قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

افلاطونی: ۱۶ میلیون هکتار عرصه مطالعه‌شده آماده اجرای طرح‌های آبخیزداری است

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: از مجموع ۱۲۵ میلیون هکتار عرصه مستعد اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور، تاکنون ۱۶ میلیون هکتار عرصه مطالعه‌شده آماده اجرای طرح‌های آبخیزداری است که تأمین اعتبار، شرط اجرای آن‌هاست.
 افلاطونی: ۱۶ میلیون هکتار عرصه مطالعه‌شده آماده اجرای طرح‌های آبخیزداری است

رضا افلاطونی شنبه ۲۴ مردادماه در سفر به شهرستان دلیجان و در جریان بازدید از پروژه‌های منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور در حوزه آبخیزداری اظهار کرد: مجموع عرصه‌های منابع طبیعی کشور شامل جنگل‌ها، مراتع و عرصه‌های بیابانی حدود ۱۳۵ میلیون هکتار است که از این میزان، حدود ۱۲۵ میلیون هکتار مستعد اجرای عملیات آبخیزداری است.

وی افزود: تاکنون مطالعات آبخیزداری در ۴۶ میلیون هکتار از این عرصه‌ها انجام شده و در حدود ۳۰ میلیون هکتار نیز عملیات آبخیزداری به اجرا درآمده است.

افلاطونی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون هکتار عرصه مطالعه‌شده و آماده اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور وجود دارد که در صورت تأمین اعتبارات لازم می‌توان عملیات اجرایی آن‌ها را آغاز کرد؛ با این حال، نسبت به وسعت ۱۲۵ میلیون هکتاری عرصه‌های مستعد، همچنان حجم قابل توجهی از اقدامات مورد نیاز باقی مانده است.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به سیاست‌های جدید این سازمان برای تأمین منابع مالی گفت: اگرچه اجرای اقدامات آبخیزداری از وظایف حاکمیتی دولت است و اعتبارات دولتی باید در این بخش اختصاص یابد، اما سازمان منابع طبیعی در کنار منابع دولتی، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی از ابلاغ سازوکارهایی همچون مشارکت خیرین منابع طبیعی، طرح‌های مشارکتی و ظرفیت‌های ماده ۳ به استان‌ها خبر داد و تصریح کرد: طرح‌های متعددی برای تأمین مالی اجرای پروژه‌های آبخیزداری، آبخوانداری و سایر طرح‌های منابع طبیعی پیش‌بینی و برای اجرا به استان‌ها ابلاغ شده است.

افلاطونی همچنین در بازدید از حوضه آبخیز «جاسب» در شهرستان دلیجان، وضعیت سازه‌های آبخیزداری این حوزه را مورد بررسی قرار داد و گفت: در این حوزه اقدامات سازه‌ای مناسبی انجام شده و حدود ۱۰ بند خاکی و سنگ‌آبخیز اجرا شده است.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه اقدامات تلفیقی در حوضه آبخیز جاسب اظهار کرد: با توجه به میزان آورد، بارندگی و دبی رودخانه‌ها، اجرای اقدامات بیولوژیکی بیشتری در این حوزه ضروری است. از نظر عملیات مکانیکی، اقدامات …





 قیمت دلار امروز 1شهریور 1405/ در آستانه ورود به کانال ۲۰۰هزار تومان! - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت دلار امروز 1شهریور 1405/ در آستانه ورود به کانال ۲۰۰هزار تومان! - سرمایه و بورس

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، قیمت دلار امروز با صعود ۶ هزار تومانی همراه شد و در پی افزایش نگرانی‌ها از تشدید فشارهای اقتصادی، معامله‌گران را به سمت خرید ارز سوق داد. اسکناس آمریکایی که از روز گذشته مسیر صعودی را در پیش گرفته و وارد کریدور ۱۹۰ هزار تومانی شده بود، در

 چرا حقوق مرداد ماه برخی بازنشستگان تامین اجتماعی واریز نشده است؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چرا حقوق مرداد ماه برخی بازنشستگان تامین اجتماعی واریز نشده است؟

اقتصادنیوز: تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان (از حرف گ تا آخر الفبا) در حالی اتفاق افتاده که پیشتر تامین اجتماعی اعلام کرده بود پرداخت حقوق مرداد همه بازنشستگان تا آخر ساعت اداری 31‌ام به پایان می‌رسد.

 فرصت جدید سهامداران؛ پذیره‌نویسی میلیاردی ۴ نماد در راه است
۳ ساعت قبل / سايت نبض بورس

فرصت جدید سهامداران؛ پذیره‌نویسی میلیاردی ۴ نماد در راه است

۴ شرکت بورسی و فرابورسی در روزهای آینده وارد مرحله پذیره‌نویسی عمومی می‌شوند. این پذیره‌نویسی‌ها مربوط به سهام باقی‌مانده از افزایش سرمایه شرکت‌ها پس از پایا...

 آغاز پذیره‌نویسی اوراق مرابحه شرکت نیکسان در فرابورس امروز
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

آغاز پذیره‌نویسی اوراق مرابحه شرکت نیکسان در فرابورس امروز

فرابورس ایران از آغاز پذیره‌نویسی اوراق مرابحه شرکت نیکسان صنعت ساوه (سهامی خاص) با هدف تقویت بنیه مالی این تولیدکننده خبر داد.

 نقش کلیدی بورس در تأمین مالی بازسازی بنگاه‌های آسیب‌دیده
۲ ساعت قبل / سایت ایبنا

نقش کلیدی بورس در تأمین مالی بازسازی بنگاه‌های آسیب‌دیده

کارشناس بازار سرمایه گفت: واقعی‌سازی نرخ‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، امکان تأمین مالی، بازسازی صنایع و افزایش سرمایه‌گذاری را تقویت خواهد کرد.

 خبر مهم درباره قیمت‌ها؛ برنج آمریکایی کجاست؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

خبر مهم درباره قیمت‌ها؛ برنج آمریکایی کجاست؟

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه نگرانی بابت تامین و توزیع کالا نداریم، گفت: توزیع کالابرگ در خرید خانوار بی تاثیر نیست و با پرداخت کالابرگ، مر...



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.