
به گزارش ایسنا و به نقل از رسانه رسمی سازمان لیگ، مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی از روز ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد.
قرعه کشی مسابقات در دو گروه ۵ تیمی برگزار شد که نتایج آن به شرح زیر است:
گروه یک: تیم های پارس جنوبی بوشهر- گلسا پوش یزد- ملوان بندرانزلی- شاهین خزر رود سر و شیبا البرز
گروه دوم: فولاد هرمزگان- شهرداری بندرعباس- چادرملو اردکان- هدف سمنان و دهیاری ملاباشی یزد
در این مراسم حیدر بهاروند نایب رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران، محمدرضا کشوری فرد دبیر سازمان لیگ، محمد آخوندی رییس کمیته فوتبال ساحلی فدارسیون فوتبال، مهرداد شفیعی راد مدیر مسابقات فوتبال ساحلی و علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی کشور حضور داشتند.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم قرعه کشی گفت: متاسفانه در برگزای لیگ برتر از پخش زنده محروم هستیم علت این موضوع را نمیدانم البته در حال پیگیری هستیم. رسانه ملی همواره در بخشهای مختلف فوتبال و فوتسال کشور در کنار ما بوده و انتظار داریم در این بخش هم ما را یاری کنند.
بهاروند افزود: خوشبختانه با حضور آخوندی تحول خوبی در حال رخ دادن است ضمن اینکه باید تشکر کنم از عزیزانی که قبلا حضور داشتند. ولی با حضور ایشان تلاش های خوبی شده است و ساخت و ساز های خوبی درحال انجام است.
وی …












