قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

فرمانده جدید مرزبانی کردستان با حضور مسئولان کشوری معرفی شد

آیین تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان برگزار شد و طی آن سردار احمدرضا حاتمی به عنوان فرمانده جدید این مجموعه معرفی و از خدمات سردار فرج رستمی تقدیر شد.
 فرمانده جدید مرزبانی کردستان با حضور مسئولان کشوری معرفی شد

آیین تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان صبح چهارشنبه ۱۴مردادماه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مدیران در سنندج برگزار شد.

در این مراسم، سردار احمدرضا حاتمی با دریافت حکم انتصاب، مسئولیت فرماندهی مرزبانی استان کردستان را بر عهده گرفت.

سردار حاتمی پیش از این در مسئولیت فرماندهی مرزبانی استان گلستان فعالیت داشت و با توجه به سوابق مدیریتی و اجرایی خود، مأموریت هدایت مجموعه مرزبانی کردستان و صیانت از مرزهای استان را عهده‌دار شد.

در ادامه این آیین، از تلاش‌ها و خدمات سردار فرج رستمی، فرمانده پیشین مرزبانی استان کردستان، در دوران مسئولیت وی تقدیر به عمل آمد.

سردار رستمی در دوره مسئولیت خود بر تقویت آمادگی عملیاتی، توسعه زیرساخت‌های مرزی، هوشمندسازی مرزها و افزایش تعامل میان مجموعه‌های نظامی، انتظامی و اجرایی استان تأکید داشت.

مدیر در تراز انقلاب باید شجاع، سخت‌کوش و هوشمند باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در آیین تودیع و معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان، با قدردانی از خدمات سردار فرج رستمی و تبریک انتصاب سردار حاتمی، اظهار کرد: امنیت امروز استان حاصل تلاش شبانه‌روزی مجموعه نیروهای مسلح، دستگاه‌های امنیتی، قضایی و اعضای شورای تأمین است که با روحیه جهادی و ایثارگرانه برای حفظ آرامش مردم تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به شرایط حساس استان کردستان، افزود: در جریان جنگ اخیر و ماه‌های گذشته، از نزدیک شاهد تلاش‌های بی‌وقفه نیروهای نظامی، انتظامی، مرزبانی، سپاه، ارتش، سربازان گمنام امام زمان (عج)، بسیج و دستگاه قضایی بودیم و اگر امروز استان از امنیت مطلوب برخوردار است، نتیجه همین مجاهدت‌ها و همدلی میان دستگاه‌های مسئول است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان در ادامه با اشاره به ویژگی‌های یک مدیر موفق از نگاه شهید آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: مدیر تراز انقلاب اسلامی باید سه ویژگی اساسی داشته باشد؛ نخست شجاعت که به معنای ایستادگی در برابر خطرها و سختی‌هاست، دوم سخت‌کوشی که انسان را به انتخاب مسیرهای دشوار برای خدمت به مردم سوق می‌دهد و سوم هوشمندی که با تدبیر، برنامه‌ریزی و رفتار خردمندانه همراه است.

پورذهبی با بیان اینکه مسئولیت در استان کردستان از جنس مسئولیت‌های سنگین و حساس است، خاطرنشان کرد: حضور در این استان، نیازمند روحیه خدمت، تحمل سختی‌ها و تصمیم‌گیری هوشمندانه است و مدیران باید با همین نگاه مسئولیت‌های خود را دنبال کنند.

وی همچنین با اشاره به توصیه شهید آیت‌الله رئیسی به مدیران، گفت: ایشان همواره تأکید داشتند هر مسئولی باید محل خدمت خود را مرکز دنیا بداند و با تمام توان برای حل مشکلات مردم و پیشبرد امور تلاش کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در پایان ضمن اعلام آمادگی برای همراهی و همفکری با مسئولان، برای فرمانده جدید مرزبانی استان آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری کرد با استمرار همدلی میان دستگاه‌های مختلف، امنیت، آرامش و خدمت‌رسانی در استان بیش از پیش تقویت شود.

تجارت خرد مرزی را با نظارت قانونی ساماندهی می‌کنیم

آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و مشکلات مناطق مرزی اظهار کرد: مردم استان‌های غربی کشور از جمله کردستان در طول تاریخ مرزداران و حافظان شجاع مرزهای کشور بوده‌اند و در دوران دفاع مقدس نیز نقش مهمی در دفاع از ایران اسلامی ایفا کرده‌اند.

