قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

رسانه مزاحم مدیریت نیست؛ شریک مدیریت است

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان با تأکید بر اینکه خبرنگاری صرفاً یک شغل نیست، بلکه مسئولیتی اجتماعی است، گفت: رسانه مزاحم مدیریت نیست، بلکه شریک مدیریت است و خبرنگار نیز دشمن مدیر نیست؛ بلکه آینه عملکرد مدیر و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان است.
 رسانه مزاحم مدیریت نیست؛ شریک مدیریت است

رضا زنداسرار، چهارشنبه ۲۸ مرداد در همایش تجلیل از خبرنگاران ملایر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، شهید محمود صارمی و شهدای دانش‌آموز، اظهار کرد: ملایر تنها شهر تاریخ، فرهنگ، هنر و مردمان سختکوش نیست، بلکه در عرصه رسانه نیز خبرنگاران و فعالانی دارد که سال‌ها با کمترین امکانات و بیشترین مسئولیت‌پذیری، روایتگر رویدادها، مطالبات مردم و عملکرد مسئولان بوده‌اند.

زنداسرار با بیان اینکه خبرنگاری فقط شغل نیست؛ مسئولیت است، تصریح کرد: خبرنگار باید میان خبر و حقیقت فاصله‌ای ایجاد نکند و بتواند هم عملکرد مثبت مسئولان را ببیند و بیان کند و هم در صورت وجود مشکل، آن را بدون تعارف و با رعایت اخلاق حرفه‌ای مطرح کند.

وی ادامه داد: جامعه‌ای که خبرنگار در آن نتواند سؤال بپرسد، بخشی از مسیر اصلاح خود را از دست داده است؛ البته در کنار مسئولیت خبرنگار، مسئولیت مسئولان نیز سنگین است.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان با تأکید بر ضرورت تعامل میان مدیران و رسانه‌ها، گفت: رسانه مزاحم مدیریت نیست؛ شریک مدیریت است. گاهی متأسفانه وقتی خبرنگاری سؤال جدی می‌پرسد، مطالبه‌ای را مطرح می‌کند یا درباره مشکلی در جامعه گزارش تهیه می‌کند، به جای پاسخگویی با او برخورد سلیقه‌ای می‌شود که این نگاه باید اصلاح شود.

زنداسرار خاطرنشان کرد: خبرنگار دشمن مدیر نیست، بلکه آینه عملکرد مدیر است. اگر مدیری عملکرد خوبی دارد، رسانه می‌تواند آن را به جامعه معرفی کند و اگر ضعفی وجود دارد، رسانه می‌تواند پیش از آنکه به بحران تبدیل شود، آن را گوشزد کند.

وی از مسئولان شهرستان ملایر خواست درهای ادارات را به روی رسانه‌ها باز نگه دارند و افزود: خبرنگار نباید برای دریافت یک آمار ساده، پاسخ کارشناسی یا توضیح درباره موضوعی که دغدغه مردم است، هفته‌ها پشت در اتاق مدیران بماند. اطلاع‌رسانی لطف به رسانه نیست، بلکه بخشی از وظیفه مدیریتی است.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان در ادامه با تأکید بر مسئولیت رسانه‌ها در قبال جامعه گفت: رسانه نیز باید مسئولانه رفتار کند. خبرنگار باید پیش از انتشار خبر، صحت آن را بررسی کند، میان نقد و تخریب تفاوت قائل شود، منافع عمومی را بر منافع شخصی ترجیح دهد و اجازه ندهد قلم رسانه به ابزار تسویه‌حساب‌های شخصی، سیاسی یا اقتصادی تبدیل شود.

وی استقلال را سرمایه رسانه دانست و بیان کرد: رسانه‌ای که وابسته شود، قدرت مطالبه‌گری خود را از دست می‌دهد و رسانه‌ای که از اخلاق حرفه‌ای فاصله بگیرد نیز اعتماد مردم را از دست خواهد داد.

