قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

افزایش توقف ناپذیر قیمت نفت

قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، به دلیل نگرانی‌ها در مورد ادامه تبعات تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران که عرضه از منطقه کلیدی تولیدکننده خاورمیانه را مختل کرده و باعث محدود شدن عرضه جهانی شده است، افزایش یافت.
 افزایش توقف ناپذیر قیمت نفت

به گزارش ایسنا، قیمت آتی نفت خام برنت برای تحویل در اکتبر، ۲۶ سنت یا ۰.۲۸ درصد افزایش یافت و به ۹۱ دلار و ۸۷ سنت در هر بشکه رسید، در حالی که قیمت آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در سپتامبر، ۱۷ سنت افزایش یافت و به ۸۶ دلار در هر بشکه رسید. قرارداد فعال‌تر وست تگزاس اینترمدیت برای اکتبر، ۱۲ سنت یا ۰.۱۳ درصد افزایش یافت و به ۸۹ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت روز پنجشنبه برای پنجمین جلسه متوالی افزایش یافتند و روز چهارشنبه به بالاترین حد خود از ۲۴ ژوئیه رسیدند. قرارداد وست تگزاس اینترمدیت برای سپتامبر، اواخر روز پنجشنبه منقضی می‌شود.

هیرویوکی کیکوکاوا، استراتژیست ارشد شرکت سرمایه‌گذاری نیسان سکیوریتیز گفت: «با توجه به عدم قطعیت در مورد مذاکرات صلح و تنش‌های مربوط به خاورمیانه، احتمالا بازار روند صعودی تدریجی خود را حفظ خواهد کرد.»

طبق آخرین داده‌های کشتیرانی، ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز روز چهارشنبه نسبت به روز قبل تغییری نکرده است، زیرا مذاکرات برای پایان دادن به جنگ میان آمریکا و ایران به نتیجه نرسیده است.  داده‌های کپلر نشان داد که تنها شش کشتی حامل کالا روز سه‌شنبه از تنگه هرمز عبور کردند که نسبت به ۹ کشتی در روز قبل کاهش یافته و از میانگین روزانه ۱۰ روزه یعنی ۱۱ کشتی کمتر است.

پیش از حمله غیرقانونی که در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) علیه ایران آغاز شد، محموله‌هایی معادل حدود یک پنجم مصرف جهانی از طریق این آبراه منتقل می‌شد، در حالی که جریان‌های فعلی بسیار کمتر از سطوح قبل از جنگ هستند.

این جنگ همچنین بر عرضه سوخت‌های پالایش‌شده تاثیر گذاشته و موجودی‌ها را با نفت خام کمتری که در دسترس پالایشگاه‌ها قرار دارد، کاهش داده است.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که ذخایر سوخت تقطیری آمریکا از جمله دیزل و نفت کوره، هفته گذشته برای سومین هفته متوالی کاهش یافت. با این حال، موجودی نفت خام در هفته منتهی به ۱۴ اوت، ۴.۴ میلیون بشکه افزایش یافت، در حالی که پیش‌بینی می‌شد ۶۰۰ هزار بشکه کاهش یابد.

انتهای پیام




 سایپا روی کاغذ ورشکسته است؛ چرا این شرکت هنوز به تولید ادامه می‌دهد؟

سایپا روی کاغذ ورشکسته است؛ چرا این شرکت هنوز به تولید ادامه می‌دهد؟

استاد دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به وضعیت مالی سایپا می‌گوید: این شرکت از نظر عدد و رقم و روی کاغذ به مرز ورشکستگی رسیده، اما با وجود مشکلات مالی، ارزی و فنی همچنان به تولید ادامه داده است.

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.

 تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

در حالی که اولین زن وزیر راه سعی دارد با شعارهای اعداد واقعی و حمایت از دهک‌های پایین چهره‌ای مصلحی از خود ترسیم کند، واقعیت‌های میدانی از ده‌ها تغییر مدیریت...

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

k: بازار

 واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: واردات خودروهایی مانند لکسوس LX600، تویوتا لندکروزر، تویوتا پرادو، نیسان پاترول، مرسدس‌بنز S450، ب‌ام‌و ۷۳۵ و خودروهای مشابه، ارتباطی با مجوزهای جانبازی ۵۰، ۷۰ و ۷۰ ویژه ندارد.