قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

خانه رسانه پاکدشت به زودی کلید می‌خورد/ خانه رسانه باید پایگاه همدلی خبرنگاران باشد

فرماندار پاکدشت با تأکید بر نقش رسانه‌ها در شرایط حساس کشور از آغاز فرآیند راه‌اندازی «خانه رسانه» این شهرستان به زودی خبر داد و گفت: خانه رسانه باید پایگاه برای همدلی، هم‌افزایی و تولید محتوای حرفه‌ای باشد و نباید به محلی برای فعالیت سیاسی یا اختلافات شخصی تبدیل شود.
 خانه رسانه پاکدشت به زودی کلید می‌خورد/ خانه رسانه باید پایگاه همدلی خبرنگاران باشد

محمدمهدی قمی، روز دوشنبه ۱۹ مرداد در نشست تجلیل از خبرنگاران با گرامیداشت یاد خاطر شهید صارمی اظهار کرد: در شرایطی که کشور با مسائل و چالش‌های مختلف از جمله شرایط جنگی مواجه است، خبرنگاران می‌توانند نقش پررنگی در اطلاع‌رسانی صحیح، آگاهی‌بخشی و مدیریت افکار عمومی ایفا کنند.

وی با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه شهرستان پاکدشت در تولید و انتشار اخبار افزود: در حدود پنج ماهی که فرصت خدمت به مردم شریف و انقلابی پاکدشت را داشته‌ام، بخش قابل توجهی از اقدامات و اخبار فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی از طریق خبرنگاران به مردم منتقل شده است و از همه خبرنگاران که در این مسیر تلاش کرده‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

فرماندار پاکدشت با تأکید بر اهمیت نقد رسانه‌ای گفت: از همه خبرنگارانی که در این مدت بنده و عملکرد مجموعه مدیریتی شهرستان را نقد کردند تشکر می‌کنم، چراکه نقد منصفانه می‌تواند به اصلاح امور و پیشرفت شهرستان کمک کند.

قمی با بیان اینکه توسعه شهرستان نیازمند همکاری همه جریان‌ها و دستگاه‌هاست، تصریح کرد: فارغ از مسائل سیاسی باید برای مردم و نجات شهرستان از مشکلات دست به دست هم بدهیم. ممکن است سلایق و دیدگاه‌های مختلفی وجود داشته باشد، اما این اختلافات نباید مانع انجام کار و خدمت به مردم شود.

وی با اشاره به شرایط دشوار کشور و ضرورت حمایت از اقدامات دولت اظهار کرد: رئیس‌جمهور و دولت در شرایط سخت کشور به صورت شبانه‌روزی در حال تلاش برای مدیریت مسائل هستند و انصاف نیست این تلاش‌ها نادیده گرفته شود یا مسئولان تخریب شوند.

فرماندار پاکدشت ادامه داد: ما نیز در شهرستان تلاش کردیم با همه گروه‌های سیاسی و جریان‌های فکری تعامل داشته باشیم و میان دستگاه‌های مختلف هماهنگی ایجاد کنیم.

قمی با اشاره به همکاری دستگاه‌های شهرستان گفت: در شورای تأمین، میان ائمه جمعه و جماعات، سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی و نظارتی هماهنگی خوبی ایجاد شده و همه مجموعه‌ها در کنار یکدیگر برای پیشبرد امور شهرستان تلاش می‌کنند.

وی افزود: بخشداران، شهرداران و مدیران دستگاه‌های مختلف نیز در حال تلاش هستند تا بتوانیم جایگاه شهرستان پاکدشت را در استان تهران ارتقا دهیم و در این مسیر به کمک و همراهی رسانه‌ها نیاز داریم.

خانه رسانه؛ مطالبه‌ای که وارد مرحله …



 بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری - تسنیم

یک رسانه اسرائیلی بزرگترین دشمن رژیم اشغالگر قدس را در قطر معرفی کرد.

 بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان
۵ ساعت قبل / سایت مشرق

بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

از آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، نه‌تنها اهداف اعلامی این عملیات محقق نشد، بلکه به اذعان مقامات غربی و رسانه های آمریکایی، شکست راهبردی به متجاوزان تحمیل شده است.

 حمله پیش‌دستانه، بهترین راهبرد در برابر فشار اقتصادی / ترامپ از جنگ می‌ترسد / محاصره دریایی اگر با مذاکره نشکست، شاید با جنگ بشکند
۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

حمله پیش‌دستانه، بهترین راهبرد در برابر فشار اقتصادی / ترامپ از جنگ می‌ترسد / محاصره دریایی اگر با مذاکره نشکست، شاید با جنگ بشکند

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند، آمریکا روز دوشنبه تحریم‌های اقتصادی شدیدی را علیه ایران و شرکای تجاری‌اش اعمال خواهد کرد. در برابر این اقدام چه باید کرد؟



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]