وی افزود: با وجود خدمات انجام‌شده در حوزه توسعه زیرساخت‌ها، استان‌های مرزی همچنان با برخی فاصله‌ها نسبت به میانگین کشوری مواجه هستند و به دلیل شرایط جنگی در سال‌های گذشته، امکان ایجاد واحدهای بزرگ اقتصادی و تولیدی در این مناطق کمتر فراهم شد.

استاندار کردستان با اشاره به ضرورت توجه ویژه به معیشت مرزنشینان گفت: در کنار اجرای برنامه‌های توسعه‌ای استان، باید برای بهبود وضعیت اقتصادی ساکنان مناطق مرزی نیز اقدامات مؤثری انجام شود.

لهونی ادامه داد: از محل اجرای قانون تجارت، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای استان کردستان در راستای ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت‌ها پیش‌بینی شده است، اما این منابع به تنهایی پاسخگوی نیازهای کوتاه‌مدت معیشتی مردم مناطق مرزی نیست.

وی با بیان اینکه توسعه ظرفیت‌های اقتصادی استان با محوریت مرزها دنبال می‌شود، تصریح کرد: راه‌اندازی بندر خشک، پیگیری منطقه آزاد تجاری و استفاده از ظرفیت‌های بخش معدن، کشاورزی و گردشگری از جمله برنامه‌های مهم استان برای رونق اقتصادی است.

استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تجارت خرد مرزی اشاره کرد و گفت: این نوع تجارت در مناطق مرزی کردستان سابقه‌ای چندصد ساله دارد و باید برای ساماندهی آن، سازوکاری قانونی و نظارت‌شده ایجاد شود.

لهونی اظهار کرد: در حال بررسی طرحی هستیم که تجارت خرد مرزی با نظارت دستگاه‌های مسئول انجام شود تا ضمن حفظ معیشت مرزنشینان، از بروز مشکلات و حوادث ناگوار در مرزها جلوگیری شود.

وی افزود: جوانانی که امروز برای تأمین معیشت خود اقدام به جابه‌جایی کالا در مناطق مرزی می‌کنند، فرزندان همین مردم هستند و هدف ما این است که با ایجاد یک چارچوب مشخص، هم دغدغه‌های مرزبانی کاهش یابد و هم امنیت و سلامت مرزنشینان حفظ شود.

استاندار کردستان در ادامه ضمن قدردانی از خدمات سردار فرج رستمی، فرمانده پیشین مرزبانی استان، برای سردار احمدرضا حاتمی، فرمانده جدید مرزبانی کردستان، آرزوی موفقیت کرد و بر تداوم همکاری میان مدیریت استان و مجموعه مرزبانی تأکید کرد.

امروز رویکرد مرزبانی بر سه محور خدا، ولایت و مردم استوار است

سردار فرج رستمی، فرمانده سابق مرزبانی استان کردستان نیز با قدردانی از همراهی مسئولان، نیروهای مسلح، اعضای شورای تأمین و مجموعه‌های اطلاعاتی استان، اظهار کرد: فضای حاکم بر کردستان، فضایی مبتنی بر تعامل، همدلی و هم‌افزایی است و همین وحدت، زمینه‌ساز ارتقای امنیت و آرامش در مرزهای استان شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مرزبانی، افزود: در سال‌های اخیر، ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های مرزی، توسعه تجهیزات، افزایش آمادگی عملیاتی یگان‌ها، هوشمندسازی مرزها و تقویت تعاملات مرزی با کشور عراق با جدیت دنبال شده و امروز مرزهای استان از ثبات و امنیت مطلوبی برخوردار هستند.

فرمانده سابق مرزبانی کردستان با بیان اینکه توسعه فرهنگ سازمانی مبتنی بر شاخص‌های «مرزبان تراز انقلاب اسلامی» از مهم‌ترین اولویت‌های این مجموعه بوده است، تصریح کرد: روحیه ایثار، مسئولیت‌پذیری و انگیزه کارکنان مرزبانی در انجام مأموریت‌ها، حتی در شرایط سخت، نشان‌دهنده تعهد و باور عمیق آنان به حفظ امنیت کشور است.

