رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قم گفت: این طرح با جدیت با هدف کاهش تلفات رانندگی و برخورد با رانندگان حادثه ساز و متخلف در دستور کار ماموران پلیس راه استان قرار گرفت.
شاکری ادامه داد: در این طرح، تعداد ۲۰ خودروی متخلف که دارای دو تخلف حادثه ساز همزمان بودند، توقیف و روانه پارکینگ شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در شامگاه شنبه ١٠ مرداد، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قم تاکید کرد: این طرح ضربتی پلیس راه استان، هر هفته در دست اجرا خواهد بود.
انتهای پیام





![پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در روند مذاکرات ما در اوج قدرت گام به گام پیش می رویم؛ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]/معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو معتقد است تردد از تنگه هرمز باید آزاد باشد](/news/u/2026-08-19/entekhab-f413x.jpg)



