قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

افزایش ۷۴ اتاق اقامتی به ظرفیت گردشگری ملایر با احداث سه هتل

شهردار ملایر از بهره‌برداری هتل منبت و پیشرفت ۸۵ درصدی هتل سیفیه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: با تکمیل سه هتل در دست ساخت شهرداری، ۷۴ اتاق اقامتی به ظرفیت گردشگری شهرستان ملایر افزوده می‌شود.
 افزایش ۷۴ اتاق اقامتی به ظرفیت گردشگری ملایر با احداث سه هتل

مجید فرجی دوشنبه ۲۶ مرداد در تور رسانه‌ای بازدید از پروژه‌های در حال ساخت شهرداری، با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در حوزه گردشگری اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم برای ملایر و از سیاست‌های اصلی این دوره شورای اسلامی شهر، توجه جدی به حوزه گردشگری است.

وی افزود: موضوع گردشگری برای ملایر و استان همدان اهمیت ویژه‌ای دارد و نمی‌توانیم از این قافله عقب بمانیم؛ چراکه ملایر ظرفیت‌های متنوعی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دارد که باید از آنها برای توسعه شهر استفاده کنیم.

فرجی با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامتی در ملایر، گفت: در حوزه اقامت ظرفیت خوبی در شهر وجود دارد و بر همین اساس تلاش کردیم با اجرای پروژه‌های جدید، زیرساخت‌های گردشگری و اقامتی شهرستان را تقویت کنیم.

هتل منبت؛ بهره‌برداری تا پایان شهریور

شهردار ملایر درباره پروژه هتل منبت، اظهار کرد: ملکی که سال‌ها در مسیر تعریض قرار داشت و عملیات اجرایی آن انجام نشده بود، با همکاری امام جمعه و پس از توافق و تملک، در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به موقعیت این ملک، ابتدا ایجاد واحدهای تجاری و ساخت هتل در طبقات بالایی پیش‌بینی شد، اما با توجه به ظرفیت گردشگری ملایر، نزدیکی به بازار مبل و منبت و نیاز شهر به فضای اقامتی، تصمیم گرفتیم طبقات بالایی را به هتل اختصاص دهیم.

فرجی گفت: این پروژه در زمستان سال ۱۴۰۳ کلنگ‌زنی شد و حدود ۱۵ ماه است که عملیات ساختمانی آن آغاز شده و اکنون پیشرفت مناسبی دارد و پیش‌بینی می‌کنیم تا یک ماه آینده و حداکثر تا اواخر شهریورماه به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به مشخصات این مجموعه، افزود: هتل منبت در زمینی به مساحت حدود دو هزار و ۸۰۰ مترمربع احداث شده و دارای رستورانی با زیربنای ۴۰۰ مترمربع، سه طبقه اقامتی، در مجموع ۲۱ واحد اقامتی، پنج واحد VIP در طبقه انتهایی، پارکینگ و زیرزمین است.

شهردار ملایر اضافه کرد: این مجموعه همچنین دارای پنج …





 نمی‌دانم طراحان تعویق انتخابات چه هدفی داشتند
۳۵ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

نمی‌دانم طراحان تعویق انتخابات چه هدفی داشتند

محسن هاشمی رفسنجانی: نمی‌دانم طراحان تعویق انتخابات چه هدفی داشتند

 رومئو و ژولیت رشتی با پایان خوش (+صدا)
۲۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

رومئو و ژولیت رشتی با پایان خوش (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۲۹ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 معادن و مواد اولیه، مؤلفه های قدرت در جهان امروز
۱۹ دقیقه قبل / سایت الف

معادن و مواد اولیه، مؤلفه های قدرت در جهان امروز

معادن و مواد اولیه، مؤلفه های قدرت در جهان امروز

 فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن
۲۷ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد درباره اقدامات مشخص این سازمان برای کنترل بازار، کاهش فاصله قیمت تولید تا مصرف‌کننده و مقابله با اختلال در عرضه کالاهای اساسی، از رصد شبانه‌روزی بازار تهران، استفاده از ظرفیت استان‌های معین و بهره‌گیری از ذخایر برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.

 وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
۴۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...