رستمی همچنین به گسترش هوشمندسازی مرزها اشاره کرد و گفت: با وجود آسیب‌هایی که در مقاطعی به برخی تجهیزات وارد شد، روند توسعه سامانه‌های هوشمند متوقف نشد و امروز بخش قابل توجهی از پایش مرزها به‌صورت لحظه‌ای انجام می‌شود.

وی تعامل مستمر با مرزبانان کشور عراق، برگزاری گشت‌های مشترک و تقویت دیپلماسی مرزی را از دیگر دستاوردهای این دوره برشمرد و افزود: این همکاری‌ها نقش مؤثری در تأمین امنیت و مدیریت بهتر مرزها داشته است.

فرمانده سابق مرزبانی استان کردستان در ادامه با قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار، اعضای شورای تأمین، مجموعه قضایی، دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان نیروهای مسلح، اظهار کرد: موفقیت‌های مرزبانی حاصل کار جمعی و همراهی همه بخش‌های استان بوده و بدون این همدلی، دستیابی به امنیت پایدار ممکن نبود.

وی همچنین از تلاش کارکنان، فرماندهان، پیشکسوتان، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، بازنشستگان و به‌ویژه خانواده‌های کارکنان مرزبانی تقدیر کرد و گفت: خانواده‌ها با صبوری و همراهی خود، سهم بزرگی در موفقیت مأموریت‌های مرزبانی داشته‌اند.

رستمی در پایان، ضمن تبریک انتصاب فرمانده جدید مرزبانی استان کردستان، ابراز امیدواری کرد روند توسعه امنیت، تقویت زیرساخت‌های مرزی و خدمت‌رسانی به مردم و مرزنشینان با قدرت ادامه یابد و مرزبانی استان همچنان در مسیر خدمت به نظام و مردم موفق باشد.

مرزهای کردستان نماد وحدت و همدلی در کشور هستند

سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی کردستان نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای امنیت، شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ اخیر، اظهار کرد: امنیت و اقتدار امروز کشور مرهون جانفشانی شهدا و ایثار رزمندگان و نیروهای مسلح است.

وی با قدردانی از همراهی نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار، اعضای شورای تأمین، دستگاه قضایی، مجموعه‌های امنیتی و فرماندهان نظامی و انتظامی، افزود: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های استان کردستان، تعامل سازنده میان مردم و مسئولان و همچنین هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و قضایی است که نقش مهمی در حفظ آرامش و امنیت استان داشته است.

فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به جایگاه ویژه مرزهای استان تصریح کرد: کردستان از جمله استان‌هایی است که مرزهای آن به نماد واقعی وحدت، همدلی و انسجام ملی تبدیل شده و مردم شیعه و اهل سنت در کنار یکدیگر، سال‌ها برای دفاع از انقلاب اسلامی، امنیت و تمامیت ارضی کشور ایثار و فداکاری کرده‌اند.

الهی با اشاره به شرایط کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: در آن مقاطع حساس، با اجرای دقیق تدابیر ابلاغی و همکاری مؤثر نیروهای مسلح، مجموعه‌های امنیتی و دستگاه قضایی، توطئه‌های دشمن در استان کردستان خنثی شد و دشمن نتوانست به اهداف از پیش تعیین‌شده خود دست یابد.

وی ادامه داد: تبادل مستمر اطلاعات، حضور میدانی فرماندهان و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، موجب شد کوچک‌ترین خللی در امنیت استان ایجاد نشود و استان کردستان با اقتدار از آن مقطع عبور کند.

فرمانده انتظامی استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود از خدمات سردار فرج رستمی در دوران فرماندهی مرزبانی استان قدردانی کرد و گفت: وی با حضور مستمر در مرزها و تعامل مطلوب با سایر دستگاه‌ها، خدمات ارزشمندی در حوزه تأمین امنیت و خدمت‌رسانی به مرزنشینان و زائران ارائه کرد.

الهی همچنین انتصاب فرمانده جدید مرزبانی استان کردستان را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد با تداوم همکاری و همدلی میان مجموعه‌های انتظامی، مرزبانی، نیروهای مسلح و سایر دستگاه‌ها، روند تقویت امنیت، توسعه مرزها و خدمت‌رسانی به مردم استان با قدرت بیشتری ادامه یابد.

