قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی: سطح گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری به بیش از ۱۳۴ هکتار رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از توسعه چشمگیر کشت‌های گلخانه‌ای در استان خبر داد و گفت: تا مردادماه سال ۱۴۰۵، سطح گلخانه‌های استان به ۱۳۴ هکتار در قالب ۲۷۹ واحد گلخانه‌ای رسیده است، روندی که با هدف افزایش بهره‌وری منابع، ارتقای تولید، ایجاد اشتغال و توسعه صادرات محصولات کشاورزی دنبال می‌شود.
 رئیس سازمان جهاد کشاورزی: سطح گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری به بیش از ۱۳۴ هکتار رسید

حسین بهرامی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه چهارمحال و بختیاری در حوزه تولیدات گلخانه‌ای، اظهار کرد: توسعه گلخانه‌ها یکی از رویکردهای مهم بخش کشاورزی استان برای استفاده بهینه از منابع، افزایش بهره‌وری تولید و حرکت به سمت کشاورزی اقتصادی و پایدار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس آخرین آمار، تا مردادماه سال ۱۴۰۵، مجموع سطح گلخانه‌های استان به ۱۳۴ هکتار در قالب ۲۷۹ واحد گلخانه‌ای افزایش یافته است که بخش قابل توجهی از این ظرفیت در زمینه تولید محصولات سبزی و صیفی و گل و گیاهان زینتی فعالیت دارد.

وی ادامه داد: از مجموع سطح گلخانه‌های فعال چهارمحال و بختیاری، ۱۱۴ هکتار به تولید سبزی و صیفی‌جات اختصاص دارد و میزان تولید این واحدها به حدود ۱۹ هزار و ۳۸۰ تن می‌رسد.

بهرامی تصریح کرد: همچنین ۲۰ هکتار از گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری به تولید گل و گیاهان زینتی اختصاص یافته و میزان تولید این بخش نیز حدود ۲۰ میلیون شاخه گل گزارش شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه توسعه گلخانه‌ها را یکی از راهکارهای مهم برای افزایش تولید در واحد سطح محسوب می‌شود، گفت: تولید محصولات کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده گلخانه‌ای علاوه بر افزایش بهره‌وری عوامل تولید، امکان مدیریت بهتر مصرف آب، کنترل شرایط محیطی، کاهش خسارت‌های ناشی از عوامل اقلیمی و تولید محصول با کیفیت و قابلیت عرضه به بازارهای داخلی و خارجی را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به روند توسعه این بخش در استان بیان کرد: هم‌اکنون ۷۰ هکتار گلخانه جدید در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در حال ساخت است که این واحدها دارای ۳۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی هستند.

بهرامی افزود: با تکمیل و بهره‌برداری از این واحدهای گلخانه‌ای، ظرفیت تولید محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزایش یافته و زمینه برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، رونق فعالیت‌های …



 «نبرد هرمز» روز چهل و هفتم | گزارش در حال به روز رسانی
۴۰ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و هفتم | گزارش در حال به روز رسانی

تفاهم ایران و عمان برای ایجاد مسیر موقت کشتیرانی، هشدارهای آمریکا درباره مین‌گذاری در هرمز، ادامه فشارهای تحریمی واشنگتن و تأکید تهران بر لزوم اجرای تعهدات آ...

 گودرزی: در جنگ سرعت اولین اولویت ما بوده است
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گودرزی: در جنگ سرعت اولین اولویت ما بوده است

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در نشست خبری گفت: با وجود تهدیدهای مکرر همه افراد به سختی محل را ترک می کردند.

 شریف، استاد حقوق دانشگاه علامه: اعمال تحریم اقتصادی علیه کشورها نوعی توسل به زور محسوب می‌شود و خلاف حقوق بین‌الملل است/ نخستین طرح برای تجزیه ایران، به پیش از شکل‌گیری جمهوری اسلامی برمی‌گردد
۲۰ دقیقه قبل / سایت جماران

شریف، استاد حقوق دانشگاه علامه: اعمال تحریم اقتصادی علیه کشورها نوعی توسل به زور محسوب می‌شود و خلاف حقوق بین‌الملل است/ نخستین طرح برای تجزیه ایران، به پیش از شکل‌گیری جمهوری اسلامی برمی‌گردد

عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اعمال تحریم اقتصادی علیه کشورها نوعی توسل به زور محسوب می‌شود، زیرا طبق ماده 41 منشور، اعمال هر گونه تحریم اقتصادی یا محاصره دریایی، صرفا در صلاحیت شورای امنیت قرار دارد و تنها با صدور یک قطعنامه ممکن است. لذا هیچ کشوری نمی‌تواند خارج از این چهارچوب، دست به اعمال تحریم علیه هر کشوری بزند.

 مقام ارشد ارتش: در شرایطی هستیم که با تکیه بر ظرفیت‌های ۱۰۰ درصد ایرانی پیش می‌رویم/ تجربیات جنگ ۱۲ روزه را در جنگ ۴۰ روزه بکار گرفتیم
۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

مقام ارشد ارتش: در شرایطی هستیم که با تکیه بر ظرفیت‌های ۱۰۰ درصد ایرانی پیش می‌رویم/ تجربیات جنگ ۱۲ روزه را در جنگ ۴۰ روزه بکار گرفتیم

امیر الهامی گفت: جنگ ۱۲ روزه تجربیات خوبی برای ما فراهم کرد که در جنگ ۴۰ روزه بکار گرفتیم؛ همه دیدند این اثرگذاری در جنگ ۴۰ روزه بیشتر خود را نشان داد

 توجیه عجیب برای یک جرم میلیارد دلاری
۵۳ دقیقه قبل / سایت فرارو

توجیه عجیب برای یک جرم میلیارد دلاری

صحبت سقاب اصفهانی نه‌تنها ناظر بر فساد سازمان‌یافته، حداقل در این حوزه، است، بلکه نشان می‌دهد افراد ذی‌نفع در قاچاق سوخت در هر دو جناح احتمالاً شناخته‌شده نیز هستند. افرادی که اگر دکان‌شان جمع شود، شیشه‌های آقای سقاب را می‌شکنند.

 تا پایان آذرماه، ۳۳ میلیون مترمکعب به ظرفیت استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز اضافه می‌شود
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تا پایان آذرماه، ۳۳ میلیون مترمکعب به ظرفیت استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز اضافه می‌شود

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در نشست هماندیشی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: مصرف پساب برای آبیاری فضای سبز تهران به ۵۶ میلیون مترمکعب می‌رسد.