قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۶ ساعت قبل

بهره‌برداری از نخستین طرح تولید محصولات هیدروکربنی و شیمیایی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

همزمان با سومین روز هفته دولت، فاز نخست واحد تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ۸۱ میلیون دلار و ظرفیت تولید سالانه ۱۴۵ هزار تن فرآورده نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به بهره‌برداری رسید.
 بهره‌برداری از نخستین طرح تولید محصولات هیدروکربنی و شیمیایی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

سیدامیر برهانی‌نائینی در آیین افتتاح این طرح که امروز، چهارشنبه چهارم شهریورماه، همزمان با سومین روز هفته دولت و با حضور نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، فروزان، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، یونسیان، معاون ایمیدرو و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد، گفت: بهره‌برداری از این طرح، نخستین گام عملیاتی برای فعال‌شدن سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد و ورود این سایت به مرحله تولید است.

وی افزود: طرح تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ۸۱ میلیون دلار بخش خصوصی در زمینی به مساحت قریب به ۱۰ هزار مترمربع اجرا شده و فاز نخست آن با هدف تفکیک میعانات گازی و تولید فرآورده‌های نفتی به بهره‌برداری رسیده است.

۱۹۳۰ میلیارد ریال برای تأمین زیرساخت‌های طرح هزینه شد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اشاره به اهمیت تأمین زیرساخت‌های عمومی برای استقرار صنایع پایین‌دست پتروشیمی گفت: برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز این طرح شامل راه دسترسی، برق، آب و گاز، حدود یک‌هزار و ۹۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

برهانی‌نائینی اظهار کرد: ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز، یکی از الزامات اصلی جذب سرمایه و تبدیل طرح‌های صنعتی از مرحله سرمایه‌گذاری به تولید است و آنچه امروز در سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد به بهره‌برداری رسید، حاصل فراهم‌شدن همین بستر زیرساختی و ورود سرمایه بخش خصوصی به مرحله تولید است.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی لامرد با هدف فراهم‌کردن شرایط مناسب برای استقرار صنایع انرژی‌بر و صنایع پایین‌دست و حرکت در مسیر تکمیل زنجیره ارزش دنبال می‌شود؛ رویکردی که زمینه را برای ورود طرح‌های جدید و افزایش ظرفیت تولید صنعتی در منطقه فراهم خواهد کرد.

تولید سالانه ۱۴۵ هزار تن فرآورده نفتی در فاز نخست

برهانی‌نائینی …



 پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید
۱۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید

قیمت طلا و سکه در معاملات چهارشنبه ابتدا تحت فشار کاهش دلار و افت اونس جهانی قرار گرفتند، اما در ادامه معاملات با برگشت تقاضا بخشی از افت خود را جبران کردند. کارشناسان اقتصادی معتقدند سیگنال‌های سیاسی می‌تواند در معاملات پنجشنبه همچنان سرعت رشد قیمت طلا و سکه را محدود کند.

 سناتور آمریکایی: ترامپ از جنگ ایران و رنج مردم آمریکا سود می‌برد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سناتور آمریکایی: ترامپ از جنگ ایران و رنج مردم آمریکا سود می‌برد

کریس ون هولن سناتور دموکرات گفت: ترامپ از درد و رنج آمریکایی‌ها از جمله جنگ بی‌معنی که در ایران آغاز کرد سود می‌برد.

 با وحدت و همدلی می‌توان مشکلات را حل کرد
۱۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

با وحدت و همدلی می‌توان مشکلات را حل کرد

رئیس جمهور گفت: به سرعت و به کوری چشم دشمنان کشور خود را آباد خواهیم کرد.

 تکذیب شایعات درباره کمبود بنزین/ تولید در حداکثر ظرفیت
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تکذیب شایعات درباره کمبود بنزین/ تولید در حداکثر ظرفیت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با تکذیب شایعات مطرح‌شده درباره کمبود بنزین، اعلام کرد: تولید، انتقال و توزیع بنزین در کشور با حداکثر ظرفیت در حال انجام است و مردم نگرانی بابت تامین این سوخت نداشته باشند.

 آمریکا قصد حمله زمینی به این منطقه را داشت اما…
۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

آمریکا قصد حمله زمینی به این منطقه را داشت اما…

موسی پولادی با اشاره به ناکامی دشمن در حملات زمینی و استفاده از مزدوران، بر اقتدار نیروهای مسلح در حفاظت از مرزها و انهدام مواضع متخاصم با عملیات‌های دقیق موشکی و پهپادی تاکید کرد.

 پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: رئیس‌جمهور به طور جدی پیگیر تعیین تکلیف وضعیت سردار آزمون، ملی‌پوش فوتبال ایران است و تلاش می‌کنیم مسائل باقی‌مانده در این زمینه هرچه سریع‌تر حل شود.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح