قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

قلمی که از ایستادگی نمی‌ترسد

یک سال دیگر گذشت؛ سالی که لرزش‌های آن را نه فقط در زمین، بلکه در قلب‌ها و افکار عمومی نیز حس کردیم. از غرش جنگ در مرزها تا طنین صدای اعتراض‌های اجتماعی در کوچه‌ها، هر واقعه‌ای که در این سال گذشت، آزمونی دشوار برای ما خبرنگاران بود.
 قلمی که از ایستادگی نمی‌ترسد

امروز در روز خبرنگار، ما نه در آرامش، بلکه در میانه یک طوفان ایستاده‌ایم. وقتی اخبار، مرز میان واقعیت و توهم را از دست می‌دهند و زمانی که نگرانی از آینده، سایه‌ای بر چهره‌های مردم می‌اندازد، وظیفه ما سنگین‌تر از همیشه است. ما در روزگاری هستیم که روایت کردن، خود نوعی ایستادگی است.

با این حال، ایستادن در میانه این طوفان، به معنای نادیده گرفتن گام‌های استواری نیست که برای عبور از این بحران‌ها برداشته می‌شود. ما به عنوان روایت‌گرانِ این عصر، چشم بر تلاش‌های مسئولانه برای ترمیم زخم‌ها و مدیریت دشوار معیشت و امنیت نمی‌بندیم. می‌بینیم که چگونه در پس هر تصمیم دشوار و هر اقدامم اجرایی برای کاهش آلام مردم، جرقه‌هایی از امید برای عبور از این دورانِ گذار روشن می‌شود.

خبرنگار امروز، تنها کسی نیست که به دنبال «اتفاق» می‌گردد؛ بلکه کسی است که در میان غبار جنگ و دود ناامیدی‌های اجتماعی، به دنبال معنا می‌گردد. وظیفه ما در این روزهای پرتنش، تنها انتقال خبر نیست، بلکه نگهبانی از حقیقت در برابر موج‌های تند بی‌ثباتی است.

امروز، در روز خبرنگار، ما بر خود عهد می‌بندیم که قلممان، هم چشم تیزبین جامعه در برابر ناملایمات باشد و هم بازتاب‌دهنده حقیقت در مسیر رسیدن به ثبات و آینده‌ای روشن‌تر.

خبرنگاری دیگر تنها یک شغل نیست؛ «یک مواجهه مداوم با رنج است» خبرنگار بودن در این روزها، دیگر شباهتی به روایت خبر از پشتِ میز ندارد. وقتی دیواری فرو می‌ریزد، وقتی صدایِ مهیبِ انفجار، نه فقط در شهر، که در روح آدم‌ها می‌نشیند، ما همان‌جاییم؛ در بطن ماجرا. ما زودتر از بقیه، سنگینی آوار را روی شانه‌هایمان حس می‌کنیم، چون باید آن را بنویسیم، باید آن را مخابره کنیم.

وظیفه حرفه‌ای ما، نه نادیده گرفتن دشواری‌هاست و نه چشم‌پوشی از تلاش‌ها؛ بلکه ایستادن در نقطه ثقل واقعیت است. ما برای رسیدن به ثباتی که جامعه بدان محتاج است، هم «درد» را می‌بینیم و هم «درمان» را؛ هم سدها را روایت می‌کنیم و هم گام‌هایی را که برای شکستنن این سدها برداشته می‌شود.

از این رو، امسال برای روز خبرنگار، هیچ تدارکِ جشن و سروری در کار نیست. ما امسال روز خبرنگار را در میدان‌های واقعی کشور می‌گذرانیم؛ نه در سالن‌های همایش.

انتهای پیام





 آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آسمان صاف و آفتابی خواهد بود. سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آ...

 بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!

رکنا اقتصادی: در شرایطی که دولت و وزارت نفت با کمبود تولید بنزین، دشواری واردات و سناریوهای تغییر نرخ و سهمیه سوخت روبه رو هستند، خبر استفاده از متانول در بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک نگرانی تازه را به پرونده پرچالش بنزین اضافه کرده است؛ نگرانی از اینکه در آینده نزدیک، شهروندان نه تنها باید برای بنزین بیشتر بپردازند، بلکه همچنان ندانند دقیقاً چه سوختی، با چه ترکیبی و با چه تبعاتی برای خودروهایشان دریافت می کنند.

 تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند
۴۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند

حوادث رکنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا از وقوع تصادف مرگبار 3 دستگاه خودرو در محور رستم‌آباد به امامزاده هاشم خبر داد و گفت: در این حادثه 4 نفر جان باختند و 3 نفر مصدوم شدند.

 گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟

اصفهان برای بسیاری از ساکنانش، جنگ را نه از پشت صفحه تلویزیون، که از لرزش پنجره‌ها، صدای انفجار و شب‌هایی تجربه کرد که خواب در آنها معنای همیشگی خود را از دست داده بود. با گسترش حمله‌ها به نقاط مختلف شهر، فاصله میان محل زندگی مردم و میدان جنگ کمتر شد.

 آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟

یادداشت صوتی امروز رادیو روزنامه همشهری شنبه سی و یکم مردادماه ۱۴۰۵ را بشنوید.

 قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405

رکنا اقتصادی: قیمت صد دینار عراق امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، در بازار ۱۲,۳۲۰ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر صد دینار عراق، دیروز با قیمت ۱۲,۳۲۰ تومان معامله می‌شد.