
منوچهر صفری ۲۶ مرداد در مراسم معارفه سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل که در محل ایستگاه راه آهن اردبیل - میانه برگزار شد، اظهار کرد: دکتر شریفی از جمله مدیران و کارشناسان زبده و با تجربه راه آهن هستند که حتما منشا خیر و برکت برای استان خواهند بود.
مدیرکل راهآهن منطقه شمالغرب ادامه داد: انتظار ما حمایت دولت و مسئولان ارشد استانی از راه آهن اردبیل است و خصوصا در بحث حمل بار که نیازمند مساعدت ویژه در این بحث است.
وی بیان کرد: در حال حاضر منطقه اردبیل شاهد بهترین نوع قطار (فدک پنج ستاره) است و در بحث قیمت بلیط نیز ارائه انواع خدمات مثل غذا و پذیرایی بر قیمت آن تاثیرگذار است و برای اردبیل هم سعی میکنیم قطار چهار ستاره و قطارهای اقتصادی استفاده کنیم.
صفری در ادامه افزود: راه آهن شمالغرب ۵۰۰ کیلومتر طول دارد و دارای ۱۸ ایستگاه تشکیلاتی است که از سیاه چشمه تاکستان شروع میشود و مرکزیت آن زنجان است.
مدیرکل راهآهن منطقه شمالغرب تاکید کرد: هر سرمایهگذاری بتواند قطار خریداری کند و وارد چرخه ریل کشور و یا استان کند استقبال میکنیم.
در ادامه فرهاد سبحانی معاون عمرانی استاندار اردبیل نیز اظهار کرد: شخص استاندار بالای ۱۴ بار بازدید از پروژه راه آهن اردبیل- میانه داشتند و برای حل مشکلات و مسائل احداث آن تلاش کردند.
وی افزود: راه آهن اردبیل در بحثهای مربوط به بار کالا، بارانداز، صنایع، بخش کشاورزی و مسافربری نیازمند این بود که حداقل یک نفر این مباحث را پیگیری و حل و فصل کند و به خاطر این موضوعات سرپرست مدیریت راهآهن اردبیل فعالیت خود را به طور رسمی شروع کرد.
راهاندازی قطار اختصاصی اردبیل - تهران
معاون عمرانی استاندار …