زنداسرار تأکید کرد: باید هر دو طرف را تقویت کنیم؛ هم رسانه مسئول و مطالبه‌گر و هم مدیر پاسخگو و رسانه‌پذیر را.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دشواری‌های حرفه خبرنگاری اظهار کرد: شرایط کار خبرنگاری آسان نیست. خبرنگار صبح زود از خانه خارج می‌شود، در گرما و سرما دنبال خبر می‌رود، جلسات و مراسم را پوشش می‌دهد، گزارش تهیه می‌کند، عکس می‌گیرد، مصاحبه انجام می‌دهد و گاهی تا نیمه‌های شب مشغول تنظیم و انتشار خبر است، اما در پایان ماه همچنان با دغدغه معیشت و امنیت شغلی مواجه است.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان تصریح کرد: خبرنگار نباید فقط در روز خبرنگار دیده شود و نباید او را تنها با یک پیام تبریک، شاخه گل یا مراسم تجلیل به یاد آورد. خبرنگار در تمام روزهای سال نیازمند حمایت، امنیت شغلی، آموزش، بیمه، امکانات حرفه‌ای و احترام است.

وی افزود: اگر روز خبرنگار قرار است معنایی داشته باشد، باید فرصتی برای مرور عملکرد همه ما، از مسئولان و مدیران رسانه‌ها گرفته تا خانه مطبوعات و خود خبرنگاران باشد.

زنداسرار با طرح پرسش‌هایی درباره وضعیت خبرنگاران گفت: باید از خود بپرسیم آیا خبرنگار از امنیت شغلی برخوردار است؟ آیا رسانه محلی توان اقتصادی ادامه فعالیت دارد؟ آیا خبرنگار شهرستانی به اندازه خبرنگار مرکز استان فرصت دسترسی به مسئولان را دارد؟ آیا رسانه‌های محلی از امکانات حرفه‌ای و آموزشی کافی برخوردارند و آیا مطالبات خبرنگاران واقعاً شنیده می‌شود یا فقط در مراسم‌ها درباره آن سخن گفته می‌شود؟

وی تأکید کرد: اینها پرسش‌هایی هستند که باید برای آنها پاسخ عملی داشته باشیم.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان با تأکید بر اهمیت رسانه‌های محلی گفت: اگر رسانه‌های شهرستان‌ها ضعیف شوند، بخشی از صدای مردم خاموش می‌شود. خبرنگار شهرستانی در خط مقدم ارتباط مردم و مسئولان قرار دارد و مشکلات مردم را از نزدیک می‌بیند.

توسعه زیرساخت‌های گردشگری و جذب سرمایه‌گذار در ملایر شتاب می‌گیرد

سعید کتابی فرماندار ویژه ملایر از اجرای برنامه‌های جدید برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری، برگزاری جشنواره‌های مختلف و شتاب‌بخشی به روند جذب سرمایه‌گذاران در این شهرستان خبر داد و گفت: ساخت دو هتل و تکمیل یک هتل در دستور کار قرار دارد.

 کتابی با اشاره به ظرفیت‌های متعدد شهرستان اظهار کرد: خوشبختانه در سایه تعامل و همراهی مجموعه‌های مختلف، اقدامات خوبی در «جهان‌شهر ملایر» در حال انجام است.

وی افزود: شهر جهانی مبلمان منبت و انگور و شهر ملی مرواربافی، در کنار ظرفیت‌های فعال فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، از مهم‌ترین داشته‌های شهرستان هستند و در حوزه‌های مختلف اقدامات قابل توجهی در ملایر انجام شده است.

کتابی با بیان اینکه ملایر در بسیاری از حوزه‌ها شهرستانی پیشرو است، گفت: در حوزه گردشگری حرف اول را در استان می‌زنیم و در همین راستا برگزاری جشنواره مبلمان منبت و دیگر جشنواره‌های گردشگری در شهریورماه در دستور کار قرار دارد و پخش تیزرهای تبلیغاتی این رویدادها نیز آغاز شده است.

وی توسعه زیرساخت‌های گردشگری را یکی از اولویت‌های شهرستان عنوان کرد و افزود: ساخت دو هتل و تکمیل یک هتل در دستور کار قرار دارد و اقدامات خوبی نیز در زمینه جذب سرمایه‌گذاران انجام شده است.

