قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

برنامه‌ریزی برای ساخت و تکمیل ۲۰ مدرسه و مجتمع آموزشی «حیات طیبه» در همدان

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از برنامه‌ریزی برای ساخت و تکمیل ۲۰ مدرسه و مجتمع آموزشی «حیات طیبه» در شهر همدان خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
 برنامه‌ریزی برای ساخت و تکمیل ۲۰ مدرسه و مجتمع آموزشی «حیات طیبه» در همدان

حمیدرضا حاجی‌بابایی شنبه ۱۰ مرداد در آیین تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان، با اشاره به اهمیت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار کرد: مدرسه «حیات طیبه» نماد تحقق سند تحول بنیادین است و توسعه این مجتمع‌های آموزشی در دستور کار قرار دارد.

وی با تأکید بر جایگاه نوسازی مدارس در توسعه زیرساخت‌های آموزشی کشور افزود: نوسازی مدارس از جمله دستگاه‌هایی است که شاید فعالیت‌های آن کمتر در معرض دید عموم باشد، اما اقدامات آن زیربنایی، اساسی و ماندگار است و نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزش دارد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت کارکنان این مجموعه، تصریح کرد: همواره معتقد بوده‌ام کارکنان نوسازی مدارس باید از شرایط معیشتی و حقوقی مناسب‌تری برخوردار باشند. در گذشته نیز جلسات متعددی برای افزایش حقوق و یکسان‌سازی پرداخت‌ها برگزار و صورت‌جلساتی تنظیم شد، اما این موضوع آن‌گونه که انتظار داشتیم به نتیجه نرسید. با این وجود، این عزیزان شایسته حمایت و توجه بیشتری هستند.

حاجی‌بابایی با قدردانی از خدمات محمد شهلایی، مدیرکل سابق نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان، گفت: از همان ابتدا به این جمع‌بندی رسیده بودیم که ایشان توانایی مدیریت این مجموعه را دارند و عملکردشان نیز این موضوع را به اثبات رساند.

 نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با تأکید بر ضرورت همدلی و تلاش در مجموعه نوسازی مدارس، خاطرنشان کرد: از مدیرکل، مدیران و همه مسئولان تنها انتظار کار، تلاش، هماهنگی و خدمت صادقانه دارم و امیدوارم با تداوم این روحیه، موفقیت‌های بیشتری در توسعه فضاهای آموزشی استان رقم بخورد.

ارتقای رفاه کارکنان، راهکار حفظ نیروهای متخصص نوسازی مدارس است

مدیرکل حراست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در این مراسم با تأکید بر کیفیت مطلوب فضاهای آموزشی استان همدان، گفت: مدارس این استان از نظر کیفیت ساخت و استحکام، در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند.

کی‌قباد بابایی‌شهرکی اظهار کرد: ارتقای رفاه و بهبود معیشت کارکنان باید همواره در اولویت مدیران باشد و هر اقدامی که در چارچوب قانون برای حمایت از همکاران امکان‌پذیر است، باید انجام شود.

وی با بیان اینکه حفظ نیروهای متخصص و توانمند از مهم‌ترین سرمایه‌های …





 واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه

وزیر خارجه رژیم اشغالگر گفت تل آویو ترجیح می‌دهد راه حل‌های دیپلماتیک با ترکیه را در پیش بگیرد.

 ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم

رئیس چمهور گفت: رهبری شهید نیز علناٌ تأکید کرده‌اند که باید از وضعیت نه جنگ و نه صلح خارج شویم و برای این کار باید بر اساس تدبیر، مصلحت، حکمت و عزت تصمیم بگیریم؛ قرار نیست سر خم کنیم و در مقابل دشمن ذلیلانه کوتاه بیاییم. با قدرت و منطق می‌توانیم بنشینیم و مشکلات را حل کنیم و این امکان‌پذیر است. ما در حال تلاش هستیم تا این اتفاق رخ دهد

 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 ببینید | پزشکیان: ساخت مدرسه کافی نیست؛ باید برای ساختن انسان‌های توانمند تلاش کنیم
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | پزشکیان: ساخت مدرسه کافی نیست؛ باید برای ساختن انسان‌های توانمند تلاش کنیم

رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز پزشک گفت: اقدامی که امروز در تهران برای ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی آغاز شد، فقط ساخت مدرسه نیست؛ باید از همین حالا برای شیوه آموزش در این فضاها و استفاده از فناوری و ابزارهای نوین برنامه‌ریزی کنیم. باید به دانش‌آموزان علاوه بر علم، مهارت، همکاری، پایبندی و حل مسئله آموزش داده شود تا بتوانند در آینده ایران را سربلند کنند و از بحران‌ها عبور دهند. دانش‌آموزان ذخایر بی‌انتهای کشور هستند؛ هر کدام از آن‌ها می‌توانند در آینده به نخبگانی تبدیل شوند که مشکلی از کشور حل کنند. وظیفه ما فراهم کردن بستر مناسب برای شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های نسل آینده است./دانشجو

 مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور در دستور کار دولت
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور در دستور کار دولت

رکنا اقتصادی: وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است، گفت: پس از بانک آینده، سراغ سایر مؤسسات مالی و بانک‌ها نیز رفته‌ایم.

 رضایی: جنگ اقتصادی را خنثی می‌کنیم/همراهی با آمریکا دشمنی با ایران است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رضایی: جنگ اقتصادی را خنثی می‌کنیم/همراهی با آمریکا دشمنی با ایران است - تسنیم

رضایی گفت:به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.



پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...
کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف ایمن باید دوباره جوشانده شوند.
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی