قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

تصمیم بانک مرکزی برای تغییر ندادن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بخشی از شبکه بانکی با ناترازی مواجه است، سیگنال مثبتی به برخی بازارها از جمله بازار سرمایه بود اما تداوم این سیاست پرسش‌هایی را درباره مسیر آتی تورم، رفتار سپرده‌گذاران و مقصد منابع پولی در اقتصاد مطرح می‌کند.
 همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، این موضوع همزمان این پرسش را ایجاد می‌کند که در غیاب ابزار نرخ سود، مهار تورم و کنترل نقدینگی از چه مسیری دنبال خواهد شد؟ کارشناسان معتقدند ثبات نرخ سود به خودی خود نه به معنای انبساط پولی است و نه تضمین‌ کننده کاهش تورم؛ بلکه نتیجه آن به نحوه کنترل ترازنامه بانک‌ها، اضافه ‌برداشت، رشد نقدینگی، انتظارات تورمی و سیاست‌های ارزی و مالی وابسته است.

نرخ سود یکی از مهم‌ترین ابزارهای سیاست پولی در اقتصادهای متعارف محسوب می‌شود؛ به این معنا که بانک مرکزی با تغییر هزینه پول می‌تواند بر رفتار بانک‌ها، میزان تسهیلات ‌دهی، پس‌انداز خانوارها، سرمایه‌گذاری و در نهایت تقاضای کل و تورم اثر بگذارد. با این حال، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، اعلام کرد که با توجه به ناترازی بخش قابل توجهی از بانک‌های کشور، در شرایط فعلی قصدی برای تغییر نرخ سود وجود ندارد.

این موضع از یک جهت نشان می‌دهد که بانک مرکزی در مقطع فعلی افزایش نرخ سود را ابزار مناسبی برای کنترل تورم نمی‌داند و از سوی دیگر، بیانگر آن است که سیاستگذار پولی، پیش از تغییر قیمت پول، اصلاح ساختار شبکه بانکی را ضروری می‌داند. …





 اخبار جدید

 عضو کمیسیون بودجه: با کالابرگ یک میلیونی سفره مردم پر نمی‌شود
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

عضو کمیسیون بودجه: با کالابرگ یک میلیونی سفره مردم پر نمی‌شود

هادی قوامی، عضو کمیسیون برنامه و ، با تأکید بر اینکه پرداخت یارانه و کالابرگ بدون مهار تورم بی‌اثر است، خواستار توقف سیاست‌های هزینه‌زا و تمرکز بر ایجاد ارزش افزوده در بخش تولید و معادن شد.

 چرا کشورها طلای خود را به اروپا بازمی‌گردانند؟/ انتقال ذخایر طلای بانک‌های مرکزی از آمریکا و کانادا
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چرا کشورها طلای خود را به اروپا بازمی‌گردانند؟/ انتقال ذخایر طلای بانک‌های مرکزی از آمریکا و کانادا

اقتصادنیوز: افزایش نگرانی از مسدود شدن دارایی‌های خارجی، بانک‌های مرکزی را به بازنگری در محل نگهداری ذخایر طلا و انتقال بخشی از آن به مراکز امن‌تر و در دسترس‌تر سوق داده است.

 برای همه امن است به جز ریاض؛ جزیره‌ای که بازی استراتژیک منطقه را عوض می‌کند
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

برای همه امن است به جز ریاض؛ جزیره‌ای که بازی استراتژیک منطقه را عوض می‌کند

اکوایران: تصرف پریم یک روز پس از کنترل بندر المخاء رخ داد و توان حوثی‌ها برای تهدید مسیرهای جایگزین صادرات نفت عربستان در دریای سرخ را افزایش داده است.

 روایت مدیرعامل ایران‌ایر از جنگ و تحریم:  ایران ایر ۹ هواپیما دارد ۹ هزار نیروی انسانی
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت مدیرعامل ایران‌ایر از جنگ و تحریم: ایران ایر ۹ هواپیما دارد ۹ هزار نیروی انسانی

حالا تبعات تحریم بیش از هر زمان دیگری خود را در صنعت هوایی ایران نشان می‌دهد.

 فوری/ همه پس‌انداز را پول نگه نداریم | طلا و ارز را تا حد ممکن به مساله امنیت خانه تبدیل نکنیم | هدف را درست تعریف کنیم زیرا در این دوره الزاما قرار نیست ثروتمندتر شویم
۴۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

فوری/ همه پس‌انداز را پول نگه نداریم | طلا و ارز را تا حد ممکن به مساله امنیت خانه تبدیل نکنیم | هدف را درست تعریف کنیم زیرا در این دوره الزاما قرار نیست ثروتمندتر شویم

اقتصادنیوز: نگهداری طلای فیزیکی یا ارز نقدی در منزل، علاوه بر ریسک سرقت و مفقودشدن، منشأ نگرانی دائمی برای خانواده است. تا جایی که ابزارهای قانونی، معتبر و نقدشونده وجود دارد، بهتر است بخشی از این دارایی‌ها به‌صورت ثبت‌شده و از طریق ابزارهای مالی، مانند صندوق‌های طلا یا اوراق و ابزارهای ارزی، نگهداری شود.

 آیا Handoff آیفون پایان رجیستری در ایران است؟
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آیا Handoff آیفون پایان رجیستری در ایران است؟

در روزهای اخیر برخی صفحات و رسانه‌ها با انتشار مطالبی درباره قابلیت Handoff در آیفون، این ادعا را مطرح کرده‌اند که اپل راهی برای استفاده از آیفون‌های رجیسترنشده در ایران پیدا کرده است؛ اما بررسی سازوکار این قابلیت نشان می‌دهد Handoff ارتباطی با رجیستری تلفن همراه ندارد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026