فرماندار ویژه ملایر با تأکید بر ضرورت معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در شهرستان، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم حرکت رو به رشد و پیشرفت متوازن را در سطح شهرستان دنبال کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از حضور و همراهی خبرنگاران در برنامه‌های مختلف شهرستان، اظهار کرد: خبرنگاران ملایر اخبار و رویدادها را به خوبی پوشش می‌دهند و این حضور و فعالیت، نشان‌دهنده قوت، قدرت و همدلی جامعه رسانه‌ای شهرستان است.

کتابی خاطرنشان کرد: خبرنگاران دلسوزانه پای کار هستند و در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و فعالان رسانه‌ای شهرستان در فضای مجازی نیز موجب افتخار ملایر هستند.

وی خبرنگاران را «چشمان بینا و گوش‌های شنوای جامعه» دانست و گفت: انتقادات و مطالبات مطرح‌شده از سوی رسانه‌ها را می‌شنویم و پیگیری می‌کنیم.

خبرنگاران؛ سرمایه‌های ارزشمند کشور در روایت اول رویدادها

فرشاد کشاورزیان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به نقش مهم خبرنگاران در جنگ تحمیلی اخیر اظهار کرد: خبرنگاران ملایر در این عرصه، بدون حاشیه، به‌روز و کارآزموده عمل کردند و نقش خود را به خوبی ایفا کردند.

وی با تأکید بر اهمیت و جایگاه خبر در جامعه افزود: خبرنگار باید موجب آرامش جامعه شود، نه اینکه به تلاطم و التهاب آن دامن بزند؛ چراکه امروز خبر نقش مهمی در زندگی مردم دارد و امور زندگی بسیاری از افراد با دریافت خبر آغاز می‌شود.

کشاورزیان با اشاره به فعالیت رسانه‌ها در بسترها و پلتفرم‌های مختلف، بیان کرد: امروز خبر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در پایگاه‌های خبری و پلتفرم‌های مختلف نیز این اهمیت بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه خبرنگاران روایت اول رویدادها را ارائه می‌دهند، گفت: گاهی پیش می‌آید که دشمن در انتشار برخی اخبار از ما جلوتر باشد؛ یکی از دلایل این موضوع آن است که خبرنگاران کشور تلاش می‌کنند خبر را به‌درستی، دقیق و مسئولانه منعکس کنند، اما دشمن چنین ملاحظاتی ندارد.

کشاورزیان ادامه داد: خبرنگار هنگام انعکاس خبر، به ارزش‌ها و مبانی اعتقادی خود پایبند است و همین موضوع باعث می‌شود در انتشار اخبار، دقت، صحت و مصالح جامعه را مورد توجه قرار دهد.

وی خبرنگاران را از ارزشمندترین سرمایه‌های کشور دانست و تصریح کرد: اگر خبرنگاران نباشند، بسیاری از اقدامات و فعالیت‌ها در اتاق مدیران و رؤسا باقی می‌ماند و جامعه از آنها مطلع نخواهد شد؛ بنابراین رسانه و خبرنگار نقش مهمی در انعکاس عملکردها و ارتباط میان مسئولان و مردم دارند.

کشاورزیان با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به اخبار مثبت و امیدآفرین، گفت: خبرنگاران امروز باید اخبار مثبت و امیدآفرین را بیشتر مورد توجه قرار دهند، چراکه جامعه بیش از هر زمان دیگری به امید و آرامش نیاز دارد.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از خبرنگاران تأکید کرد و افزود: هر اندازه در حوزه آموزش، رفاه و حقوق خبرنگاران تلاش و سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد، انگیزه آنان برای فعالیت حرفه‌ای و مسئولانه نیز افزایش خواهد یافت.

کشاورزیان در پایان با اشاره به نقش‌آفرینی خبرنگاران در شرایط دشوار کشور خاطرنشان کرد: امروز هر خبرنگار می‌تواند برای جامعه خود یک «حسین فهمیده» باشد و با به‌کارگیری دوربین، قلم و تجهیزات خبری خود، در میدان رسانه به دشمن ضربه بزند و اجازه ندهد روایت‌های نادرست، جای واقعیت را بگیرند.

انتهای پیام





 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.

 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد...

 واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!

وظیفه حاکمیت اسلامی تنها منحصر به تامین «آب و نان» نیست؛ رفاه مادی را حکومت‌های سکولار نیز ادعا می‌کنند. فلسفه وجودی و تمایز اصلی حکومت اسلامی در این است که...

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.