ادامه دارد...



۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کشف 260 هزار نخ سیگار قاچاق در مرزهای کردستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مرزهای غربی کشور در کنار نقش مهم خود در تعاملات اقتصادی و ارتباطات منطقه‌ای، همواره یکی از مسیرهای مورد توجه قاچاقچیان برای انتقال کالاهای غیرمجاز بوده است؛ موضوعی که مقابله با آن نیازمند اشراف اطلاعاتی، حضور مستمر نیروهای مرزبانی و اقدامات هدفمند عملیاتی است.

در همین راستا، مرزبانان استان کردستان با رصد دقیق تحرکات غیرقانونی در نوار مرزی، موفق شدند یک محموله بزرگ سیگار خارجی قاچاق را شناسایی و پیش از ورود به چرخه توزیع، توقیف کنند؛ اقدامی که بار دیگر نقش مهم مرزبانی در حفاظت از اقتصاد کشور و جلوگیری از فعالیت شبکه‌های قاچاق را نشان داد.

سردار حاتمی، فرمانده مرزبانی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی مرزبانان، 260 هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در یکی از مناطق مرزی استان کشف و ضبط شد.

وی افزود: کارشناسان ارزش این محموله قاچاق را 14 میلیارد و 300 میلیون ریال برآورد کرده‌اند.

فرمانده مرزبانی کردستان با تأکید بر استمرار مبارزه با قاچاق کالا تصریح کرد: مرزبانان استان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی، با هرگونه فعالیت غیرقانونی در مرزها برخورد قاطع خواهند داشت.

حاتمی خاطرنشان کرد: مقابله با قاچاق کالا علاوه بر حفظ امنیت اقتصادی، نقش مهمی در حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای فاقد مجوز به بازار دارد و این رویکرد با جدیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام/  


۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عبور هاردن از مرز 500 میلیون دلار/ «آقای ریش» در جمع چهار ستاره NBA - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جیمز هاردن، ستاره کهنه‌کار بسکتبال آمریکا، با توافق جدید خود برای ادامه حضور در کلیولند کاوالیرز، وارد یکی از خاص‌ترین باشگاه‌های مالی تاریخ NBA شد.

هاردن طبق توافقی سه‌ساله به ارزش 97 میلیون دلار در کلیولند می‌ماند؛ قراردادی که یک آپشن بازیکن برای فصل 29-2028 و بند پاداش در صورت انتقال نیز در آن گنجانده شده است. این گارد باتجربه پیش از این از آپشن 42.3 میلیون دلاری خود برای فصل آینده صرف‌نظر کرده بود تا قرارداد بلندمدت‌تری امضا کند.  بازیکنی که سر نخواستنش در NBA دعواست!

 

بر اساس اعلام نمایندگان هاردن، مجموع درآمد او از قراردادهای دوران حرفه‌ای‌اش اکنون به 511 میلیون دلار خواهد رسید و او را به چهارمین بازیکن تاریخ NBA تبدیل می‌کند که از مرز 500 میلیون دلار درآمد عبور کرده است.

پیش از هاردن، تنها لبران جیمز، کوین دورنت و استفن کری به این رکورد مالی دست یافته بودند. 

هاردن که هفته آینده 37 ساله می‌شود، با امضای رسمی قرارداد جدیدش یک رکورد قابل توجه دیگر هم ثبت خواهد کرد؛ او پس از لبران جیمز، دومین بازیکن تاریخ لیگ خواهد بود که در 37 سالگی یا بالاتر، قراردادی با بیش از 90 میلیون دلار مبلغ تضمین‌شده امضا می‌کند. 

این انتقال، ادامه ماجراجویی «آقای ریش» در کلیولند است؛ تیمی که او در فوریه 2026 و در جریان معاوضه با لس‌آنجلس کلیپرز به آن پیوست.

انتهای پیام/   




 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در هفته پایانی مردادماه با بازدهی مثبت تمام اقلام همراه شد؛ در این میان سکه گرمی با ۷.۴ درصد بیشترین سود هفتگی را ثبت کرد، در حالی که ربع‌سکه با ۲.۴۵ درصد، کم‌بازده‌ترین دارایی بازار بود.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...