئو

همتی: بسیاری از همسایگان ما حتی جرات عکس و فیلم گرفتن با ایران را ندارند/ ویدئو

رئیس بانک مرکزی گفت: همسایگان از آمریکا می‌ترسند و می‌گویند به ما فشار می‌آورند.

 اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

آرمان امروز : فرزانه صادق‌مالواجرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه ورود به سومین سال فعالیت دولت چهاردهم هستیم اما بیش از یک سال از دو سال گذشته را درگیر جنگ بودیم. در جنگ ۱۲ روزه و به ویژه در جنگ ۴۰ روزه دشمن علاوه بر زیرساخت‌های پل، فرودگاه و تاب‌آوری مردم را [ ]

 توقف روابط مالی ایران و امارات

توقف روابط مالی ایران و امارات

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد. الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید [ ]

 موفقیت طرح‌های جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران با تردید روبه‌روست

موفقیت طرح‌های جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران با تردید روبه‌روست

استراتژی رئیس‌جمهور آمریکا برای خفه‌کردن اقتصاد ایران از راه تحریم‌ها و محاصره دریایی با آزمون دشواری روبه‌رو است، زیرا تهران موضع خود را حفظ کرده و آماده است تا به جای پذیرش شرایط آمریکا، بارهای اقتصادی قابل توجهی را متحمل شود.